Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    i/e regjistruar Maska e shkup_kercovari
    Anėtarėsuar
    13-04-2005
    Vendndodhja
    SHKUPI
    Postime
    110
    Livia
    a ende nuk je qetsu lidhur me USHT?
    ncnncncncccc
    cka ska ne kete bote-japin konluza prej se largu pa u ndjer ne lekuren e atyre qe ballafaqohen me problemet cdo dite!!!!!!

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Pyetja e kesaj teme qenka: A duhet politika te nderhyje ne caktimin e rektorit te UT-se?

Nese nuk do te nderhynte politika, UT-ja do te dukeshte si mbreteri, ku ish rektori i famshem, mend qe ka, do t'ia trashigonte postin e rektorit dikuj tjeter te familjes.

Nese nuk do te nderhynte politika, si do te ishte zgjedhur rektori i ri, ku edhe Fadil Sulejmani e thekson diku se Ai (ish rektori Beadini), nuk caktonte zgjedhje te lira per te emruar rektore ne UT.

Nese nuk do te nderhynte politika, se paku edhe per nje muaj, zoti Ali Ahmeti do te doktoronte ne UT.

Konstatimi im: Politika mire ka bere qe ka nderhyre ne kete institucion te cuditshem, mirepo tash e tutje duhet te kanalizohen punet dhe pas nje kohe rektori i tanishem te shpall zgjedhje te lira, te cilen gje e theksonte edhe vete ne interviste.

Gjerat duhet shikuar sic jane, jo si deshirojme t'i shikojme.

Tash po citoj nje bisede qe e kam degjuar para nje kohe me disa miq nga Kosova.

-Kam te kryer shkollen e larte, por per nje vend pune qe dua te konkuroj, kerkojne fakultet - thote Njeri.
    -Kjo eshte fare e thjeshte. Thote tjetri, i cili vazhdon. Une i kam lidhjet ende me personat kompetent ne UT prej te cilave e kam blere une diplomen. Per nje kohe shume te shkurter mund edhe ti te marresh diplomen e UT-se.

Ky realitet eshte mese i vertete, une gjate gjithe kohes kam qene i brengosur per keta ngjarje, dhe ja erdhi me ne fund fundi, i cili do t'i ndrycoje keta raste.

Fundja, pse na u desht neve te kryejme fakultet, kure mund fare thjeshte te blejme diploma??? Sepse sikur t'i blejme, ne mund te behemi kryetare partie.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Urime profesor ishalla ben nje pun te mir ashtu si i ka hije nje shqiptari,eh ai i pari ashtu si hyri po ashtu edhe doli me vjen mir pere ket gje.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Po esht ber nje pune e mir me ndrimit e rektorit ashtu lipi dhe e gjeti po spo e di sapara ka ber ai dreq,po dikush ma para kishte permendur fakultetin e mjeksis po sa e di une nuk po e shoh se egziston ndonjer drejtim tjeter i mjeksis pervec se farmacis,po sa e di une u ben per tu hapur krejt fakultet e mjeksis po ku jan tash ato i mori bdi dhe rektori ato para te cilet u duhete te investohen per kto drejtime,po harami hallal nuk te behet kurri,dhe kisha nje lutje per at Mr.Hoti nese ka mundsi me ndru emrin se ndoshta vjen puna deri te sharja e nuk bon me sha ket emer te lart tek shqiptart ju lutem mos me keqkuptoni dicka.

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anėtarėsuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Po edhe partia yte BDI-ja skishte te drejte ta beje nje gje te tille po me kallasha i largoi pedagoget e UT-se bile vendosi aq debila sa se imagjinoja dot se behet fjale per institucion arsimor.
    Tash duhet te duroni dhe te ulni koken sepse punet ne UT po shkojne mire dhe po vendosen pedagoge te mrekullueshem dhe po hapen perspektivat per femijet tane.
    Shans patet kater vite eksperimentuat por u pa se sditet te menazhoni me kete institucion.
    Dhashte zoti te kemi rektor si dr sadiu sa me shume sepse punet do ti kishim me mire.
    Po degjoj se disa alamete burra po ligjerojne mos ja keni zili tash pse smunden mesuesit e katundeve te behen profa. hahaha
    pak shaka po bej

i/e regjistruar Maska e valius
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    nuk duhet te flasim shum per ish rektorin e UT-se poashtu edhe per bashkpartiaket e tij..ish rektori i UT-se e tregoi veten ne fund kur doli ne shesh ceshtja e diplomave falco(TE BLERA) a thua kjo nuk eshte nje dem i madh per shqiptaret?kjo eshte krim ndaj kombit pasi qe dime se prej kuadrove qe dilnin nga UT-ja me diploma te blera krejtesisht do te na dergonin mbrapa ne vite..a mendoni nje arsimtar te pa diplomuar tu jep femijeve tane mesim eshte qe dem shum i madh per ardhmerin tone...edhe pse ne fillim pati zera kunder rektorit te tanishem z.Sadi Bexhetit por duhet te pranojm faktin se zotria i nderuar eshte duke udhehequr ne menyre shum te drejt UT-ne qe eshte simbol i dituris shqiptare en Maqedoni..Poashtu ne UT me ardhjen e rektorit te tanishem erdhi dhe mbajti ligjerata edhe akademiku i shquar dhe shkrimtari yne i madh
    Rexhep Qosja kjo eshte nje nder per gjith shqiptaret e Maqedonise...respekte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Postime
    42
    Diteve Te Fundit Ne Usht Flitet Se Gjoja Sadi Bexheti Dhe Partija Ne Qeveri Nuk Kane Aritur Te Akreditojn Programet E Reja Studimore
    Ose Te Jeme Me Preciz Keta Mastrapaz I Kane Genjy Studente Shqiptar Duke I Detyru Te Studjojne Ne Fakultete Te Papranuara
    Dua Ta Diskutojm Se Sa Eshte E Vertet Kjo Qe Thuhet

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Universiteti Shtetėror i Tetovės (USHT)
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 01-07-2009, 17:11
  2. Pr. Dr. Sadi Bexheti, kandidat pėr kryetar tė komunės sė Tetovės
    Nga RaPSouL nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 16:59
  3. Luan Bexheti
    Nga dodoni nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 09:18
  4. Vizita e rektorit Bexheti nė Austri kurorėzohet me sukses
    Nga refik nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2007, 07:32
  5. Akademik Qosja u prit nga rektori Bexheti
    Nga ARIANI_TB nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 22:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •