TE LUMTE GOJA!Postuar më parë nga TEPELENAS NO1
E PASKE THENE , SI TOPI SE LUAN,
ME RROFSH.
TE LUMTE GOJA!Postuar më parë nga TEPELENAS NO1
E PASKE THENE , SI TOPI SE LUAN,
ME RROFSH.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga fejer_nagy
i krishteri musliman eshte shqiptar
muslimani i krishter eshte shka si puna jote
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Interesant! Po si erdhe në atë përfundim? Se, të them të drejtën, postimet e tua të bëjnë të dyshosh se mos vallë kemi të bëjmë me një fenomen?!
..... klerik politikan apo politikan klerik?
Shko pyet Patriarkun tend Pavle, se atje ke besimin ti.
Aeneas Dardanus
Më sugjeron të shkoj ta pyes Pavlen për një fenomen të rrallë si puna jote? Po pse, aq mirë të njihka Pavlja ty? Mbase jeni dy miq të vjetër ju?! Hmm .... interesant, se ç'më bën të dyshoj se ti dhe Pavlja .....
..... klerik politikan apo politikan klerik?
Per ate se jam apo nuk jam fenomen eshte ide e jotja, me te merru ti. Eshte problem i joti. Nese mendjemadhesija jote s'ta duron permbajtjen e mendimeve te mija - mund t'i injorosh lirisht dhe te qendrosh i qete ne mberterine tende te minjeve si pinjoll maceje qe ke vene per figure. Por aty ku ka luane hik.
Aeneas Dardanus
Postuar më parë nga FLORIRI
FLORIRI......plot !!! Une jam nje nder ta,gjith shoqeria ime qe i perkasin fese se krishtere po ashu jane...ose jane ne medyshje.Nder familjet tona mund te themi se jane fetare baballaret, e SIDOMOS Gjyshet.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Shqiptaret sjane asgje kete ta them une. Mami e babi im kane emra myslimane po as ja kane haberin nga kjo fe. Mami im ben embelsire per bajram dhe kur e pyes pse e ben mi plake me thote e pasigurt se keshtu eshte tradita. Ca tradite i them mi, babagjyshi jot e ndryshoj fene per dy keca e tre dhi. Baba im qe quhet Sefer as si do fare anadollaket dhe shko ne kishe ndez ndonjeher nga nje qiri. Motra ime ve kryq ne qafe me u duk 'cool' me shoqerine e vet. Kurse une nuk besoj fare ne zot. Ne familje sflasim fare per fe. Po jam i sigurt se ne defteret e fanatikeve rezultojme si muslimane...haha. Keshtu do jene 80% e familjeve te shqiptareve. Kur shkoj ne plazh ne vere duket sikur te gjithe shqipt vene kryq ne qafe me u duk si interesant gjasme.
Megjithate them qe ka nje te vertete ne ato shifrat qe thote Mejdani. Shqiptaret nuk jane me si ne kohen e zogut, jane emancipuar, me mijera kane emigruar ne perndim, greqi e itali sidomos ku kane marre zakonet dhe deri diku fene e Evropes. Komunizmi ka bere te veten, jane rritur ateistet, plus qe te qenurit ne evrope i ben shume shqiptare ta konsiderojne veten ne mos kristiane te pakten atesite, por aspak te lidhur me fene e turqve.
Ne fund desha te them qe feja jone eshte shqiptaria.
Fete e huaja jane te gjitha ato fe qe na i sollen me dhune pushtuesit romake,bizantine,otomane dhe sllave!E vetmja fe qe eshte shqiptare eshte Feja ENVERISTE!Postuar më parë nga Darius
Feja Njerezore, internacionale, Natyrore apo e Zotit eshte nje dhe e vetme ATEIZMI=Enverizmi!
Ndryshuar për herë të fundit nga kurkushi : 04-10-2006 më 16:19
S`ka asnje dallim esencial ne mes tyre,qe te dy jane shkije,italiane,greke apo arabe por jo shqiptare!Postuar më parë nga Baptist
Krijoni Kontakt