Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare mendoni per simbolet fetare?

Votues
22. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Shume mire; cdo njeri duhet qe te bej ate qe ai deshiron

10 45.45%
  • Mire, por jo ne rruge dhe publik, por ne shtepine e tij

3 13.64%
  • Jam kundra, sepse simbolet sjellin vetem reagim dhe vemendje

6 27.27%
  • nuk e di

1 4.55%
  • nuk dua qe te jap asnje mendim rreth k'saj pyetje

2 9.09%
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 40
    Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Te gjithe jane sataniste te fshehte qe mundohen te prishin vullnetin e Zotit ne toke asgje tjeter. Sherbetore te devotshem te satanes qe blejne shpirtera njerezish te pafajshem per t'ia shitur atij sepse te fajshmit nuk i blene ai.

Ktu qenkena ne nje mendje bashke

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga strano
    Atehere vete kisha eshte Anti-Krisht.
    Kur nuk zbaton urdheresat qe ka dhen vete Zoti..!! Cfar te presim nga Kisha? Apo nga Kto fete e mbaruara??
    Ashtu eshte. Po qe me prit nga kisha apo fete, do filloni prap me ble indulgjencat qe t'u shpetoni shpirtrat te vdekurve.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga strano

Mos u pėrkul para tyre dhe as do t`u shėrbesh, sepse unė, Zoti, Perėndia yt, jam njė Perėndi xheloz qė dėnon padrejtėsinė e etėrve mbi fėmijėt e tyre deri nė brezin e tretė dhe tė katėrt tė atyre qė mė urrejnė,
    pyes veten dhe ju besimtareve natyrisht,
    si ka mundesi qe ky zot i plotfuqishem vetequhet xheloz, qe urren ata qe e urrejne(si nje njeri i rendomte), qe denon padrejtesisht femijet e atyre qe e urrejne.
    a mund te jete zot ky?

Kam lexuar ne shkrime gnostike ku thuhet se ky i vetequajtur zot ne te vertete eshte nje tiran qe hiqet si zoti i vertete dhe e ka hale ne sy njerezimin. Ky zoti i ēifuteve qe infektoi edhe arabet me muhamedin dhe te krishteret me anen e kishes, me ideologji shkaterruese qe deri tani kane sjelle vetem keq.

Perjashtuar Maska e strano
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Citim Postuar mė parė nga liveintwoplaces
    Ashtu eshte. Po qe me prit nga kisha apo fete, do filloni prap me ble indulgjencat qe t'u shpetoni shpirtrat te vdekurve.
    ne fakt skam prit kurre nga kto institucione fetare.. e di qe jan te gjitha biznes ndaj sma ndjen..

Kto fetaret mire qe nuk ngjallin asnjeri, por ne emer te fese i detyrojne te tjeret te behen kamikaze

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,559
    1 Zot ka dhe eshte logjike kush nuk beson ben mire te nderroje rruge
    sepse me mire se une smund ta vertetoje asnjeri
    pasi i kam vuajtur
    ndersa sa per fe eshte ceshtje individuale
    edhe vareet sesi e konepton 1 individ i shoqerise
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga liveintwoplaces
    Nuk di nese ta kuptova dialektin mire e qarte sa duhet, po jam i sigurt se Zoti do shpetoje shpirterat e te vdekurve te lire pa patur nevojen te deponoje kerkese zyrtare as te kishat as te xhamite. Nuk do vej Zoti te trokasi dyreve te ofiqeve te Satanes per te marre shpirterat e shembelltyres se tij. Ata ashtu keshtu nuk do ia japin se i kan shitur te Satana te cilit i sherbejne per te fituar pavdeksine kur ky ta fitoje mbreterine.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ne si te krishtere besojme se rruga e vetme per shpetim eshte Jezus Krishti, pa besuar tek Ai nuk mund te te ndihmoje asnje lloj simboli fetar, asnje "indulgjence" apo anetaresim ne ndonje kishe.

Une kam votuar "nuk e di" per te treguar se Plotfuqishmeria e Zotit per te sjelle ne shpetim njerezit as nuk ndihmohet dhe as nuk pengohet nga simboli fetar.
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Matrix
    Ne si te krishtere besojme se rruga e vetme per shpetim eshte Jezus Krishti, pa besuar tek Ai nuk mund te te ndihmoje asnje lloj simboli fetar, asnje "indulgjence" apo anetaresim ne ndonje kishe.

Une kam votuar "nuk e di" per te treguar se Plotfuqishmeria e Zotit per te sjelle ne shpetim njerezit as nuk ndihmohet dhe as nuk pengohet nga simboli fetar.
    RESPEKT
    Une e njoh rrugen e Jeshuas por jo edhe kishen sepse ai nuk do ta pranonte ate dhe as qe e ka pranuar ndonje here.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Me vjen mire qe ti ke besim tek Jeshua (Jezusi).

Ajo qe shohim ne si "Kishe", ne fakt eshte nje mega-organizate fetare, qe nuk i ngjan asaj qe Ai la ketu ne toke.

Ai la nje grup njerezish qe ishin te lire dhe jashte cdo lloj lidhjeje me politikat e kesaj bote. Keta ne fakt ishin Kisha. Kisha do te thote "E thirrura jashte", dmth jashte sistemeve politike, ekonomike, kulturore, etj... te kesaj bote. Dhe Ajo qendroi jashte ketyre sistemeve per gati 3 shekuj.

Por, ajo qe ndodhi ne shek. IV kur Shteti Romak e njohu krishterimin si fe zyrtare, beri qe shume njerez qe nuk kishin lidhje me Jezusin te hynin ne kishe per te fituar privilegjet e shtetit, dhe keta krijuan kete Mega-organizate fetare qe sot njihet si "Kishe" e Krishtit.

Por, shume njerez qe i perkisnin Atij, e pane ate qe ndodhi dhe filluan ta ruanin te paster deshmine e Tij duke qendruar serisht jashte sistemit. Keta formuan grupe te vogla te krishtera qe mblidheshin bashke dhe ndanin deshmine e Tij dhe keta njihen pak nga historia, sepse nuk kishin ndonje impakt ne historine e kesaj bote. Ky eshte cmimi "i te qendruarit jashte", qe ata e paguan me deshire.

nejse, me falni qe u largova disi nga tema...
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Per hir te simboleve fetare... dikush ta ndryshoje titullin e temes nga "Mendimi i jot..." ne "Mendimi yt..."
    Tingellon shqetesues... :P

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1385
    Postimi i Fundit: 07-10-2011, 09:52
  2. Berisha dhe ligji per komunitetet fetare
    Nga white-knight nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 11:45
  3. Rexhep Qosja: Identiteti kombėtar dhe vetėdija fetare
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-02-2006, 02:52
  4. Kryepeshkopi Janullatos prononcohet per tolerancen fetare
    Nga Agim Bardhi nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-09-2004, 05:58
  5. Ndėrroi jetėn Haxhi Hafiz Sabri Koēi
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 15:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •