Close

Rezultati i Sondazhit: Kush nga katėr finalistėt do fitojė "Project Runway"

Votues
5. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Michael

1 20.00%
  • Uli

1 20.00%
  • Jeffrey

0 0%
  • Laura

1 20.00%
  • Nuk e ndjek emisionin tek "Bravo tv"

2 40.00%
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    ...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Haha kur vjen puna te kariera
    Pink i kam studiuar me vemendje shkrimet qe i perkasin personit tuaj, i kam kushtuar kohe te mjaftueshme vezhgimeve te hollesishme edhe analizave kritiko-vleresuese edhe kam konkluduar qe je shume KaRieRiste. Te dalt per hajer kur i thojn se me gjith ket zell per KaRieR kush e di ku perfuno, do na i zesh venin KondoleceS.

Pershendetje nga nje mik qe ta don te miren.
    HOLLAND...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Pink i kam studiuar me vemendje shkrimet qe i perkasin personit tuaj, i kam kushtuar kohe te mjaftueshme vezhgimeve te hollesishme edhe analizave kritiko-vleresuese edhe kam konkluduar qe je shume KaRieRiste. Te dalt per hajer kur i thojn se me gjith ket zell per KaRieR kush e di ku perfuno, do na i zesh venin KondoleceS.

Pershendetje nga nje mik qe ta don te miren.
    E di , e di qe me studion , me vezhgon . Mos e kam gabim ate fjalen kariere ,ndoshta duhet ti vej dy RR . Nese e kam gabim , na falni se e rregulloj ne te ardhmen kete gabim gramatikor . (lol)
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Del Monaco, unė mendoj se fjala e saktė do ishte realiste, jo karieriste.

PINK e kuptoj ēfarė thua, por mendoj se ka shumė mėnyra pėr tė arritur famėn dhe pėr tė bėrė karierė. Dhe mendoj se me mėnyrėn si u shpreh ajo, e tregoi qė nuk ish aspak "aristokrate" nq se mund ta pėrdorja si fjalė, por thjesht njė punėtore e thjeshtė e urritur Nė jetė shikon shumė tipa tė tillė fatkeqsisht.

Tani dorė nė zjarr nuk mund ta ve pėr sjelljet e tyre nė pėrgjithsi, pasi nuk i dihet, shumė pjesė nga kėto emisione janė tė parashkruara dhe ata sa luajnė rolet...

Tė shikojmė sot! Mė shumė kam qejf tė shikoj veshjet se sa kush fiton : )

i/e regjistruar Maska e lorina
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    Middle Earth- :)
    Postime
    79
    Pershendetje,
    Mua Michael me [pelqen me shume nga te gjithe. Ai ne cdo veshje ka dicka moderne-serioze-flirty. Laura gjithashtu me pelqen por eshte shume basic per mua. ka nje stil, sic vishet edhe vete.
    Jeffrey eshte shume mendjemadh dhe stili i tij eshte me shume per Madonen dhe per funky people.. lol Uli, me pelqen, ka stil shume veror. Por sic e tha dhe Michael Kors, ngeli duke treguar qe eshte nga Miami dhe rrobat e saj vishen vetem ne Miami dhe ne kohe te nxehte. Po per ne qe jemi neper zyra nga mengjesi deri ne darke, dhe kohen e kemi gjithnje te fresket sepse ketu edhe ne behar ajri i kondicionuar eshte ne kulm dhe na plevitos.

per veshje serioze dhe per pune jam me Lauren, por une dua qe Michael te fitoj sepse me pelqen me shume nga te gjithe.

Ok, e zgjata shume..

Shihemi.

Lorina
    I can't understand why people are frightened by new ideas. I'm frightened of old ones

Ca eshte ky projekti se spo e mor vesh fare reeeee!!!!

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Do kem qene nen influencen e gjumit kur e pashe reklamen per kete te merkure dhe kujtova se e kishin hequr Jeffrey. Me veshjet sot e tregoi vertet qe kish talent. Mu be shume qejfi qe fitoi, sidomos pas historise se jetes se tij...

U be ndonje gje ne fillim te emisionit, ne lidhje me veshjet, ne i kish qepur vete apo jo?! (nuk e pashe dot fillimin, dhe gjithe veshjet e tij nuk i kapa dot).

Deri sezonin tjeter te ketij projekti...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Wow what a show !!

Veshjet njera me e bukur se tjetra . Me pelqeu shume koleksioni i Ulit kesaj rradhe . Por njekohesisht mu be qefi shume qe fitoi Jeffrey. Ka talent nuk mohohet.

Ne fillim dha qe kishin bere nje investigim ne lidhje me shqetesimin qe paraqiten te tjeret dhe doli qe i kishte bere vet . Me erdhi keq ne fakt se qau .

yep deri ne sezonin tjeter tani ............

ps: kane fillu nje show tjeter tani .. top chef . lol

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Trance dhe Muzika Elektronike
    Nga StormAngel nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 199
    Postimi i Fundit: 05-05-2016, 06:21
  2. Lajmėrime tė ndryshme pėr studentėt Shqiptarė:
    Nga forever nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 99
    Postimi i Fundit: 14-05-2011, 04:34
  3. Fox news per per manipulimet ne Shqiperi
    Nga Traboini nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-03-2009, 13:02
  4. Web: TLMP - The Linux Mirror Project
    Nga Tini- nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •