Cuna a di ndonjeri se ku mund te marr nonji program qe shkrun ne adobe se ky qe kam vec lexon, nuk shkrun dot, nese ka.
cheers
kroksi
Cuna a di ndonjeri se ku mund te marr nonji program qe shkrun ne adobe se ky qe kam vec lexon, nuk shkrun dot, nese ka.
cheers
kroksi
shko te kjo faqe, dhe merr cilindo program te duhet:
http://www.pdf995.com/
jane gratis, po ama te instalojne edhe reklama bashke me software, per t'i hequr reklamat, gjej ndonje kod serie, dhe mbaroi dhe ajo pune...
MtrX ubicumque felix
tung
e kam nxjerrur nga adobe web faqja adobe acrobat professional 7.0 por nuk po mund ta thyej te punoj me shume din kush se si do te mund ta realizoj nje gje te tille.
eshte nje version tjeter qe qarkullon (jo try out) qe te lejon 'ta vesh ne pune'...shiko mos e gjesh ate...
tung
flm per pergjigje por mund ta ma tregosh linkun ku mund ta shkarkoj kete verzion te adobe professional 7 me mundesi te crakimit.
pershendetje te gjitheve!
Ju lutem kush mund te me ndihmoje ose ku mund te download nje program Adobe® Acrobat® 7.0 Professional free jo 30-days trial. edhe nese eshte version me i vjeter nuk ka problem.
Faleminderit,
Helena78
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Kam nje Adobe Acrobat 7.0 Profesional, por e kam prove vetem per 30 dite, kush me ndihmon me nje serial qe ta beje te perdoret ne vazhdimesi, pasi hiku 30 ditshi
FMSH
Krijoni Kontakt