Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 77
    DIZER_7 Maska e dizer7
    Anëtarësuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    EARTH
    Postime
    176
    O Cuna,hapni syte..... Eshte madheshtore kjo qe po ndodh.Shikoni popullin me te vjeter ne evrope si po ambjentohet ne kushtet e reja te jeteses.Ky ndryshim eshte i mrekullueshem.Pse lodheni me fete per te miren apo te keqen.Shkoni pak me tutje me idete tuaja.Ashtu si cdo qenje e zgjuar,populli jone,krijon ndryshimet e nevojshme per te siguruar mbijetesen e vet pa humbur identitetin e domozdoshem shqiptar.

Me e bukura ketu eshte se keto ndyshime nuk behen sipas qejfit te nje personi (sic behej ne rastin e enver hoxhes).Ketu protagonist eshte vete populli qe ka zgjuarsine maksimale per keto gjera nga eksperienca mijra vjecare qe trashegon nga te kaluarit.

Tregoni respekt per keto mrekulli se nuk i shikojme cdo dite.jane gjera shume te rralla.Behet fjala per fene,per te cilen shume popuj jane zhdukur nga pamundesia e ambjentimit ne kushtet e reja.
    Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Me sa duket nder te krishtene spaska dal asnji ateist

Vetem muslimant e paskan perqafu me mall ateizmin...
    hajde llogjike hajde.

as hoxha i qytetit nuk falet 5 here ne dite, perjashtim bejne rinjte qe kane studiuar ne lindjen e mesme. ata ne fakt jane ambasadoret e vertete te lindjes se mesme,

ka te krishtere ateiste, une vete psh.,

rai uno,duo etj degjoheshin ne shqiperi me dekada, ndersa tv arabia tani doli me saç. mbas nje lavazhi 50vjecar ateist ti pret myslymanet te falen?

brezi 20-50 vjecar pati heronj nga filmat perendimore, tv grek,tv italian,tv skopje etj. jo nga tv arabia,apo tv pakistani

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Faktikisht gjera me te shumtat qe dalin per perqondjen e fetarve ne shqiperi jan te pakten budalleqe...Gjyshja ime ja bente allah allah ..dhe kur e kisha pyetur nje dit kush ishte allahu ..nuk dinte te me pergjigjej...Megjithate e konsideronte veten e saj si myslimane ...pervec se skishte vajt asnje here ne ndonje xhami ...aman kishte vajt ne kish. Dua te them se ne shqiperi nuk ka edukim fetar nuk mund te thuash nese dikush eshte mysliman i krishtet etc...sepse jan shume te nageterruar dhe vet njerezit.Mund te pyesesh dike per fen e tij dhe ai te te pergjigje.Por faktikisht ai mund te jet mysliman ose krishtet dhe te mos shkel kurr kemben ne xhami ose kish.Deklarojen nje fe por nuk e ushtrojen ate fe.Me pak fjal me te shumtit per mua jan pa fe...as krishtet as mysliman...Por kohet e fundit disa organizata isalmike dhe disa te krishtere duan te na bejen lemsh duan domosdo te na bejen o krishtet ose mysliman...kur tjeteri sdi ca eshte xhamija dhe kisha...Me sa duket ketu kemi te bejem me shfrytezimin politik te fes (kush do fe qoft ajo)..nje gje e gabuar...ne te ardhmen do shohim rezultatet.
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga kurkushi
    Rexhep Mejdani s`eshte fare musliman,por ty ta do narkomania fetare dobiçiste t`ia futesh kete.Dhe jo vetem ti por shumica e fetareve shqiptare,nuk mund te pranojne faktin se ka shqiptare qe jane ateiste,qe nuk pjerdhin as per Jesusin as per muhamedin etj... Per shkat te emrit Rexhep i futet se eshte musliman.
    Citoje te plote. Kam shkrue qe o asht musliman ose asht prej atyne qe s'jane ma muslimane, por nuk asht i krishtene. Ky asht thelbi. Per fjalet e nji jo te krishteni nuk duhet me u sulmue te krishtenet.
    Per ekzistencen e ateistave kam qene i pari qe e kam shkrue tue e quejt te pavlere nji statistike te vjeter qe i ndan shqiptaret vetem mes besimeve fetare. Keshtu qe s'jam une qe s'e pranoj ekzistencen e tyne. Shko e thueji tjeterkund keto fjale kote.

Ju i konsideroni ateistet si njerez te pa fe
    E madhe kjo marri!!! Akuze e forte kjo, qe i konsideroj ateistat si njerez pa fe. Çfare besimit i perket ti ateist?!

fete e huaja jo te juaja te ndyera.
    Ndryshimi mes meje e teje asht qe une s'i quej ateistat te ndyre, ti besimtaret po. Gjithashtu mos me fol per fe te huaja ti mbrojtes i komunizmit (ideologji shqiptare?)

As Rexhepi qe e shpalli, as Ismaili qe ha m** per dite per te ndihmuar dobiçizimin e shqiptareve atje nga Franca sllavo-greke, nuk jane te krishtere.
    Keshtu qe per fjalet e tyne pergjigjen ato. Mos sulmoni te krishtenet. Por tue rrjedhe ti prej atyne qe qe pushkatuen njerez pse priften ne shek.XX tue i akuzue per inkuizicionin e do shekujve ma perpara nuk e besoj se pergjegjesia individuale don me thane ndonji gja per ty.

Kethimi apo konvertimi ne krishterizem e ne fe te tjera i shqiptareve te sotem, te cilet kane qene te pa fe qe 50 vite...
    Ne shqiperi,s`ka asnje fetar te Zotit por te gjithe kane fene si pretekst interesi dhe perfitimi material!...
    ketu asnje fe nuk ekziston ne fakt por vetem ne leter dhe ne Xhep!...
    dhe asnje besim ne kete te rishtaskonvertuar shqiptare nuk e kane,aq sa ne skllavin !
    Tue fillue prej baballareve e gjyshave tuej, ju komunistat shqiptare e pasardhesit e tyne e gjeni forcen ne trillimin e ne pergjithesimin. I pa fe per 50 vjet mund te kesh qene ti e paraardhesit tuej. Fole per vedi e jo per tjeret se ban budallallek. Te rendunit mbas fese si "pretekst interesi dhe perfitimi material" (ne fakt nuk e din se cka don me thane "pretekst", mos perdor fjale kur s'ja din kuptimin) ti e ngaterron me te rendunin mbas komunizmit te atyre qe i ke pase si shembull. Ne fakt qe qe pretekst komunizmi u duk se ne rastin ma te pare komunistat deshiruen me u kthye brenda nates ne kapitalista.

Ndertimin e Kishave dhe xhamive,sinagogave dhe objekteve tjera fetare ne shqiperi une e pershendes.çdo gur qe hidhet ne mur ai eshte nje hap perpara,çdo rrezim dhe djegje,ai eshte prapambetje,kethim prapa!
    E thane nga nji qe lavderon Enver Hoxhen dhe masakrat e tij kunder besimeve fetare e objekteve te kultit...

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    këtu
    Postime
    231
    Citim Postuar më parë nga Alket123
    hajde llogjike hajde.

ka te krishtere ateiste, une vete psh.,
    Nuk mund të jesh njëkohësisht edhe i krishterë edhe ateist. Të qenurit i krishterë e përjashton të qenurit ateist, dhe vica-versa.
    Ti Alket padyshim që ke dashur të thuash që ti je një arumun ateist, se kjo që thua s'ka logjikë.
    ..... klerik politikan apo politikan klerik?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-09-2006
    Postime
    9
    Mos u merzisni se feja ka per ta rregulluar Shqiperine!
    Mejdani kujton se po ti mbushim mendjes Perendimit qe jemi katolike, atehere Perendimi do investoje ne Shqiperi, do krijohet Shqiperia e Madhe, do shkaterrojme Turqine,Greqine, Serbine...
    Eshte turp per Shqiperine qe presidentin e vet ta kete fetar.
    Shqiptaret pra, nuk duhet te bjen ne çarkun e te huajve; ata duhet te jene me transparente.Me sa di un, shumica e shqiptareve nuk kane edukim fetar dhe nuk praktikojne asnje lloj riti. Kjo u duhet sqaruar profesoreve te Oxfordit.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    38 % besojne ne
    35 % besojne ne $
    27 % besojne ne se do te rikthehet DM
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    këtu
    Postime
    231
    Ku qëndron dallimi mes një 'të krishteri mysliman' dhe një 'myslimani të krishterë'?
    ..... klerik politikan apo politikan klerik?

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    38 % besojne ne
    35 % besojne ne $
    27 % besojne ne se do te rikthehet DM
    aha! cool!

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Citoje te plote. Kam shkrue qe o asht musliman ose asht prej atyne qe s'jane ma muslimane, por nuk asht i krishtene. Ky asht thelbi. Per fjalet e nji jo te krishteni nuk duhet me u sulmue te krishtenet.
    Per ekzistencen e ateistave kam qene i pari qe e kam shkrue tue e quejt te pavlere nji statistike te vjeter qe i ndan shqiptaret vetem mes besimeve fetare. Keshtu qe s'jam une qe s'e pranoj ekzistencen e tyne. Shko e thueji tjeterkund keto fjale kote.
    Mire e paske pase thene!

E madhe kjo marri!!! Akuze e forte kjo, qe i konsideroj ateistat si njerez pa fe. Çfare besimit i perket ti ateist?!
    Mos e nderprej fjaline!
    Ti i konsideron ateistet njerez te pa fe qe ty te duket se jane te lire per ti rekrutuar ne fete e ndryshme e jo qe ata jane njerezit me te dijtur te botes, qe i kane studijuar tera fete dhe asnjera s`u ka pelqyer!Ketu eshte gabimi yt dhe i te tjereve kundrejt Ateisteve.Ateist nuk do te thot njeri qe s`di asgje per fete por njeri qe i ka sterstudiuar tera fete dhe ka arrire mundesine te jetoje i Lire pa ndikimin negativ te tyre !
    Pra feja e ATEISTIT eshte MBIDITURIA( ne krahasim me fetaret)

Ndryshimi mes meje e teje asht qe une s'i quej ateistat te ndyre, ti besimtaret po. Gjithashtu mos me fol per fe te huaja ti mbrojtes i komunizmit (ideologji shqiptare?)
    Une i quaj fete te ndyera e jo besimtaret e padijtur te tyre!
    Fete e shqiptareve jane tera fe te huaja,gjegjesisht te armiqve shumeshekullore dhe terejetesore te shqiptareve!

Keshtu qe per fjalet e tyne pergjigjen ato. Mos sulmoni te krishtenet. Por tue rrjedhe ti prej atyne qe qe pushkatuen njerez pse priften ne shek.XX tue i akuzue per inkuizicionin e do shekujve ma perpara nuk e besoj se pergjegjesia individuale don me thane ndonji gja per ty.
    Prifterinjte s`duheshin pushkatuar por punesuar si gurethyes neper gurethyrore .Aty ata do te jepnin kontributin me te madh dhe me te çmuar te mundshem ne ndetim te vendit duke thyer guret vetem me lutjet e tyre.Askush ne shqiperi s`eshte denuar as pushkatuar per Kohen e Inkuizicionit por per veprat e tyre antishqiptare,bashkepunim me pushtuesit gjate kohes se luftes 1939-1945!Keta kriminele,edhe pas venjes se themeleve te shtetit ateist ziheshin duke propaganduar fete e pushtuesve me qellim te shkaterrimit te shtetit te sapoformuar te pavarur Shqiptar!Meqe keta kriminele nuk e pranonin shtetin Ateist por luftonin qe ta sjelllin Romen,Turqine dhe Athinen prap ne shqiperi,sigurisht qe duhej liruar nga vuajtjet e kesoj bote duke i derguar ne Parajse para Kohe!

Tue fillue prej baballareve e gjyshave tuej, ju komunistat shqiptare e pasardhesit e tyne e gjeni forcen ne trillimin e ne pergjithesimin.
    Ne e shohim boten si teresi e jo si nje njesi te Krishtere apo muhamedane.Ne kur studjojme gjerat s`nisemi nga pjata qe na e servojne te huajt por nga pjata qe e mbjellim dhe e mbledhim me djersen e diturine tone ne tere boten dhe vendin tone se bashku!Pra pergjithesimi eshte gjithnjohje e jo parcializim,kufizim,mengesi siq e ben feja,ciladoqofte ajo!
    I pa fe per 50 vjet mund te kesh qene ti e paraardhesit tuej. Fole per vedi e jo per tjeret se ban budallallek. Te rendunit mbas fese si "pretekst interesi dhe perfitimi material" (ne fakt nuk e din se cka don me thane "pretekst", mos perdor fjale kur s'ja din kuptimin) ti e ngaterron me te rendunin mbas komunizmit te atyre qe i ke pase si shembull. Ne fakt qe qe pretekst komunizmi u duk se ne rastin ma te pare komunistat deshiruen me u kthye brenda nates ne kapitalista.
    Te pa fe kemi qene te gjithe ne shqiptaret gjithnje.Per 50 vite edhe legalisht.Tani pas demokriminalitetit e terrorizmit dobiçian,,tani kane filluar shqiptaret te deklarohen fetare,varesisht sipas interesit te tyre parazitor,per privilegje duke u sherbyer te huajve ne dem te te veteve.Shqiptaret de fakto jane te Pa fe dhe pike.Ateiste nuk jane sepse Ateist s`behet budallai por i dijturi!
    Sa i takon gjuhes dhe fjaleve,nese gaboj ,pyet cilen fjale s`e ke kuptuar nga une.Ne ia di apo jo kuptimin,kjo eshte puna ime.Ti mund te pyesesh,vetem kaq!Pas Komunizmit,nuk ka ngarendur askush nga ata qe i kam patur dhe i kam si shembull.Komunizmi eshte ai qe ka ngarendur pas tyre!Jo vetem komunistat por te gjithe njerezit e botes,deshirojne dhe perpiqen qe brenda nates te behen te pasur.Kjo shihet edhe me Kriminalitetin fetar te Vatikanit dhe shteteve tjera fetare te botes.Perse duhet te thuhet kjo per Komunistet,kur nje gje te tille e ben e tere bota njerezore fetare dhe jofetare!Po t`ishte bota njesoj gjithkund,me nje sistem te lire njerezor te pavarur nga Genjeshtrat hyjnore,s`do kishte fare mundesi as deshire qe te behej kapitalist askushi!Meqe kjo s`behet atehere lufta e klasave mbetet.

E thane nga nji qe lavderon Enver Hoxhen dhe masakrat e tij kunder besimeve fetare e objekteve te kultit...
    Une s`kam thene asgje qe nuk perket me Karakterin dhe vijen Enveriste te filozofise se jetes shqiptare gjate Jetes se Tij dhe tani pas Tij te gjithndritshmit ENVER!
    E thash,le te ndertohen tani nga te huajt qe e kane pushtuar shqiperine gjer ne palce,kisha xhami e objekte tjera...Sepse ato do kethehen me vone ne depo,ne salla leximi,spitale,uzina po edhe nevojtore publike, ne sherbim te popullit.Keshtu beri i Ndritshmi Enver,keshtu do bejme edhe ne me to,jo pse do i ndaloje kush me njerezit te shkojne aty me force,por s^do kete njerez me ne shqiperi qe do i vizitojne keto parajsa mashtruese virtuale,se njerezimi tani deshiron te jetoje fizikisht me benza, celulare, PC, disko, plazh, koncerte, shtepi publike, droga, pije, seks te pakufi... pa femije...e jo me virtualisht duke ferkuar k**** e Papes apo te Shehut e Hoxhes!
    Ne perendim keto objekte fetare veq kane filluar qe moti duke u modifikuar per çfrytzim ne lemi tjera jetesore,bile ka sosh ne shitje qe mund ta bleje cilido qe paguan!
    Lavdi jetes dhe vepres se me te madhit Profet Te Pavdekshmit ENVER HOXHA

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •