Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203

Thumbs up Ca te forta!!!

Papagalli

Ngordh papagalli ne shtepi dhe con mamaja Gencin per te blere nje tjeter ne dyqan, por e keshillon qe mos ta marri tek piratet se ato te pirateve flasin fjale te pista. Niset Genci shkon te dyqani dhe e gjen mbyllur!?!?!?bobo...."si tja bej" thote, edhe kshq detyrohet te shkoje tek piratet, dhe i pyet:
    Genci--dua te blej nje papagall por e dua qe mos te flasi fjale te pista
    Pirati-- dakord, ja psh ky ketu nuk flet asnje fjale te piset
    Genci-- a je i sigurte???
    Pirati--100% ta garantoj ja biles i bejme edhe proven.
    e kap papagallin dhe ne prezence te Gencit i thote:
    Pirati--pa ngrije kemben e djathte (e ngre papagalli)
    Pirati--pa ule kemben (e ulen kemben)
    Pirati--ngrije kemben e majte (e ngre kemben)
    Pirati--ule tani (dhe e ulen kemben)
    si perfundim bindet Genci qe ky ishte papagall me edukate dhe me vrap shkon tek shpija, i gezuar i therret mamase:
    Genci--mami mami e bleva papagallin
    Mami--te lumte po ku e bleve???
    Genci--tek piratet, por nuk di te thoje asnje fjale te piste ja biles i bejme edhe proven
    edhe e kap papagallin dhe me gjithe qejf i thote:
    Genci--pa ngrije kemben e djathte(dhe ngre kemben papagalli)
    (por tani ky harron qe ti thoje ta uli)
    Genci--pa ngrije dhe tjetren (e ngre dhe tjetren)
    por perseri harroi ti thoje qe ta uli kshq papagalli (qe kishte ngelur si trekendesh)i nevrikosur i bertet me te madhe:
    PO UNE MER ******IRE KU TE RRI?? NE P*** TE SATEME ?!!?
    The man is back.

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203

Cool nata e pare...

Si gjithmone kur martohet nje cift naten e pare bejne dashuri, por kjo nusja nuk ishte e virgjer edhe qe mos ta kuptonte burri i thote nenes qe ta keshillonte??!!?.....edhe nena i thote qe do fus tek rafti nje shishe te vogel me uthull qe kur te vjeri momenti(kuptohet i burrit) te perdorte nusja uthullen qe te dukej si gjak dhe qe te kuptohet qe ishte e virgjer....edhe keshtu kur vjen nata per te bere dashuri mbas disa oreve te mira, cohet nusja per te marre uthullen por(ngaqe ishte fikur drita)ne vend te uthulles merr nje shishe me leng jeshil dhe e perdor.....kur ngrihen te nesermen shikon burri gruan gjithe leng jeshil, i tmerruar fillon e bertet me te madhe "O baba oooo baba hajde shpejt se me ka vdekur nusja" me vrap babai i habitur shkon e shikon nusen dhe thote "Mos mer bir po ti i paska ca tamthin"

Lepuri & Gomari

Iken lepuri tek gomari dhe i lutet tja beje njehere, jo i thote gomari se une jam mashkull dhe nuk jam b*th***ire--aman i lutet lepuri vetem njehere ta bej te jap cfar te duash......eehh mire i thote gomari por me nje kusht qe edhe ti do ma leshe njehere b*th*n tate, ok ne rregull thote lepuri........edhe fillon lepuri kur i vjen koha per tu ****** .....i thote ooo gomar luaje nje cike b*th*n sa te prishem, e luan gomari dhe mbaron lepuri, tani e kam rradhen une i thote gomari, dhe i kercen lepurit kur i vjen koha per tu ******..........i thote lepurit--- O Lepur levize pak koken sa te prishem.

kaq per sot se(ora 4 e mjesit)e une ngela ketu jane tu mu mbylle syte per gjume...

c-ya
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga twist : 23-10-2002 mė 23:46
    The man is back.

i/e regjistruar Maska e er_gjen
    Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Shkon lepuri ne farmaci e pyet farmacistin nese kishte karotaaaa....por ky gjithe edukate i thote qe kjo eshte faramaciii e nuk mbanin karotaaa.....
    ---Mire - i thote lepuri e largohet.......
    Por te nesmernen ai shkon prape ne farmaci e e pyet a kishte karota, e kjo gje perseritej perditeee, aq sa farmacisti u merzit shumeee e mu perball vendos nje tabele te madhe ku shkruan: KETU NUK KA KAROTA........
    vjen lepuri te nesermen, ndalet perballe tabeles e lexon mire e mire e pastaj kthehet nga farmacisti e e pyet nese ai mbante karotaaa.....
    famarcisti i nevrikosur ne kulm e kap lepurin e ja shkul qe te dyja dhembet, e filloi te qeshte i kenaqur se tani qe nuk kishte dhembe, lepuri nuk hante dot me karotaaa....
    por lepuri vjen prap te nesermen ne farmaci dhe e pyet:
    -----O FARMATHHHITHTO PO LENG KAROTATHHH MBANI JUUUU???

lysien Maska e EDVIR
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    TORONTO CANADA
    Postime
    99
    na ishte njehere papagalli dheshkon ti propozoje lopes qe te bejne dashuri . po ike ik -i thot lopa - si do ma fusesh ti mua , ku ke k... ti . per ate mos u bej merak i thot papagalli po vetem ma ler njeher. lopa jo , papagalli :po te lutem vetem njeher .edhe mbas shume diskutimesh ja mbush mendjen , edhe papagalli behet gati qe ti hypi lopes por lopes i vjen nje pordhe edhe e hedh papagallin dhe e perplas pas nje peme ku i shkunden edhe puplat . e shikon lopa njehere edhe merr e iken . ja kthen papagalli:ku shkon moj kur.... une tani sapo haqo rrobat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EDVIR : 02-11-2002 mė 21:39
    Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
    dashurine tende kurre zemra se ka harruar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    FIRENZE
    Postime
    23
    Njehere dy turista po udhetonin mbi oqean me avion dhe na prishet avioni dhe bie ne nje ishull me zezake kanibale. I kapin kanibalet keta turistat dhe i lidhin per nje peme dhe u thone se ca denimi donin, me vdekje apo kaēamuta.U menduan keta te shkretet dhe vendosen te provonin njehere kete kaēamuten pasi nga denimi me vdekje dihej qe do vdisnin.Po iki thote njeri nga keta ta provoj njehere kete kaēamuten.E marrin kanibalet kete dhe e fusin ne nje kasolle dhe u mblodhen gjithe te rinjte e fshatit dhe e shaluan,ja shqyen fare by...Kthehet ky te shoku dhe e pyet ai,ore i thote ca ishte ajo kaēamuta,i thote ky,lere i thote se atje te ēburreronin dhe ishte me mire te pranoje denimin me vdekje.Kthehet kapua i kanibaleve dhe i thote ketij turistit tjeter qe ca denimi kishte qejf,i thote ky duke nxjerre gjoksin para qe deshironte denim me vdekje.Ok i thote kapua i kanibaleve ty do te japim kacamuta deri ne vdekje
    Kshuuuuuu

Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Vendosi majmuni qe te martohej me xhirafen me gjithe kundershtimet e shokeve......kur doli pas nje jave nga shtepia ishte dobesuar vertet shume, aq sa i beri shume merak shoket te cilet e pyeten se cfare kishte ndodhur......
    ----Po cfare te kem tjeter-u thote majmuniii----une po ha e po q*iiiii gjithe diten, por kjo e dyty po me lodh shumeeee sepse me duhet te ngjitem siper per ta puthur e pastaj te zbres poshte per t'ja futur, e pastaj prap ngjitem siper, e pastaj prap zbres poshteeee..........
    Kur e takojne prap majmunin pas nje muaji shohin qe ishte shendoshur shumeeee, e e pyesin prap se cfare kishte ndodhur, apo nuk po bente me seks me xhirafen......
    -----jo oreeee-u thote majmuni-----po boj sa po i luj feneee, por tani kam rene rehat, sepse e puth aty ku dhe ja fus

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203

Polici

Hyp nje plake ne autobuz edhe i drejtohet nje djali
    Plakja - o djalosh a ma liron dot vendin
    Djaloshi- nese ma mer ne goj njehere
    E degjon polici djaloshin edhe i thote- ore po ta mar une kur te vije aty po pritem se te rregulloj une.
    The man is back.

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203

provimi

Dy shokė kishin provim, njeri prej tyre kishte mėsuar dhe ishte bregaditur kurse tjetri hic fare.Nejse futet ne provim ai qė kishte mėsur,dhe profesori e pyet:

Kush ėshtė Presidenti i Amerikės? - Bill Clinton.-pergjigjet

Me se bėhet Shtėpia? - Me Tulla dhe Blloqe.

A je i pregatitur per kete provim? - 100%, i pergjigjet nxenesi
    kur mbaron proimin tjetri e pyet, a ishėn pyetjet e rėnda? Ai i thotė jo hic fare, Bill Clinton, Tulla dhe Blloqe dhe 100%. Futet ai qė nuk kishte mėsuar dhe pofesori e pyet:

Si e ke Emrin? - Bill Clinton.

Qfar ke nė Kokė? - Tulla dhe Blloqe

Mos je gje Budalla? - 100% i pergjigjet nxenesi gjithe qejf
    The man is back.

Anėtarėsuar
    12-10-2002
    Vendndodhja
    gjeneve
    Postime
    23
    Vdes nje kirurg zemre e i behet varimiiiiii......shoket e punes per ta nderuar i kishin bere nje kurore ne formen e zemres, dhe i kishin shkruar dicka nga zanatiiiiiiiii...........
    kur sheh kete gje nje doktor tjeter qe ishte ne varim fillon e qesh me te madheeeee.....
    -----Ri ore si qesh ne varim--i thote shkoku tjeter i sikletosur shumee.........
    -----Epo si te mos qesh ore, vdiq ky e ja bene kuroren ne forme zemre, ngaqe ishte doktor zemre, PO KUR TE VDES UNE QE JAM GJINEKOLLOG, SI DO TE MA BEJNE NE FORME P**IIDHI?????

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Postuar mė parė nga er_gjen
    Shkon lepuri ne farmaci e pyet farmacistin nese kishte karotaaaa....por ky gjithe edukate i thote qe kjo eshte faramaciii e nuk mbanin karotaaa.....
    ---Mire - i thote lepuri e largohet.......
    Por te nesmernen ai shkon prape ne farmaci e e pyet a kishte karota, e kjo gje perseritej perditeee, aq sa farmacisti u merzit shumeee e mu perball vendos nje tabele te madhe ku shkruan: KETU NUK KA KAROTA........
    vjen lepuri te nesermen, ndalet perballe tabeles e lexon mire e mire e pastaj kthehet nga farmacisti e e pyet nese ai mbante karotaaa.....
    famarcisti i nevrikosur ne kulm e kap lepurin e ja shkul qe te dyja dhembet, e filloi te qeshte i kenaqur se tani qe nuk kishte dhembe, lepuri nuk hante dot me karotaaa....
    por lepuri vjen prap te nesermen ne farmaci dhe e pyet:
    -----O FARMATHHHITHTO PO LENG KAROTATHHH MBANI JUUUU???
    LOL
    Where does a thought go when it's forgotten?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •