kam kohe pa e vizituar forumin...do cmallem sot per te gjithe kohet.
Varjet
Ne sheshin kryesor,dikush eshte ekzekutuar me varje.Askush nuk e di pse,as une Megjithese me eshte ngarkuar detyra ,ta ruaj te varurin ,deri ne ardhjen e nje tjetri.Keshtu cdo mengjes,vesh xhaketen dhe nisem drejt sheshit kryesor.Gjate nates qendrimi im sic duket eshte I panevojshem sepse ai merrr nje pamje te frikshme si ndonje urith I bardhe dhe s`guxojne t`I afrohen.Gjate gjithe kohes qe jam ne sherbim fytyra nis te me perngjaje me nje femije te denuar ,ndaj shume vete me afrohen e me flasin si te isha ndonje send I zakonshem.Kuptohet ,popullaritetin time duhet t`ia dedikoj edhe atij fare burri ,qe tani ka filluar te behet interesant.Ndonjehere rri e shoh me ore te tera ,po s`mundem ta prek se ndiej neveri.
Edhe pse beja nje pune te pakuptimte ,nuk e kisha humbur seriozitetin tim,gje qe me kishte shoqeruar gjithmone.Nje dite afrohet nje grup femijesh qe me perngjau me shume me nje grumbullim frutash te prishura.Sic duket interesimin tim e kishin marre per ftese,ndaj u afruan aq shume sa mend u detyrova te kryej punen time.Nje nga grumbulli ngriti gishtin lart dhe me nje qetesi acaruese tha si patekeq:Ai eshte babai im.E kane denuar pa te drejte
Edhe nje flete-arrest s`do me kishte shokuar me shume.Si mund te gjykojme ne,drejtesine?
Une jam nga ato kermij qe e peshtiros vetveten,e prape xhaketen e kam perdite te hekurosur.Kurse ky fare miu qe endet bulevardit me duar ne xhepa ,vjen e na thote gjykimin e tij .Po c`ti besh qe kam disa karamele me vete e ia zgjas qe t`I marre.Ai me sheh ne menyren etij te te parit ,sheh dhe kete mikun tim te verdhe e pastaj largohet.Une jam serish vetem.Po rri .Si ,cfare bej?Ja po shoh njerez qe shkojne e vijne .PO une rri,apo qendroj ,kjo varet nga etika juaj.I fus duart ne xhepat e mikut tim dhe aty kap dy flete te palosura .Jane pak te lageshta,sic duket nga I ftohti I nates.Ketu qenkan vizatuar ca zogj dhe hena ca zogj qe I cicerojne diellit ne mesnate.Po,atehere kenga e tyre duhet te kete kuptim,nese duam te kerkojme diellin ,kete duhet ta bejme naten.Une nuk dal kurre nga shtepia ,ky eshte rasti I pare.Duhet te kete dicka te vecante ky miku Im qe te gjithe e shikojne.Nuk e gjej dot.Ca kohe kisha pershtypjen se me vune prangat ,por doli qe s`ishte e vertete.Ata kurre nuk te lejojne te kuptosh gjendjen e tjetrit.Cfare skene e madhe.Kjo ndertohet me tru.Duhet te kesh shume dije per te kutuar pa qene nevoja te luash ne te.Koka ime eshte e lehte ,ndoshta me e lehte se keta zogj ne fletet e lagura,por kemishet me duhet t`I qepo cdo nate.Une nuk mbaj thika ne shtepi.Ketu nuk eshte cirk ,me sa jam informuar.PO pse ky qendron si ngerc,perfshire ne ecjen e turmes?Kush e di c`ka menduar per mua ai djale Shiko,djale .une S`do te me degjoje Kujton se kam bere faj kundrejt te atit.Po une as nuk e njoh kete burre.Kushedi si ndihet tani.Dikush duhet ta dije si ndihet ai tani Une se di cdo te thote te jetosh apo te vdesesh por di mire se fqinja ime ka kembe te bukura.Dhe tani dua te di si eshte ky urith lidheset I kepuceve I kam te forta,te gjata ,ska si behet me mire.Ja po I heq.Tani e vura ne qafe,siper kokes time kane lene nje shufer prej hekuri ,sa detaj I mrekullueshem ,si se kam vene re me pare.Qenka muzg.Sa shpejt ;evizin oret.Ja e arrtia ,tani me duhet te leshohem poshte ,vetem nje cast dhe do marr vesh sekretin e ketij zoterise.Ja c`po ndosh?Miku im po leviz U cua! PO iken!PO ma ben me dore..JO mos u largo ndihme une protestoj ahhhhh ..
----
Mesazhi u ndryshua nga Fiori.
Krijoni Kontakt