mua me ka ndodhur,dhe ne ate moment doja te zhdukesha![]()
mua me ka ndodhur,dhe ne ate moment doja te zhdukesha![]()
dance in the rain
ignore the pain
forget and forgive
have only one life
TO LIVE
ishte ni djale prej etiopie me ngjyre ,u njohem nga nje shoqe e marineles. dhe nje dite i kishte folur motres per mua ,motra e kuptoj se kishte ra ne dashuri me mua.por une nuk i besova kur ma tha . ishte ora9e nats une isha me shoqen e marineles dhe me ate djalin,dhe vendosem te dalim per te ngrene,kur ne nje moment metem vetem me tha vogelushe ne shqip dhe se ishte i dashuruar me mua,ne ate moment doja te hapet toka dhe te me perpintePostuar më parë nga DEN_Bossi
![]()
dance in the rain
ignore the pain
forget and forgive
have only one life
TO LIVE
Nuk ka lidhje racismi por ne qoftese nuk te pelqen ky njeri duhet qe mos ti japesh shpresa.Por duhet ta shprehesh qe ta kuptoji.Temen e ke hapur ne nenforum gabim andej nga romanca keto tema shkojne me shume :P.
Po te pelqeu qe ai/ajo te shpreh dashurine dhe ndjenjat qe ka per ty,perse te ndihesh ne pozite te veshtire?Une do thoja qe do gezoheshe me shume![]()
Lere, lere, nje etiopian?!
Pse pak ka bukuroshe te kultures sone qe ti te shoqerohesh me etiopian?
Une ndonese mashkull, kam pasur dy tri momente te tilla ne jete kur nje femer sado e bardhe e me kulture tonen me ka shprehur dashurine, por qe per shijen time s'ishte per asgje. Arsyeja kryesore: "me lehte te vinte ta kercesh se sa ti biesh rrotull". Po, kjo ishte e vetmja arsye dhe jo pse s'me pelqente shoqerimi me te.![]()
![]()
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga GJESIKA
GJESIKA.. Ne rast se ka qen dikush shum i shemtuar, habdikapat ose budalla, atehere mendoj qe do te zhdukesh, ama ne rast se ka qen djale tamam, mos bej edhe ti si Britny Spears o GJESIKA.
sa per temen.. sme ka ndodh noj her.
Me ka ndodhur nga Shoqja ime me e mire e cila me tha qe ishte dashuruar mbas meje.Per momentin nuk arrija ti besoja edhe konstatova se ne Shqiperi nuk ekziston shoqeria midis 1 djali edhe 1 vajze.Nis si shoqeri por me kalimin e kohes transformohet.Me vjen keq sepse humba me vertet 1 person te vecant por jeta te con perpara disa dilemave te cilave nuk u jep dot shpjegim.
bashkohem me mendimin jo qe jam rraciste po mendoj se i ziu me te ziun ,kinezi me kinezin dhe i bardhi me te bardhin,,,,,,,,,,,,,,,,,kto duken si majmuna mer,ku te ben zemra te dashurosh nje te tille,,me vjen me nxjer permencat e barkut.Postuar më parë nga Baptist
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Fatkeqsisht me ka ndodhur me shum se nje here.Ne ato raste jam ndjer shum keq sepse nga nje ane nuk doja qe te lendoja dike por nga ana tjeter ndjenjat nuk ishin te njejtat.Vetvetiu pastaj vjen largimi nga njeri tjetri dhe mbledh mendjen.
Pa mendoni pak per pozitat e atij qe ua thote kete fjale....
Krijoni Kontakt