Doja te dija nga ju, dmth do doja te me jepnit nje pergjigje se un vete e kam nje pergjigje ama do doja edhe mendime nga ju.
Nje femi qe lind ne nje familje muslimane/katolike pse duhet patjeter te besoje ne fene qe kan besuar familja e tij p.sh...??
Pse ai sduhet te besoje ne nje fe tjeter te cilen ai e mendon me te mire (bie fjala)
pse duhet te jen te tjeret qe te zgjedhin se me cfar feje ben pjese filani..??
(kte e marr si shembull) -- > Un p.sh jam familje muslimane, edhe si e tille nuk kam se si besoj ne fene katolike per arsye se me kundervihen te shpise !!
Pse ndodh kjo?? pse smund te besoj ne nje fe tjeter e cila mua me duket me e mire (p.sh)
por gjithmone e kena si tradite, si puna e gjakut edhte ber edhe feja.. ti ke lind musliman/katolik edhe i tille do vdesesh..!!
Pse smund te kemi zgjedhje te tjera ..??
Pse smund ta zgjedhim vete FENE tone, por e kena me tradite!!??
Pse ne rast se ti zgjedh fene e kundert do kesh probleme ne familje edhe farefis..!!!??
kush ma jep nje pergjigje ose me teper beni debat se per kte pune e hapa temen, sepse dua te shoh shum mendime, se vetem mendimi im sme mjafton.
ps: mos me thoni qe dikush ka zgjedh fene tjeter edhe ska pas asnje problem me te shpise sepse nuk e besoj sikur te bashkohet qielli me token, por ju lutem jepni mendime Reale, edhe jo mendim (se si duhet te jete, por nuk eshte)
se filozofe jena te gjith kur duam
bashkbisedim te kendshem (ishalla e kam hap temen ne vendin e duhur)
Krijoni Kontakt