Do doja te isha diku ne usa, keshtu qe do mund te takoja nje shoqen time qe e kam shume xhan, Nuk po ia permend emrin se me siguri nuk do qe te ia permend emrin neper tema...e pershendes pucc
![]()
Do doja te isha diku ne usa, keshtu qe do mund te takoja nje shoqen time qe e kam shume xhan, Nuk po ia permend emrin se me siguri nuk do qe te ia permend emrin neper tema...e pershendes pucc
![]()
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Postuar më parë nga BuBi_KaCuRreL
Durresi eshte i bukur sidomos ne vere...Me ka ngel ne mendje detin dhe reren qe mendoj se jane ilacet me te mira per te kuruar romatizmin...kur kam qene i vogel kam pas vujt nga romatizmi dhe me dhimbnin gjunjt...kam kaluar nje vere ne Durres...Uji i kripur e me pas rrera me ndihmoi qe te zhdukej problemi i romatizmit qe kisha ne gjunj...
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
Parisi dhe ... Vlora. (Renditja nuk reflekon ndryshime
.
Postuar më parë nga Lioness
E ke gabim e dashur, mendoj qe vendi yt ne syte e tu duhet te dukej gjithmone me i bukuri nga te gjithe!![]()
Bilbao ne Spanje me ka lene mbresa te vecanta mua.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Paris.
................
HOLLAND...
Per mua Monako. ke nje riviere fantastike, dhe do te deshiroja te isha atje gjate Formula Uno. Mua me terheq sepse me kujton edhe qytetin tim te lindjes, buze detit dhe malet rreth e rrotull. Por bukuria e Monako eshte shume shume e bukur. Aty do te deshiroja jetoja nje dite.
Lorina
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
me fal por doja edhe te shtoja qe me shume qyteti i Monakos ku do te doja eshte Monte-Carlo.![]()
I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones
Postuar më parë nga lorina
Sikur shkruhet Monaco :P apo u hipnotizove ka emri njonit e? lol
HOLLAND...
Krijoni Kontakt