Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2002
    Vendndodhja
    far away from the things that i love
    Postime
    42
    Cuna ene une bashkohem me ju nuk ka si shoqnia gjimnazit!!!!
    Po vjen dita qe largohesh takohesh me njerez te rinj dhe nuk te lidh puna mo me te vjeterit dhe keshtu vazhdon rrjedha po n.q.s shoqeria eshte e forte dhe e sinqerte nuk do tia dije per vitet rron per shume kohe. Une per veten time akoma mbaj lidhjet me ato te tetevjecares (me disa) edhe pse ndodhemi ne vende te ndryshme.
    Un bacio crea una bella storia d'amore, ma la poesia la rende infinita!!!!

****** Maska e london_girl_02
    Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    182
    e vertet eshte shoqeria me interes
    po jo te gjith disa cdo kush ka nevoj per nje shoqe ose shok
    sdo te thot se jane zhgenjyer te gjith nga shoqeria
    se shoqeria ne shum raste te gjindet prane kur ti je i zbrazur ose i/e merzitur dhe ne shum gjera tjera
    por edhe ta fut sa krahu po ama duhet te kuptosh se kush eshte i mire dhe i keqi
    un pak a shum di ti dalloj sipas sjelljes se tyre.

por mos haroni cdo kush deservs a second chance se cdo kush be gabim ne nga gabimet mesojme.

i/e regjistruar Maska e ReA_8
    Anëtarësuar
    19-09-2002
    Postime
    79
    SHoqeria......muhabetin ka te berbashket interesat te kunderta...
    .....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
    .....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!

i/e regjistruar Maska e ReA_8
    Anëtarësuar
    19-09-2002
    Postime
    79
    ME GJENI NJE SHOQERI QE TE NA KENAQI ME MUHABETE ME GALLATA ,DUA TE QESH E PRA DU TE QESH I....TE TJERAT DO MUNDOHEM TI ZGJIDH VET..

JULIN E PERSHENDES ME MOMENTET MADHESHTORE QE NA KA OFRUAR ,SIKUR GJITHE PJESA TJETER E SHOQERISE TE ISHTE SA GJYSMA E JULIT DO SHTOJA NE PESH (SE KAM PAK NEVOJE)DHE JETA 143 VJEC DO ME SHKONTE ..I
    .....Mesoni dicka per cdo gje dhe gjithcka per nje gje .....!!
    .....Kujdes nga duartrokitjet !Kenaquni me to ,por asnjehere mos u besoni......!

i/e regjistruar Maska e Angel_4_U
    Anëtarësuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    :)
    Postime
    39
    Wow Wow mendime shume te bukura dhe te hidhura persa i perket pjeses me te rendesishme te ekzistences tone.

E cila eshte Shoqeria.

London ti e di cfare mendoi une per ty ????????????

Si shpirt je edhe temen e ke gjet te bukur, vetem nje gje se kam idene nga te erdhi frymezimi per kete teme????? i wonder, anyway i will ask u 2morrow.

Por une kisha disa komente te mijat persa i perket shoqerise.

Ne radhe te pare persai perket atyre qe besojne qe shoqeria eshte e gjitha me interes dhe nuk ka me shoqeri te sinqerte,

me vjen keq por ka edhe me shume sesa neve mund te mendojme.

Une kam arritur te gjej shoke edhe shoqe plot ketu dhe i vetmi interes qe na lidh sebashku eshte fakti qe jemi shqiptare ne radhe te pare edhe sepse kemi nje toke nene e nje gjuhe te pare.

Te gjithe i duam te miren njeri tjetrit dhe gezojme e qajme bashke me gezimet ose dhimbjet e njeri tjerit.

Une mendoi qe shoqeria pa interes ekziston nese neve duam ashtu ose nese e vetmja gje qe na shtyn te rrime ne shoqerine e dikujt eshte fakti qe ndihemi mire me ate person.

E pranoi faktin qe shoqeria e vjeter e shkolles tet vjecare e gjimnazit per shume nga ne eshte e paharruar dhe fantastike, por fakti qe ne e shikojme ate shoqeri si shoqeri pa interes dhe shoqeri te paster eshte vetem sepse ne ishim me te ri atehere nuk gjykonim ne te njejten menyre sic i gjykojme njerezit tani qe jemi me te pjekur.

Dmth ishim me espansiv dhe me te lire ta duam dike me gjithe shpirt pa menduar " pse po me do shume ky person a mos ka ndonje interes?" fakti ne te gjitha lidhjet e jetes ka interes, neve kemi interes ne shoket dhe shoqet sepse kemi nevoje per shoqerine e dikujt, kemi nevoje te ndihemi te gjalle e nje person ndihet i gjalle vetem kur ka njerez perrreth qe e duan per kush eshte.

Une jetoi me nje standard ne jete i cili eshte " tu bej te tjereve ate qe dua qe te tjeret te me bejne mua" edhe mendoi qe sikur te gjithe te qetesohemi dhe ta shikojme jeten me thjeshtesisht pa menduar gjtihmone keq pa qene gjithmone ne vetembrojtje do ta shijojme jeten me shume dhe shoqerine po ashtu.

Mendoi edhe se " cdo njeri eshte i pafajshem derisa te provohet qe eshte fajtor" keshtuqe nuk duhet te gjykojme gjithmone te tjeter kur sduam te na gjykojne dhe mendoi qe te arrish te gjykosh duhet te arrish persosmerine gje ajo qe se arrin asnjeri.

Keshtuqe shikojeni shoqerine me sy miresie dhe jo interesi.

Miresia na ngjall shpresa dhe na zgjat jeten mendimet e keqia na shtojne ne jete shume merak

E meraku na ben plak.

May the Angel of Love & Pecae be with you Always and Forever.

i/e regjistruar Maska e easytiger
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Prane Her Majesty
    Postime
    4

Zhgenjimi nga shoqeria

Si edhe me cdo gje tjeter ne jete, edhe me shoqerine ndodh zhgenjimi. Kur zhgenjehesh, per momentin merzitesh, por ka vend edhe per "kenaqesine" e te njohurit te njerezve, qe te dish se me ke ke te besh.
    E rendesishme eshte te mos i shohesh te gjithe e gjithcka ne ngjyre te erret.
    THINK POSITIVE!

Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    182
    po mire e ke ti se ne fskt e mira dhe e keqja per ne eshte cfare do te ndodhi sduhet te jete si me qene ty ndohd kush e di se cfare e keqja dhe e mira ndodhin per here

Shkodran i betum Maska e POETI_20
    Anëtarësuar
    27-09-2002
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    260
    N,q,s ke nje shoqeri jo te sinqert eshte mir qe te zhgenjehesh sa me par nga ajo shoqeri, eshte mir te zhgenjehesh kur ajo nuk ka hyr ne rrenjet e tua sepse nje shok apo shoqe kur largohet nga shoqerija te ben edhe te keqen

nese zhgenjehesh nga nje shok apo shoqe te hum besimi edhe tek te tjeret prandaj dhe disa nga ju thoni qe nuk egziston nje shoqeri e sinqert
    kjo eshte gabim
    shoqerija e sinqert egziston dhe nuk humbet kurr
    n,q,s nuk e gjen shoqerin e sinqert nuk do te thot se nuk egziston

ka njerez qe mendojn vetem te te bejn keq dhe ne e kemi humbur besimin tek njeri tjetri por jo te gjith njerzit mendojn nje gje te till

Ju pershendes te gjithve.

Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    182
    POETI shum e sakte kjo lal po duhet te dish ta mbash edhe shoqerine mendoj un

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anëtarësuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Une mendoj se aty ku ekziston predispozita dhe vullneti i mire i te dy shokeve, ose shoqeve, ose shok e shoqe bashke, aty mund te kete vend per shoqeri te sinqerte.
    Iluzioni eshte nje dukuri qe e shoqeron jeten e njeriut ne cdolloj marrdhenieje qe ai vendos. Keshtu, ne nje moment te caktuar, monumenti qe kishim ngritur per shokun na kthehet serish ne kokrriza rere, rrobat qe kishim matur per te nuk e veshin dot me personin tjeter dhe ne fund 'mbreti eshte lakuriq' dhe ne zhgenjehemi.
    Mendoj se me ane te logjikes dhe te forces se brendshme te se vertetes mund te zgjidhen konfliktet ne nje moment te caktuar.
    Shoqeria per mua eshte nje nevoje dhe ne disa raste me shume se nevoje eshte nje domosdoshmeri. Dashuria apo nevoja per familjen eshte dicka tjeter qe une ne fund te fundit me eshte dhene nga gjaku ose qe me vete lindjen time. Te miqesia ndryshojne gjerat, te duhet kohe, pune, perkushtim per ta ruajtur. Por logjika dhe dashamiresia them se i mundin te gjitha te papriturat.
    Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
    perplasen në detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
    U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prinderit tuaj deshirojne qe ju te keni me shume shoqeri shqiptare apo te huaj?
    Nga strawberrygirl_ në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 17-07-2010, 05:55
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Amerika, kjo shoqëri që sheh nga e ardhmja
    Nga Brari në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 06:09
  5. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •