Mund te rradhitemi ne 10 te paret. Ne na duket vetja sikur nuk jemi rracista, por ne te vertete jemi shume.
Mund te rradhitemi ne 10 te paret. Ne na duket vetja sikur nuk jemi rracista, por ne te vertete jemi shume.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Ti kokekashta dukesh nga avatari qe je rracist, lol.
HAKUNA MATATA
Postuar më parë nga Esked Flase
Meqe ti nuk na e thua,atehere edhe une nuk po te them se je njeri gjynaqar pikerisht sepse te mungon krenaria.po kjo do te thote se ke turp per veten.Nqf ke fituar dicka me turpin,une skam asnje problem,po te pakten mos na u mbur,se turpi eshte semundje e trurit.sinqerisht, mire eshte te keshillohesh me ndonje doktor.....
Po mos ki frike se nuk do te te them asnje gje nga keto.
Bile nuk do te ta prish qejfin.si thua ti eshte.Fluturon gomari? Fluturon lali!!!!!
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Jemi bere racista , jo se jemi . Sidomos ne qe jemi ne kurbet . Pikerisht se kemi te bejme me rracista , tregojme dhe ne 1 fare rracizmi tek ata .
Shqiperia e Shqipetareve , Vdekja e Tradhetareve .![]()
Sinqerisht nuk po te kuptoj!!!!!!!!!!!!!!!!Postuar më parë nga Esked Flase
Gjendja ne te cilen ndohem une them se jam ne rregull pa merak dhe te falenderoj per shqetesimin.
Ne fakt nje here e nje kohe edhe shihja endrra sepse i kishim syt e mbyll ne ate kohe dhe ishte e vetmja mundesi,,,por tani them se jemi zgjuar,sepse ikemi syt e hapur
Per cfare te turperohemi ne spo kuptoj?
Pse them qe jemi rraca me e mire?
Kush je ti te me tregosh mua se cila eshte rraca me e mire e cila jo?Une e them ate qe ndjej dhe qe koha(historia) mua ma deshmoj.Ty nese te ka deshmuar ndryshe,mbaj per vete faktet sepse mua me mjaftoj te miat
Kalofsh mire![]()
Seriozisht e ke?!Postuar më parë nga dizer7
Nuk na le krenaria te lypim, prandaj heqim femijet nga shkolla dhe i leshojme rrugeve per te lypur. (Apo s'ke degjuar per femijet e fanareve, per te cilet kemi bere dhe kenge?!)
Nuk "lypim" se jemi krenare, por merremi me tregti droge, kondrabande armesh e mallrash, prostitucion e trafik human.
E dua vendin tim, me shume se cdo gje ne bote, por jo me absurditet don-kishotian.
O liones,ti siduket flet nja 5000 km larg,se nuk ka mundesi.ne shqiperi vetem jevgjit mund te lypin.Edhe po ka ndonje shqiptar,do jete fmi jetim.Mos te flasim per fmijet se eshte gjynah,nuk dine ne eshte e mire apo keqe.Te thash nuk krahasohet me vende te tjera.ketu ku jam,vetem nje here pash nje shqiptar te fanaret,dhe u cudita.Po ai qe pa duar e pa kembe.
Serbet,lypin shume,dalin komplet familja,zene nje cep te rruges dhe kerkojne lemosh.Shqiptari nuk e ben kurre kete.
Tani sa per drogen apo kontrabanden,ti mendohu pak para se te flasesh,se jane vendet me te zhvilluara sot qe nuk i kane zhdukur dot keto fenomene.
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Postuar më parë nga Esked Flase
Shume dakort me ty. Eshte shume e cuditshme dhe ironike ne te njejten kohe sesi nje krenar me hunden perpjete mos jete dhe racist. Te jesh racist do te thote ta konsiderosh veten me te mire dhe shume me lart se tjetri , dhe sidomos kur behet dhe fjale per ngjyre lekure qe ai "krenari" e ve perposht fare .![]()
Hmm a jemi raciste ne ? oj te qene se .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Racizmi është ndjenjë e natyrshme.Njerëzit që kanë gjene të ngjashme e të afërta ndihmojnë njëri tjetrin ndërsa urrejnë racat tjera.Dhe unë jam njeri i natyrshëm.
Po ,ne jemi racista biles shume
Sidomos ne qe jetojm jashte shqiperise
Kjo eshte me shum e dukshme ke prindrit tane
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt