Jemi racista!![]()
ti qenke qesharakPostuar më parë nga Evi_pogradecari
![]()
shqiptaret racista? me jep nje shembull? veten nje?
dhe do ta shohesh perfundimin qe shqiptaret jane ndoshta i vetmi popull ne evrope qe nuk kane qene racista...pres pergjigjen
qe po shkon duke prishurPostuar më parë nga alibaba
![]()
a mund te me tregosh je ne shqiperi apo neper bote ...se e ke gabim kete qe thua .. dhe me jep nje shembull te rracizmit tek shqiptari ...se edhe une jam raciste atje ku duhet ..Postuar më parë nga Evi_pogradecari
Postuar më parë nga GL_Branch
Ku jeton ti mer lal? Sma mer mendja se jeton ne Shqiperi...Jo per gje por une qe jetoj ne Shqiperi kam degjuar plot njerez te fyhen nga te tjeret kur vjen rasti....( ik mer jevg ) ( kurbat ) etj etj... Nese ne Shqiperi kalon rruges nje njeri me ngjyre ne rruge te gjithe qe kalojne do e shikojne me perbuzje ose do fillojne te qeshin duke i thene shokut ne krah ( shi shi po kalon b**thziu ) apo dicka te ngjashme me te... A do me ?
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Une banoj ne Shqiperi si studentPostuar më parë nga Evi_pogradecari
![]()
dhe ti per 2-3...10 personia i perfshin gjithe shqiptaret? lol
Une edhe pse e urrej racizmin por ne disa pika duhet ta mbeshtes...i shoh ne Shqiperi se shume jevgjit po transferohen ne "shqiptar" dhe eshte shume e vertete dhe eshte duke shkuar si puna e Rumunve, grekve etj qe raca e tyre po zhduket dhe po zavendsohet me jevgjite.......une nuk kam deshire qe te zhduket race jone shqiptare ne ato jevgjite......
Ti Pogradecar ti nuk me solle asnje shembull konkret dhe ja hup vlerat kombit tone gje qe te huajt na kane admiruar sa i perket ceshtjes se racismit!!!.......ae din qe Shqiperia ishte i vetmi vend ne Balkan qe gjate luftes dyte boterore nuk i kane shfaros jevgjitet? (po e marr shembul serbine gjate luftes II boterore dikun afer 100.000 jevgjit te pafajshem i kane shfaros) perveq kesaj qeta Shqiptaret ishin te vetmit qe i kane pranuar refugjatet jevgjit nga Kroacia, Bosnja, Serbia etj dhe sot e asaj dite jane ende ketu ne Shqiperi (une personalisht mendoj se kane gabuar pak edhe pse jam i ndjeshem per cdo njeri por kete rast kane gabuar per shume arsyje)...po hebrenjet kush i mbrojti? kush ishte i vetmi vend ne Evrope?
Shqiptaret jane i vetmi popull ne Evrope qe nuk kane kryer gjenocide mbi asnje popull historikisht perkundrazi i kane strehuar prej vendeve tjera perfshi popujt qe kane qene sheneshter e gjithe evropianeve perfshi jevgjitet,hebrenjet,vllehet etj.
Dhe ti pa pike turpi thua qe shqiptaret qenkan shume racista.....dmth simbas teje ata qe skane be krime mbi ndonje popull qenkan racista?se kshtu po i bie se ska tjeter arsyetim
Kundër rracave të këqija.Nëse përcjell më shumë postimet e mia do të mësosh shumë.Ti je rracist kunder atyre qe nuk te duan apo kunder atyre qe te duken me te shemtuar se vetja jote? Po te pyes sinqerisht.
GL_Branch thjesht po them ato qe kam degjuar neper rruge......
E verteta eshte e hidhur por duhet pranuar...
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
wow dhe?Postuar më parë nga BuBi_KaCuRreL
![]()
Krijoni Kontakt