Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Fetë u shpikën nga shtresat sunduese për të mbajtur popullin në skllavëri.
    Ore, keto perralla i kam shkruar ne klase te gjashte une kur benim hartime kunder fese. Puna eshte qe kur te jem ne rianimacion, doktori s'ka nevoje per hartimet e mia.

P.S. faleminderit për reputacionin e gjelbër.
    S'ka perse. Ti je interesant ne persiatjen tende.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    ndoshta mesazhi qe te esht ofru esht qe secili duhet te prese rianimacionin e tij per te vu kryqin ne qafe...ndoshta rianimacioni jot nuk esht i mjaftueshem per te bind gjith boten ke parasysh

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar më parë nga Pasiqe
    Per myslymanet: Bejini nder vetes dhe femijeve tuaj. Mbani nje kryq ne qafe. Pastaj mos besoni po deshet.

Kjo eshte gjeja me pakuptim qe mund te beje nje njeri. Te mbaj nje hekur apo dru ne qafe qe nuk ka asnje kuptim per ate njeri.

Je shume gabim. Formalitetet nuk e shpetojn njeriun. Zemra e paster e shpeton, myslyman apo i krishter.

Mos i merr gjonat shabllon.

P.S: Tani sado te lart ta kesh sensin e humorit ti, sikur ska munci te jete nder per myslymanet te varin kryqin ne qaf.
    Apo bjeri ti bim thuj, si kto qe bojn statistikat. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 05-10-2006 më 22:43
    HOLLAND...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Zvicerr
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Pasiqe
    Per ju ateistet:

Per sa kohe kam qene ateist, jam ngutur si i marre se e dija qe nje dite do vdisja. Ne imagjinaten time darviniane ndryshimi im me elefantin ishte inekzistent: 70 vjec ai, 70 vjec une, pastaj te dy do fillonim hobin e ushqimit te mizave.

Sapo mora vesh kete punen e krishterimit fillova ta marr shtruar jeten. Fundja pas kesaj jete kam nje jete tjeter diku ne galaksi. Me nje fjale, po shijoj cdo momente te se tashmes.

Per barbaret pagane:

Alibaba, barbar, ti zotrote je i vonuar, gjysherit e tu kane nja 2000 vjet qe u konvertuan ne te krishtere. Zeusi ka dale nga moda qeshkuri.

Per myslymanet: Bejini nder vetes dhe femijeve tuaj. Mbani nje kryq ne qafe. Pastaj mos besoni po deshet.
    Nese je injorant nuk duhet ti ofendojsh te tjeret
    mos prek aty ku gjerat jane me delikate mire do te jet sikur ate shkrim ta heqish ti apo moderatori

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Hmmm, une e paskam "felliqur"? Po kerkoja ndonje faqe ne shqip per te ta dhene si burim, dhe kur vajta tek albislam, tek pyetje e pergjigje, (pervec ca rregullave te tjera) gjeta kete:

Pyet nje femer: A jam e lejuar te punoj si moter medicionale duke e pasur parasysh se do t'jem ne kontakt me te dy gjinite?

Pergjigja e hoxhes (apo kush jep pergjigjet): Motër e nderuar!
    Nuk lejohet te punosh ne vend ku ka perzierje mes meshkujve dhe femrave.

Dmth advokojne segregimin e sekseve ne vendet e punes. Per te mos permendur pastaj ca ceshtje te tjera per te cilat flitej aty ... ne shqip e per shqiptare.
    Per ceshtjen e permendur me lart, nuk gjeta ndonje burim ne shqip, ndersa persa i perket "shell fish" apo "crustaceans" sic duket paska ligje te ndryshme per sekte apo praktime te ndryshme ne Islam. Shoke myslymane (arabe nga Egjipti dhe Jordania) qe kam ketu nuk hane karkaleca deti etj.
    heren tjeter do fillosh te me thuash ndonje gje tjete.....pastaj tjeter .....pastaj tjeter....du ku sjell te njetit debat shterper qe ben, pa sens, pa argumentim normal....

Nuk identifikohet ISLAMI me njerez, as me nje faqe interneti, as me asgje. Njerezit identifkohen me Islam, e nuk eshte kandar peshimi i fese njeriu, po feja eshte per njeriun....
    Ky eshte difekti me i madh sot ne bote, dhe ky eshte argumenti NR.1 qe antimuslimanet kane kurdo kur luftojne haptas/fshehtas Islamin. Marrin nje fjal te nje njeriu e identifikon veten per musliman, thot nje gje, e pastaj "o burra" ta luftojme se ky eshte Islami. Nese don te njohesh feni islame nuk duhet te marresh deklarata, mendime, ide qe njerezit thone, kushdoqofshin, lexo si fllim Kuranin mandej fol.

