Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 68
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    thekthi19-10-2006, 12:29
    Pse te ndahet Maqedonia ?????!

Mir ne qe jemi ketu ne TETOV ! Jemi shumica e shqiptarve!!! edhe shqiptarert bejn investime te medhaja neper objekte gjera e sende tjera !!!
    Sipas mendimit tuaj po u nda maqedonia ??! Ateher cfar do bejn ato shqiptaret qe jan Ne,,, Prilep,,,, Kumanov,,,,, Qe kan ber investime ne vendet e tyre pa mar parasysh qytetin!! se ku jeton!!! cdo bejn ato njerez ????!
    Kjo nuk eshte mir per tu ndar maqedonia edhe asnje polikan nuk e pranon ket qe te ndahet maqedonia !!!!

eh more thekthi a ke hart shihe se cilet qytete i ka bashkimi kombtar.
    e ty i tetov je po edhe une jam i tetov dhe kam nje bindje se do te ndahet Maqedonia se nuk esht shteti i jon por vendi trualli esht i yni dhe i askujt tjeter.Ma mer mendja se ty mir je sa ka edhe ktu ne Tetov qe shkojn mbas by... shkaut,po ato nuk jan shqiptar ato nuk kan gjak shqiptari se cdo shqiptar i maqedonis mendon per ndarje se nuk ke asnje te drejt ktu more i nderuar tetovar,po per fat te mir ne ktu ne Tetov jemi mir edhe pse ne vendet me te larta te punes kemi maqedon ne te cilet bdi i la te ryn aty se te mir ishin,hajt ,more se shkau nuk te behet i mir kuri,po ty i haron qytet tjera shqiptare si ja po ti permendiercova,Struga,Dibra,Prespa,Shkupi,Kumanova,Manasti ri etj etj pse more qysh i kajn punt ato atje mir te duken ti? Nuk jemi mir ne ktu ne Tetov edhe pse themi se mir jemi e po prap ne vendin me te mr te punes e ka shkau.
    Une per veti jam tu e prit dhe do ta pres se jam i shum i bindur ne ket gje po edhe dicka po ne rinia duhet me punu shuum me teper se te paret ton pa mar parasysh ktu ne maqedoni,Kosov,Shqipri apo vendet tjera te Shqipris Etnike.Kalofshni mir dhe cdo te mir Shqiptari.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Mendimi i mire po perseri sbesoj se do ndahet ndonjeher

I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Po i desh by**a xhaxhi BUSHIT ,ndahet
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Do te ndahet???POoooooo, Kure?Se dimmmmmmmmme
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    LoL normalo edhe nese ndahet nuk vin neper shtepia dhe te na tregojne se do ndahet por do e marrim vesh ne televizor lol:

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Maqedonia nuk mund te ndahet sepse ajo sherben si eksperiment per vendet tjera, thjesht ekzistimi i Maqedonise si shtet eshte ne favor te Evropes dhe Amerikes, dhe keto nuk e lejojne te ndahet.
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Davius
    Maqedonia nuk mund te ndahet sepse ajo sherben si eksperiment per vendet tjera, thjesht ekzistimi i Maqedonise si shtet eshte ne favor te Evropes dhe Amerikes, dhe keto nuk e lejojne te ndahet.

Fjal me vend vllajo kshu oshte ska shonca te ndahet Maqedonia
    #VamosArgentina

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Cope cope do behet bile dhe te gjithe do behen rehat.
    Kjo eshte me reale, diplomacia evropiane u lodh me duke u munduar ta mbroje nje shtet surrogat, edhe diplomatet e vendeve fqinje do kene me pak pune, do ju shkurtohet agjenda.

-"Eksperimenti i evropes" eshte i pasukseshem.
    Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.

i/e regjistruar Maska e mad_about
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    fushave
    Postime
    75
    qe do ndahet do nadahet,por thjsht eshte ceshtje kohe,nuk eshte dhe aq treg atraktiv per europen maqedonia tash me,se duket qe nuk ka cfare te ofroje,aq me teper qe tani tendenca eshte qe tirana te jete kryeqender ballkani per te vetmen arsye ka dhe pozite gjeografike dhe politika eshte tille qe ka hapsire per te vepruar me lire(tipit Mustafai).
    une kam bindjen qe do ndahet dhe besoj ne kte me fanatizem,per te vertetuar kte qe une besoj do citoj Vlladimir Gligorov "qe do ndahet do ndahet,por po shtyhet vetem per tu qetesuar ca politika tjera ne ballkan" me kte dua te saktesoj:kur ky i funidt e thote kte qe eshte prapavije e asaj politike apo atij shteti artificial qe po themi ne,pse mos te besojme ne tjeret qe na ka ngec nje pjese e jona ne kte te ashtuquajturen"Maqedoni"
    p.s.Vlladimir Gligorov eshte djali i kiro Girgorovit(formusit te ketij "shteti")
    Great minds have purposes, others have wishes!!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Do te ndahet bre se nuk ka ku shkon,nuk jetohet me shkiet o njerez urenja pashkjetesen me shkijet sna duhen ato,ndoshta e dini cka ban at dit kur u luhete ndeshja Maqedoni-Rusi,u erdh vllau atyre dhe cka bertitshin per ne gjithcka sna duan ato neve e pse ne ti duam ato jo kurri smund me u ba i mir ma ta dhe tbohen tmir me ti jo kuurri o popull,kur tjese ajo dit te bashkohemi me Kosov,Shqipri etj etj.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sllavomaqedonizimi i historisė shqiptare
    Nga Artti nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-06-2012, 17:46
  2. Danaj: Maqedonia do tė ndahet
    Nga babadimri nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 29-04-2010, 18:22
  3. Maqedonia e “Sėmura e re e Ballkanit“
    Nga Henea nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 14-06-2009, 19:05
  4. Ndodhitė nė Maqedoni
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25
  5. Maqedonia e don Kosovėn, por jo edhe sovranitetin e saj
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •