Nuk kam frike te vdes
e kam veshtire te pres!
Sikur ta dija qe ka nje jete tjeter sic e "din "disa une do te shkoja sot atje.![]()
PO
JO
NDOSHTA
NUK E DI
Nuk kam frike te vdes
e kam veshtire te pres!
Sikur ta dija qe ka nje jete tjeter sic e "din "disa une do te shkoja sot atje.![]()
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
pershendetje.
domethen s'paska nje nuk e besoke.
me shume respekt eda
Perse kjo pyetje?
Perse te shpenzojme jeten tone me te?
ne jemi ketu,ne jetojme,te gjalle.kjo jete eshte ajo
per te cilen ne duhet te mendojme.kjo eshte ajo se ciles
duhet ti japim nje kuptim. ketu eshte perjetesia,mbi kete toke,
ketu puthet ferri me parajsen,e keqja me te miren.
sot jemi gjalle,per kete duhet te mendojme.
shume e dine qe nuk ka asgje tjeter pas kesaj jete,
se nje dite do te vdesim dhe se atehere do te ish njelloj
sikur te mos kishim ekzistuar kurre.
duhet te harrojme kotesine qe mbeshtjell ekzistencen tone,
sepse tani kemi dicka me te rendesishme per te bere:
TE JETOJME!
Gjithe ate fjalim mbajte por emri jot sma mbush syrin. nqs beson te Satani atehere do besosh edhe te zoti
copyright © 2002 shqiperiachat.tk
gezohem qe te pelqeu fjalimi static-x,megjithate nuk i ke te qarta
disa koncepte.
satanistet jane ateiste.ndoshta nuk e ke degjuar ndonjehere
por po deshe vizito faqen www.churchofsatan.com
pastaj do flasim prape
Para disa muajsh ne gjermani ,dy sataniste kryen nje krim te tmerrshem ,nje krim qe mund te imagjinohet nga mendja njerezore.
Ftuan ne shtepine tyre nje njeri ,e pas darkes, e vune ne altar duke e sakrifikuar per nder te zoterise se tyre.Pasi e goditen dhjetra here me thike ,i moren dhe i pine gjakun.
Sa ngjashmeri ka ky akt me ate qe thoje ti me shkronja te medha ; TE JETOJME
Sinqerisht me vjen shume keq qe cmenduria njerezore i paska shtrire rrenjet dhe ne shqiperi.
degjo zoti mesues(nqs je i tille,vaj hallit te gjithe ata qe
do te mesojne prej teje-me vjen keq qe ta thashe kete)
a e dini se satanizmi me i tmerrshem dmth satanizmi gotik-qe besoj ka prejardhjen edhe ai krimi-ka lindur nga krishterimi?
a e dini se sa miliona njerez,pergjithsisht femra,jane varur ne trikembesh apo djegur,per hir te kesaj genjeshtre?
nuk e di nqs ajo qe thoni eshte e vertete,megjithate nuk po
e ve ne dyshim.por,duhet ta dini se shume vrases,ose te famshmit serial-killer deklarojne qe e kane bere per Satanin
vetem qe te krishteret e "drejte" ti ulin denimin.
Ehj dua nje pergjigje: a e ke lexuar ndonjehere bible edhe a e ke pranuar ndonjeher Jezusin ne jeten e vet?
po te jete jo atehere provoje edhe pastaj do te shohesh ndryshimin edhe do te njphesh te verteten edhe e verteta do te beje te lire(je skllav i satanit ose i mekatit)!!!
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
ne fakt biblen nuk e kam lexuar pervec disa pjeseve.dhe ndoshta per faktin e thjeshte se nuk e duroj dot mashtrimin qe mbjell nen cdo fjale.nje genjeshter e madhe ne realitetin njerezor.
as per jeten e jezusit nuk dua te degjoj me.
e verteta eshte ajo qe me ben te lire dhe prandaj kam zgjedhur kete rruge,prandaj po debatoj me ju.
kjo eshte lufta per te verteten,por qe ndoshta mund qe ta fitojme te dy ne kahe te kunderta,ose ta humbim te dy po ne kahe te kunderta.
a nuk eshte e verteta,ajo qe NE pranojme si te vertete?
me vjen keq qe me trajton si skllav i satanit.TI je skllav i Zotit tend.Une ndjehem i lire.Une ndjehem Zot.Dhe e di pse.Sepse une jam Zoti.Cdokush mund te jete!Cdokush mund ta ndertoje fatin e tij me duart e veta!
sa per njohuri,une kurre nuk kam besuar ne zot,dhe kohet e fundit qe kam lexuar materiale nga Babai i Satanizmit,Anton la Vey,sikur kam rilindur.kam gjetur dicka ne fjalet e tij,ne forcen e tij,qe nuk mund ta kisha gjetur asgjekundi.
satani eshte thjesht nje simbol-dhe satan ne gjuhen e vjeter hebraike do te thote -i kundert.
kesaj pyetje nuk e di se do ti pergjigjesh siē duhet:Pse jemi ne kete jete, pse Perendia na solli ne kete jete, kush eshte qellimi i te jetuarit?
Ti te njohesh Perendine do te ndihesh vertet i lumtur edhe jo rob i veseve pislleqeve etj te satanit(keto ti i quan liri)!A ke pare njerez qe ngrihen larte 5 metra edhe hidhen ne gjemba, ferra ne zjarre? Ne shqiperi ka shume raste te tilla edhe ishte nje vajze ne fshatin tim keshtu, nuk emdoj se satani ka kerkuar ti bente mire, apo jo?
Nejse shume gjera nuk mund ti dish ose ti kuptosh sepse ato shpiegohen vetem nga ata qe kane shpirtin e zotit edhe shikohen vetem nga ata qe besojne ne Zotin!
E di qe shume njerez si ty une i kam njohur edhe kur kane pranuar Jezusin ne zemrat e tyre sepse kane qene ne tentaive per te vrare veten, i kane rene kokes me grushta nga ajo qe kishin bere edhe kane qare si femije(burra qe nuk kishin qare kurre)!!!
kam shume per te te thene por me kot nuk mund ti kuptosh po mos te pranosh Jezusin!!!
Ti duhet te dish vetem nje gje qe Jezusi te do edhe vdiq per ty qe te te ē'liroj nga gjera te tilla edhe nga denimi qe eshte duke ardhur. Kur ti te behesh i lire do te kuptosh shume gjera qe tani nuk i kupton edhe nuk i shehe sepse je rob i satanit!!!
ZOTI te mbrofte edhe qofte me ty qe ti te kuptosh te verteten, une do te lutem per ty!!!
Zoti te bekofte!!!![]()
![]()
![]()
Tani pra keto tri gjera mbeten:
Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
Por me e madhja nga keto eshte
DASHURIA
Zoti ju bekofte te gjitheve
Krijoni Kontakt