Megjithate une po i pergjigjem edhe asaj qe ti aludon se islami eshte fe jotolerante sepse e ndalon bashkimiin mes femrave dhe meshkujve...
    Per nje gje nuk ke aspak te drejte te aludosh, qe islami nuk eshte fe e moralit, nuk ke te drejt kurr te thush qe ne islam nuk ka moral, pasi e gjith feja Islami nuk eshte as me shume as me pak se persosje e moralit.
    Islami i del parpara ngjarjes, para se ajo te ndodh, para se e keqja te behet. Ne Islam eshte i ndaluar imoraliteti apo trathtia bashkortore, dhe per nje veprim te tille ka sanksione te rrepta. E kjo, qe morali njerzore te jete ne nivelet maksimale, dhe duke i dhane perpasi qelizes se shoqerise, familjes. Qe te parand;ohet nje gje e tille, qe njeriu te mos joshet qe neser te shkoje tek e keqja Islami ve sanksione paraprake, qe njeriu te jete sa me larg mundesise per te bere nje veper te ndaluar.

Pastaj qeshtja shtrohet ndrysh.
    Nese per ty ; sexsi , tradhtia bashkortore, droga, prostitucioni, alkoli..... per ty jane nje pjese e moralit te mire, dhe jo demtuese e imorale, atehere kjo eshte qeshtje tjeter, dhe ti ske per ti kuptuar kurre ligjet dhe parimet Islame qe lidhen me moralin.

Ps. Per punen e karkalecave, me mire leje kete muhabet se eshte turp, nuk je absolutisht sakte, dhe per me teper kjo eshte vetem shpifje...

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    [QUOTE]
    Me këtë logjikë ti qenke vonuar më shumë se shipëtarët muslimanë..lol..
    Kurse feja e krishtere nuk mund të shpallet feja më e mirë, vetëm pse ti beson në të.
    Kryqi nuk ka kurrçfarë simbolike.Ai paraqet një jahudi të varur që fundja s'kam lidhje gjë me të.
    Dhe ti nuk mund t'a ndryshoh ekzistencën e një jete në galaksi me ndërrimin e fesë.Nëse ajo jetë ekziston, do të ekzistojë pavarësisht fesë tënde që ke.Nëse jo, prapë njësoj.Megjithatë të uroj jetë të mirë atje me një virgjëreshë qoftë apo 72, për mua janë nësoj që të dyja, ëndrra për të mashtruar fëmijët.
    Besimtari i feve abrahamiane për mua është vegël e dikuj tjetër, njeri me logjikë skllavi.Fetë u shpikën nga shtresat sunduese për të mbajtur popullin në skllavëri.
    Plotesisht e vertete!

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    [QUOTE=Ermal 22]
    Shifrat e reja te perberjes fetare nuk duhet te jene kurrsesi surprize pasi ne e dime mire se sa shumice myslimane ka Shqiperia.
    Kjo eshte e vertete!Ne shqiperi s`ka muslimane as te krishtere.Te gjithe jane ateiste,vetem kur u ofrohet Leku nga dikush i huaj ata deklarohen fetare!
    Kishte ardhur koha qe korrigjimet e duhura te perberjes fetare te behen publike dhe rregjistrimi fetar i popullates do nxjerre perfundimisht se shifrat jane pran asaj rrealiste.
    Po,por asnje regjistrim i perkatesive fetare te Shqiptareve,s`do jete real as tani e tutje,njesoj si ne te kaluaren,sepse s`e mbane fene e huaj edhe neser kur t`ia nderprejsh ndihmat materiale dhe benificionet tjera ekonomiko-politike! Pra do te kemi prap nje rezultat te perkohshem d-tre vjeqar!
    duhet te pyesin veten se me ke drejtim fetar e ndiejne ato se Shqiperia do kete nje te ardhme me te sigurt, e me perparimtare e me pak problematike per kombin?
    Kjo eshte nje marrezi!Shqiptari do te shkoje atej nga i "dhurohet" Leku e jo fare nga asnje Fe qe s`i paguan atij asgje per te jetuar si parazit apo si dhunues dhe vrases i te veteve! Per kete shkak jane shqiptaret populli me i shpejte ne nderrimin e feve ne bote! Brenda dites,mund t`ua nderrosh disa here nese i paguan me mire se tjetri!

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •