po e di une se nuk me lesh te vuaj per ushqim ti muase te kam engjull FLM shumeeeeeeeeeeeeeeeeeee
/me Kusi i provon te gjitha me radhe se jan te gatuara nga duart e arta te Elenes![]()
po e di une se nuk me lesh te vuaj per ushqim ti muase te kam engjull FLM shumeeeeeeeeeeeeeeeeeee
/me Kusi i provon te gjitha me radhe se jan te gatuara nga duart e arta te Elenes![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Elenke bej nje xhiro nga gjitononja me se sikur po m'a ben me sy ajo xoriatikiPostuar më parë nga _Elena_
![]()
Ku je ti mi DHUPSE :dPostuar më parë nga Visage
Edhe ketej paske ardhur nxncncncn. Elena sa e mire ajo sallata edhe apo spaghetit me prawns yummyyyyyyyy
?
po ha ja ku jamPostuar më parë nga Baby^Doll
![]()
![]()
eee tashi e morre vesh ti kam dale per gjah se ti spo ma var![]()
hahahahhaahhahhahahah Baby^Doll muaqqq muaqqqqq
Vithage mos ha shume te thash![]()
Elenke te thashe njehere bej nje xhiro keteja se te ben mire fizklutura tashi qe po vijne dhe festatPostuar më parë nga _Elena_
![]()
ps. ikaaaaaaaaaaa se kam msime
pss. Elenush kisssssss sis ene mos e vra trunin per linja se yll bote je
psss. Bejbi t'a rregudhoj une ty nare ja sa te behem cik me pak bizi po dhapen e di vet ti pastaj![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Visage : 10-12-2006 më 13:07
Postuar më parë nga Visage
Kush sta var ty mi? Une per ty u ndava ka burri ncncnnc.
O nare po ngele duke ngrene mi edhe si milingone je ncnncncnc.
ec te puc cik se mka marr malli, se anej thua qe je me provime, edhe ketej ben namin tu gjujt cuna. Ah ti do druuu![]()
?
baby_doll mos haj shume tiramisu se prish linjatelerme pak dhe mua
![]()
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Eldorado nuk qahemi nga linjat jemi mire :P
Tasin me tiramisu ne frigorifer e kam, po nuk erdhe deri ne darke do ja jap komshies
?
po ja erdha po ku rrin ti???????se mesa di une tiramisu ka shume ktu ne itali
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt