Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 77
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    i krishteri musliman eshte shqiptar
    muslimani i krishter eshte shka si puna jote
    Lol, c'ti thuash kesaj llogjike?!

Nejse, ato historite me larte me kujtuan dicka tjeter. Po flisja me kusheriren per dasmen e motres (ne behar) dhe ra muhabeti te ushqimet, e me tha, mos te behen berxolla derri se ndoshta ka njerez qe nuk e hane per arsyen e fese (kusherira ime nuk e perdor). Me tha mua pjata me fruta deti me mire. Po mire moj kusherire, e di ti qe ne Islam (apo dhe ne Judaisem) e ke te ndaluar te hash "peshk ne guacke" dmth, gaforre deti, karkaleca deti, midhje etj. Jo me tha mua, s'ka mundesi, ne i hame gjithmone. Shikoje mire ate pune i thashe, lol, se paske hyre thelle ne gjynah.

Keshtu kjo puna e fese ne Shqiperi.

Shqiptarine ta kemi ne rregull, pa te tjerat rregullohen.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Lol, c'ti thuash kesaj llogjike?!

Nejse, ato historite me larte me kujtuan dicka tjeter. Po flisja me kusheriren per dasmen e motres (ne behar) dhe ra muhabeti te ushqimet, e me tha, mos te behen berxolla derri se ndoshta ka njerez qe nuk e hane per arsyen e fese (kusherira ime nuk e perdor). Me tha mua pjata me fruta deti me mire. Po mire moj kusherire, e di ti qe ne Islam (apo dhe ne Judaisem) e ke te ndaluar te hash "peshk ne guacke" dmth, gaforre deti, karkaleca deti, midhje etj. Jo me tha mua, s'ka mundesi, ne i hame gjithmone. Shikoje mire ate pune i thashe, lol, se paske hyre thelle ne gjynah.

Keshtu kjo puna e fese ne Shqiperi.

Shqiptarine ta kemi ne rregull, pa te tjerat rregullohen.
    Me fal, po.....jo je ke fut kot...........po e ke felliq komplet
    Po kush te tha moj qe jane te ndluara kto, ma trego pak burimin. Apo ka than naj prift kshtu??? Parimi eshte :" Cdo gje nga deti lejohet te hahet, pa perjashtim" ?
    Mos fol para kohet here tjeter....

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga kurkushi
    Fete e huaja jane te gjitha ato fe qe na i sollen me dhune pushtuesit romake,bizantine,otomane dhe sllave!E vetmja fe qe eshte shqiptare eshte Feja ENVERISTE!
    Feja Njerezore, internacionale, Natyrore apo e Zotit eshte nje dhe e vetme ATEIZMI=Enverizmi!
    ja ke fut kot se sllaveve ne ja kemi dhene fene se ishin barbar kur erdhen apo se dije kete?te thuash per myslimanizmin qe eshte detyruar te praktikohej po jam dakord me ty se sa per kristjanizmin kane qene perandoret shqiptare ata qe e bene fe te perandorise romake te lindjes dhe perendimit.dhe sa per dijeni edhe romaket besonin ne shume zota si neve se nga ne rrjedhin dhe feja ne fillim u be e detyrueshme per te gjithe nenshtetasit per arsye politike keshtu qe nuk na e kane dhene ato kristjanizmin por e morem te gjithe ne te njejten kohe.
    sa per keto perqindjet di te them vetem se te gjithe shqiptaret qe njof nuk ka njeri qe nuk ha mish derri apo gjera te ndaluara nga feja myslimane dhe as qe pyesin se çfare mishi eshte.po qe se eshte nga ilirida po qe i shofin.kryesore esht te duash SHQIPERIN se besimin çdo njeri e ka per vete.sa per sonden un besoj se jemi 98%shqiptar.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Po kur qekemi kaq shum te krishtere pse spo na fut Europa kristiane ne europ?
    Se plasen katoliket duke uleri aaaaaaaaaaa duhet pa tjeter me u ba katolik burra se ndryshe nuk na e fusin ne europ
    .

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Kot i lëvdoni fetë e juaja, mua nuk më konvertoni dot.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    Me fal, po.....jo je ke fut kot...........po e ke felliq komplet
    ....
    Hmmm, une e paskam "felliqur"? Po kerkoja ndonje faqe ne shqip per te ta dhene si burim, dhe kur vajta tek albislam, tek pyetje e pergjigje, (pervec ca rregullave te tjera) gjeta kete:

Pyet nje femer: A jam e lejuar te punoj si moter medicionale duke e pasur parasysh se do t'jem ne kontakt me te dy gjinite?

Pergjigja e hoxhes (apo kush jep pergjigjet): Motër e nderuar!
    Nuk lejohet te punosh ne vend ku ka perzierje mes meshkujve dhe femrave.

Dmth advokojne segregimin e sekseve ne vendet e punes. Per te mos permendur pastaj ca ceshtje te tjera per te cilat flitej aty ... ne shqip e per shqiptare.
    Per ceshtjen e permendur me lart, nuk gjeta ndonje burim ne shqip, ndersa persa i perket "shell fish" apo "crustaceans" sic duket paska ligje te ndryshme per sekte apo praktime te ndryshme ne Islam. Shoke myslymane (arabe nga Egjipti dhe Jordania) qe kam ketu nuk hane karkaleca deti etj.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    38 % besojne ne
    35 % besojne ne $
    27 % besojne ne se do te rikthehet DM

e 100% besojne ne parane.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Per ju ateistet:

Per sa kohe kam qene ateist, jam ngutur si i marre se e dija qe nje dite do vdisja. Ne imagjinaten time darviniane ndryshimi im me elefantin ishte inekzistent: 70 vjec ai, 70 vjec une, pastaj te dy do fillonim hobin e ushqimit te mizave.

Sapo mora vesh kete punen e krishterimit fillova ta marr shtruar jeten. Fundja pas kesaj jete kam nje jete tjeter diku ne galaksi. Me nje fjale, po shijoj cdo momente te se tashmes.

Per barbaret pagane:

Alibaba, barbar, ti zotrote je i vonuar, gjysherit e tu kane nja 2000 vjet qe u konvertuan ne te krishtere. Zeusi ka dale nga moda qeshkuri.

Per myslymanet: Bejini nder vetes dhe femijeve tuaj. Mbani nje kryq ne qafe. Pastaj mos besoni po deshet.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Per barbaret pagane:

Alibaba, barbar, ti zotrote je i vonuar, gjysherit e tu kane nja 2000 vjet qe u konvertuan ne te krishtere. Zeusi ka dale nga moda qeshkuri.

Per myslymanet: Bejini nder vetes dhe femijeve tuaj. Mbani nje kryq ne qafe. Pastaj mos besoni po deshet
    Me këtë logjikë ti qenke vonuar më shumë se shipëtarët muslimanë..lol..
    Kurse feja e krishtere nuk mund të shpallet feja më e mirë, vetëm pse ti beson në të.
    Kryqi nuk ka kurrçfarë simbolike.Ai paraqet një jahudi të varur që fundja s'kam lidhje gjë me të.
    Dhe ti nuk mund t'a ndryshoh ekzistencën e një jete në galaksi me ndërrimin e fesë.Nëse ajo jetë ekziston, do të ekzistojë pavarësisht fesë tënde që ke.Nëse jo, prapë njësoj.Megjithatë të uroj jetë të mirë atje me një virgjëreshë qoftë apo 72, për mua janë nësoj që të dyja, ëndrra për të mashtruar fëmijët.
    Besimtari i feve abrahamiane për mua është vegël e dikuj tjetër, njeri me logjikë skllavi.Fetë u shpikën nga shtresat sunduese për të mbajtur popullin në skllavëri.

P.S. faleminderit për reputacionin e gjelbër.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 05-10-2006 më 21:36

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Endrra te gabuara mund te jene me pare ato qe fjalen 'kokrra te thara rrushi' i kane perkthyer ne fjalen 'virgjershat'. Europa e artit, kultures, shkences, perparimit u be e tille edhe fale peshes se kryqit, fal kultures protestante te punes e perkushtimit fetar ndaj kombit. Shifrat e reja te perberjes fetare nuk duhet te jene kurrsesi surprize pasi ne e dime mire se sa shumice myslimane ka Shqiperia. Kishte ardhur koha qe korrigjimet e duhura te perberjes fetare te behen publike dhe rregjistrimi fetar i popullates do nxjerre perfundimisht se shifrat jane pran asaj rrealiste. Shqiptaret duhet te pyesin veten se me ke drejtim fetar e ndiejne ato se Shqiperia do kete nje te ardhme me te sigurt, e me perparimtare e me pak problematike per kombin?

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •