Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    ElBaSanLLiU PeR JeTe Maska e KiNgu_Elb
    Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109

Përse ndryshohen shkrimet me shkronja të mëdha

kjo ankes i drejtohet moderatorit te forumit CleY_MorE
    me cte drejt i ndryshon postimet kur nuk ka asnje lloj ofendimi ne postim
    problemi eshte qe para dy ditesh bem fjale me njeri tjetrin ne se ka te drejt nje moderator te marri hak ne kte menyre qe te ndryshoj postimet edhe ju lutem te ma shpjegoj se cproblem prish ne se njeri shkruan nje fjali me numrin rendor7 apo me numrin rendor 6 te me jap dikush shpjegim per kete qe po bejne moderatoret qe keni ven ju adminat e forumishqiptar.com

TE MERRET PARASYSH ANKESA PER MODERATORET KJO ESHTE HAPUR EDHE PER ATO TE TJER QE KAN PAS PROBLEME ME MODERATORET E FORUMISHQIPTAR.COM

ME RESPEKTE KiNgU_El

RESPEKTE NGA ANA IME
    Çdo Gje Mbaron Aty Ku Ka Filluar

Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Lidhje Me Ankesen Dua Edhe Nje Shpjegim Se Me Cfar Te Drejte I Kam Marre Ato 11% Minus Me Qe I Ka Vur Po I Njejti Person Qe Kam Bere Fjale Mund Te Me Shpjegoje Se Me Cfar Te Drjete Apo Perse Eshte Nje Moderator Edhe Cfar Ti Te Ket Atij Mund Te Bej Me Postimet E Te Tjerve

RESPEKTE NGA ANA IME

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Po hic mos e co me larg ti ketu tregon se kush dhe cfar shkruan ne forum..

Shih nje her cfar TEXT ne fund ke bere.. sikur te ishin qorra te gjith ketu ?

Apo merr lexo shkrimet e tua dhe na thuaj cka ka te mire dhe nuk jan per tu fshir..

Sikur te isha un do tju perjashtoja ene nga forumi.. ata qe bejn ankesa.. ne emer te ketij Enveristo Staff te shkelqyer.. qe ndjekin rrugen e te madhit Enver Hoxha..

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Po hic mos e co me larg ti ketu tregon se kush dhe cfar shkruan ne forum..

Shih nje her cfar TEXT ne fund ke bere.. sikur te ishin qorra te gjith ketu ?

Apo merr lexo shkrimet e tua dhe na thuaj cka ka te mire dhe nuk jan per tu fshir..

Sikur te isha un do tju perjashtoja ene nga forumi.. ata qe bejn ankesa.. ne emer te ketij Enveristo Staff te shkelqyer.. qe ndjekin rrugen e te madhit Enver Hoxha..

Gjith te mirat.
    me qe qenke edhe i vjeter ketu lexoi me kujdes ato qe kam shkruar pastaj hajde me fol mu per nxjerr nga forumi se ju se keni per nga i gje te madhe qe ti nxirrni te tjeret nga forumi
    injejti person qe me kavuar 11%minus
    i ka vu edhe te tjere nga qe i ka i nat edhe nuk i ecen muhabeti mir ne chat ka abuzime por edhe ketu ne forum do beni abuzime ju ma keq se kjo qeveri shqiptare qe na drejton

SA PER SHKRIMIN QE KAM BERE ME TE MADHE NUK MA DO MENJA QE I PRISH NDONJER PUNE AI SHKRIM ESHTE THJESHT NJE RESPEKTI PER PERSONIN QE KOMUNIKOJ PO NEJSE SGJATEM KOT ME JU SE JU NJERI TJETRIN DO MBESHTETNI

KALOFSH MIRE ATJE KU JE

RESPEKTE NGA ANA IME

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pershendetje Kingu_Elb.

Se pari ju perfaqesoni Kingu_Elb dhe jo Anetaret e Forumit Shqiptar.

Nuk arrij te kuptoj si vjen e ben ankese ketu apo kerkon te dish arsyen e ndryshimeve te postimeve te tua kur e ke thene vete me larte.

Meqe po kerkon shpjegim... ja ku po ta jap.

Nuk do te thote qe postimi te permbaje ofendime ndaj duhet te moderohet.

Postimeve nuk u eshte ndryshuar asgje pervecse mashesise se shkrimit qe ti perdor, nuk kam hequr apo vendosur qofte edhe nje pike [.]
    Forumi vertet te mundeson te perdoresh ate madhesi shkrimi, por nuk do te thote qe ju ti beni postimet ne ate madhesi. Ato mund te perdoren rralle per dicka te vecante.

Nuk kam as kohe as nerva te marr "hak" tek ju, e per cfare ? per disa postime qe ju ben ketu.
    Persa i perket paralajmerimit e di mire pse i ke marre pasi paralajmerimi eshte me arsye.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Pershendetje Kingu_Elb.

Se pari ju perfaqesoni Kingu_Elb dhe jo Anetaret e Forumit Shqiptar.

Nuk arrij te kuptoj si vjen e ben ankese ketu apo kerkon te dish arsyen e ndryshimeve te postimeve te tua kur e ke thene vete me larte.

Meqe po kerkon shpjegim... ja ku po ta jap.

Nuk do te thote qe postimi te permbaje ofendime ndaj duhet te moderohet.

Postimeve nuk u eshte ndryshuar asgje pervecse mashesise se shkrimit qe ti perdor, nuk kam hequr apo vendosur qofte edhe nje pike [.]
    Forumi vertet te mundeson te perdoresh ate madhesi shkrimi, por nuk do te thote qe ju ti beni postimet ne ate madhesi. Ato mund te perdoren rralle per dicka te vecante.

Nuk kam as kohe as nerva te marr "hak" tek ju, e per cfare ? per disa postime qe ju ben ketu.
    Persa i perket paralajmerimit e di mire pse i ke marre pasi paralajmerimi eshte me arsye.

Ne se un kam fol ne pergjithesi kam fol se ti jo vetem qe ske arsye qe mi ke vur kot ma thuaj ku kam gabuar qe un ta di edhe te jap te drejte ne ate 11% lajmerim qe ke ber sa i per ket te folures qe kam fol ne pergjithesi nuk jam vetem un qe po them keto fjale qe kam shkruar po ka edhe shume te tjer qe ti i ke patriote edhe i ke nxjerr nga forumi si pa gje te keq nga i nati qe nuk ta perfillin mos kap vetem rastin tim se ka edhe raste te tjera qe sdu me i permend ndoshta ti do te vesh rregulla mbi fjalet boshe qe thua por bota e njeriut nuk eshte vetem forumi virtual qe ne po bejm qe keshtu sa me shume gabime te beni ju moderatoret aq me shume do ti largoni ato pak njeres qe shtohen dita dites nuk mbaroi forumi po me hoqet mua nga ketu ne se un dal nga ketu ka vende te tjera per tu argetuar edhe per te folur qe keshtu ti e ke vu ato 11% ma thuaj ku kam gabuar qe ta di apo e keni per zakon ju moderatoret qe ti perdorni fjalet ironike me userat e forumit

KALOFSHIT MIRE NGA DO QE NDODHENI

RESPEKTE NGA ANA IME

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Po deshe te na rrespektosh tamam zvogeloji me teper ato shkronjat e medha se na vrave syte pashe nderin. E kalofsh mire dhe ti se me ndryshimet qe ben sjell qe dhe ne ta kalojme me mire. He king, behu cun i mbare se dhe fjalet e medha ne fund i ke shkruar me ngjyra femrash

Anëtarësuar
    09-10-2005
    Vendndodhja
    elbasani
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Po deshe te na rrespektosh tamam zvogeloji me teper ato shkronjat e medha se na vrave syte pashe nderin. E kalofsh mire dhe ti se me ndryshimet qe ben sjell qe dhe ne ta kalojme me mire. He king, behu cun i mbare se dhe fjalet e medha ne fund i ke shkruar me ngjyra femrash

hmmmmmmmmm Ermal ngjyra shte sgjedhja e gjithkujt ty te pelqen e zeza si duke se ma do menja sa e kesh shpirtin e zi se si pas me nyres qe ke shkruar behu cun i mire pa me njohur apo te ka shkruar dikush ndonje faqe romani per mua edhe po vjen ketu e po me ben moral shum gabim
    ne se ai shkrim i madh te verbonka per se sna ke then me perpara qe ta dishim qe te kishim kujdes kur te shkruash ti ne per tema qe shkruaj edhe un po me qe ke ardh per te mbrojt dike shume mire ke bere se eshte e drejta e gjithkujt per te dhen mendimin e vet une mora mundimin qe ta hap kete ceshtje po e di qe skam per te dal i fituar se gjithmon ne kete bot fiton ai qe ka pushtet por pushteti eshte pushtet kur se forumi eshrte forum ndersa ju perdorni edhe pushtet ne forum qe keshtu skam perse te flas e ta zjas shume me ju por keto problem qe kam then un jan thjesht nje ceshtje e humbur kohe edhe e dhenje e nje debati pa vler po me qe kam punen me kompjuter edhe me duhet te rri me shume se 8 ore ne pc mendova qe te hapja dicka edhe per te mbrojtur veten por edhe per te mbrojtur te tjeret nuk ka arsye qe ti vesh tjetrit 11% minus perse shkruan me shkronja te medhaja po nejse
    ska gje sa per te ofenduar ndoshta e kam ber ndoshta se kam ber po ne se do ishin akoma postimet e mia qe kam ber do flisnim ne menyre tjeter por ato jan fshir, ateher do shikoje te verteten se si do ishte ok mos sgjatem shum se e di qe do ta kem kot me ju

HE SE HARROVA KUR GABON NJE USER GJITHMON KA NJE PARALAJMERIM TE PARE PASTAJ VEPROHET KURSE ATIJ GJILANIST DO TI THOJA QE EDHE SHOKU ENVER HOXHA TE BENTE NJE PARALJAMERIM TE PARE NUK TE VINTE DIREKTE ME SOPATEN

KALOFSH MIRE ATJE KU JE NE ITALI ZOTI ERMAL

RESPEKTE NGA ANA IME
    Ndryshuar për herë të fundit nga KiNgu_Elb : 06-10-2006 më 07:47

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    RESPEKTE NGA ANA IME

si duket kjo..?? nuk duhet moderu..?? ti vret syte nuk ka Estetike kupton Kingu_El..??

Cdo gje beher per estetike, nuk behet se te ka inat njeri jo..

ciao

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar më parë nga KiNgu_Elb
    hmmmmmmmmm Ermal ngjyra shte sgjedhja e gjithkujt ty te pelqen e zeza si duke se ma do menja sa e kesh shpirtin e zi se si pas me nyres qe ke shkruar behu cun i mire pa me njohur apo te ka shkruar dikush ndonje faqe romani per mua edhe po vjen ketu e po me ben moral shum gabim
    ne se ai shkrim i madh te verbonka per se sna ke then me perpara qe ta dishim qe te kishim kujdes kur te shkruash ti ne per tema qe shkruaj edhe un po me qe ke ardh per te mbrojt dike shume mire ke bere se eshte e drejta e gjithkujt per te dhen mendimin e vet une mora mundimin qe ta hap kete ceshtje po e di qe skam per te dal i fituar se gjithmon ne kete bot fiton ai qe ka pushtet por pushteti eshte pushtet kur se forumi eshrte forum ndersa ju perdorni edhe pushtet ne forum qe keshtu skam perse te flas e ta zjas shume me ju por keto problem qe kam then un jan thjesht nje ceshtje e humbur kohe edhe e dhenje e nje debati pa vler po me qe kam punen me kompjuter edhe me duhet te rri me shume se 8 ore ne pc mendova qe te hapja dicka edhe per te mbrojtur veten por edhe per te mbrojtur te tjeret nuk ka arsye qe ti vesh tjetrit 11% minus perse shkruan me shkronja te medhaja po nejse
    ska gje sa per te ofenduar ndoshta e kam ber ndoshta se kam ber po ne se do ishin akoma postimet e mia qe kam ber do flisnim ne menyre tjeter por ato jan fshir, ateher do shikoje te verteten se si do ishte ok mos sgjatem shum se e di qe do ta kem kot me ju

HE SE HARROVA KUR GABON NJE USER GJITHMON KA NJE PARALAJMERIM TE PARE PASTAJ VEPROHET KURSE ATIJ GJILANIST DO TI THOJA QE EDHE SHOKU ENVER HOXHA TE BENTE NJE PARALJAMERIM TE PARE NUK TE VINTE DIREKTE ME SOPATEN

KALOFSH MIRE ATJE KU JE NE ITALI ZOTI ERMAL

RESPEKTE NGA ANA IME
    O cun, ti mendo vetem per veten dhe nuk do me na vu fare ne hesap ne te tjereve. Shkronjat e medhaja jane simbol i te bertitmes dhe nuk kemi nevoje per shume zhurme por qe ti te na shkrush fjale te medhoja ne kuptim amo, jo ne madhsi. Po njashtu pra se fillojn e te shofin robt ty dhe shkoi per lesh gjithe forumi. Po ca bo kshuna mer elbasonlli? Ne vend qe me na sjell ndonje gjo te bukur e me mend, rri e ankohesh pse nuk po te lejn me bertit.
    vete e hape kete teme e mos te vi keq hic se nuk mendon thelle por kujton se po te shkelin te drejtat. ke te drejte se paralajmerimin duhej te ta kishin bere si burrat se gjithkush ka nevoje te paralajmerohet qe ti dilet borxhit. por edhe me mirsi se nuk u bo qameti.
    e kalofsh mire kingu dhe mos e vrit menjen per gjojna te vogla

Tema të Ngjashme

1. Historia e alfabetit të gjuhës shqipe - Stavri Skëndo
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-04-2021, 14:37
  2. Disa te dhena interesante nga Kurani Famelart
    Nga buki19 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 07-05-2007, 12:14
  3. Kodikët e Shqipërisë
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 27-12-2005, 15:25
  4. Përse ekziston shkronja "Ë/ë" në shkrimet shqipe
    Nga Shpresmiri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2002, 13:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •