Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15

Tema: Mekatari!

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    mua me duken poezi normale, biles me pelqejn, nuk eshte e thene te shkruash poezi per vdekjen te jesh anormale ose te vuash shpirterisht, un kam shkruar shume poezi pesimiste edhe nga ato qe te tjeret kan mendu kushedi sa e zhgenjyer eshte kjo( ka pat raste kan thene te gjitha ato qe ke shkrujt i ke perjetu?) un skam perjetu asnji, thjesht fantazia qe lind, mendimet e castit ose dicka qe kam pa. i uroj asaj goces te shkruaj sa me shume poezi te bukura
    LuM i RrEmByEr

Po them dhe une mendimin tim rreth vargjeve. Ne rradhe te pare, me pelqyen shume.
    Me duket se kjo vajza krijon keto vargje rreth vdekjes, jo se ka deshire te vdese, perkundrazi...Duke " i kenduar" vdekjes ne nje menyre apo tjetren ajo e largon, e mposht, me nje fjale "i thote" qe ajo nuk trembet nga vdekja...

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Mistrece, ē'moshe e njome moj, gjushja ime u martua 14 vjeē, 24 vdiq prej verteti jo ne poezi, pasi i kishte bere tre-kater kalamaj. 16 vjeē ke nje thes cica, ti thua e njome, jetoni ne ket bote ju gocat shqiptare a jo.
    Ne Rusi keto dite u miratua me ligj martesa 14 vjeē.

Nuska, kur s'trembesh do te thote qe e ke mik, pra te pelqen dikush ose diēka, ujku psh.
    Tani ajo poetja duke dash nga tre veta ne minute, naturisht qe e ka nis me vrull dhe shpejt "rrugen e zotit" pra jeten, keshtu qe s'eshte ēudi ta mbylli, por besoj jo ne paqe ate. Tipa te tille kur marrin kot behen te rrezikshem, njera qe mbante shenime te tilla ne ditar, e goditi nje djale pasi e perdhunoi ate, 36 here me thike, mnjf e ndau ne copa. Tani ndodhet ne burg, bashke me nje complice, djal tjeter ky.
    Ju thoni normale, halla halla.

(per ornament)

i/e regjistruar Maska e BABYBLUE81
    Anėtarėsuar
    22-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    22
    per mendimin tim, nje brenge duhet ta kete kjo goce sepse eshte vetem 16 vjec, me cka lexova me siper dhe ne kete moshe, njeriu shkruan zakonisht per dashurine, per vitet e shkolles dhe per gjera te tilla.
    megjithate, poezote jane te bukura, mendoj une.
    preke diellin, sa here ai ta jep mundesine

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Jeta Normale e krishterė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 04-05-2010, 07:34
  2. Perse i rrefeni mekatet priftit?
    Nga shuaib1 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 15:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •