Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 151
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Do kemi probleme te medha. Deri tani e dija qe kush fliste italisht ne kohen e veres ishte shqiptar, tani do jete kaos!
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    nuk vijne italianet kurre ne shqiperi sepse ata e din qe shqiptaret jane fare e poshter.
    vetem ndonje i kerkuar nga policia italiane vjen ne shgqiperi.
    Me siguri e kishe me ironi apo me shaka kete qe the apo jo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Se kuptoj pse gjermanet dhe anglezet po, ndersa italianet jo.

italianet kane nisur plehrat per turizem ne shqiperi

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Me siguri e kishe me ironi apo me shaka kete qe the apo jo?
    as une nuk e kuptova cosa intende dire shoku zifti??

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    italiane ka pase qe kane ardhur dhe kane kaluar pushimet por kryesisht i kane sjelluar emigrantet qe jane martuar ose miq qe kane zene atje,tendenca besoj eshte ne rritje te vijne familjarisht thjeshte per ta eksploruar si vend te ri,shpresoj qe me italianet te vijojne dhe te tjeret
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Gure gure......

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuku vjen italani ne shqiperi per turizem..
    italani eshte qen i lekut..
    mir e tha ai..ne se vjen ndonje ai eshte o mafioz o kur.var o i ndjekur na policia..

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    nuku vjen italani ne shqiperi per turizem..
    italani eshte qen i lekut..
    mir e tha ai..ne se vjen ndonje ai eshte o mafioz o kur.var o i ndjekur na policia..
    eshte e vertete, italianet jane kursyes te medhenj ama pushimet i bejne sic ua ka qefi!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Italianet eshte e vertete qe po vijne shume kto kohet e fundit.

Arsyja ...

Tregu lire ne bregdetin shqiptar per nje investim ,biznes ,vile apo ku di une. Gjithmone ne krahasim me tregun italian.
    Do thoni ju cka per te ofruar bregdeti shqiptar? Mos e shifni tani qe skemi lon ven pa e shurros e menderos ,por po te mendosh prespektiven ..10-20 vjet mendoj se do jete ndryshe nga sot dhe me benefite shume me te medhaja per ato qe kane mundesi te investojne qe sot. Vetem me humbje qe sdel. Perkundrazi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endri_ : 14-04-2011 më 17:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105

Turizmi ne shqiperi

Ne radhe te pare kerkoj falje qe nuk po kerkoj on line informazion per t'ja bashkengjitur kesaj teme, por po shprehem me fjalet te mia dhe shpreh vetem opinionin personal.
    Shqiperia kjo perle e ballkanit dhe Evropes, ka male dhe ka dete, me nje klime te bute mesdhetare, mbi turizmin ne keto vite mund te krijonte nje nivel te larte perfitmi ekonomk.........ndersa c'fare eshte bere?? Sa investime ka bere shteti per te?? ok, do thote ndonjeri prej jush ka dhene lejet e ndertimit, per te hedhur ura ne det dhe per te ngritur pallate. Marrim rivieren e Adriatikut ne Durres, rera e plazhit eshte zdukur fare, kur vjen deti mund te ta besh plazhin me kembet ne uje. Cfare do lloj investimi qe shte bere eshte bere pa kriter dhe nga privati, i cili me leje o pa leje ka shkelur te gjitha normat e urbanistikes dhe te kanalizimeve. Ah ne Durres ne rrugen nazionale te plazhit me trafik te pa limituar shteti beri rrugen dhe trotuaret, vetem se neper trotuaare shume te ndushta vune edhe sistemin e ndricimit, te zgjedhur ne menyre te tile qe per te evituar te perplasesh koken (sfido kush ka kaluar dhe nuk ka perplasur koken nje here) o do perfundosh ne plehra (jashte trotuarit) o do zbresesh nga trotuari dhe do kalosh ne rruge me shpresen qe mos te kaloj ndonje makine dhe te marri me vete. Sa here kam kaluar i kam thirrur dy accidente per arkitektin dhe zbatuesin. dhe keshtu mund te zbresim apo te ngjitemi gjate rivieres tone. Natyra ka qene shume zemergjere me shqipetaret, i ka dhene perla qe bota i zili dhe ku jemi sot??
    Mos eshte kjo, valle?? Mos eshte zilia e fqinjeve qe ben qe te gjitha qeverite qe kane kaluar ne keto 20 vjet te mundohen ta shkaterrojne (dhe jo vetem te mos investonje) turizmin shqipetar. Shqiperia do shte nje rivale e Greqise dhe e Italise, vende qe ne saje te turizmit garantojne te ardhra te konsiderushme.
    Mos ishte ky qellimi qe Italia kerkoi ndertimin e 2 TEC-eve ne durre dhe ne Vlore??
    Ndertimin e fabrikave te cimentos qe ne Itali kufizohen shume nga ligji?? te gjitha gjerat kane nje pergjigje per eksistenzen e tyre, dhe pse jo zhvillimi i turizmet dhe mbi te gjtha perpjekjet marramendese per ta shkterrua ate,duhet te kene nje pse......
    Mendoni njerez mendoni..........
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  3. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •