Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga Loriku-Gjakove
    A c'na cat ate me kto sondazhe , sa te frymzuar qe jeni ju krishteret mer amon te gjithe engjuj
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Krishtert vujn shume per me ra ne sy
    u duhet nji shifer ne leter..

Kete statistike nuk e ka shpalle ndonji i krishtene, por
    Rexhep Mejdani

(a thue mundeni me e lexue tash?)

Une e kam kete statistike qysh se ka dale, por nuk kam dale me e shpalle siç kujtoni mbasi nuk me intereson. Merruni me te para se me u ankue ndaj te krishteneve siç e keni zakon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 03-10-2006 më 06:17

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga kurkushi
    Shqiperi,te pafsha Ateiste brenda vitit!
    Nuk te dolen 50 vjet Shqipni ateiste???????? Mrekulli ishte plot kampe perqendrimit e plotone pushkatimit!!!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po lene ore se populli prape se prape do beje ashtu si ia do qefi.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Xhep mejdani nrron si qielli vjeshtes.Nganjehere eshte ateist e ngajhere ma i krishtene se papa.Organizatror atentatesh..krokodil 97

Statistikat nuk jane reale.E dime sa katolik dhe orthodoks ka shqipnia nuk asht nevoja te lexoj xhep mejdanin pranej qe mos ma trego...por thuj qe shifra te tilla jane absurde dhe jo reale...ndersa ti i ban avokatin xhepes...armiku armikut tim eshte miku im...

Muslimant i paska kap smunja e ateizmit ne mase ndersa te krishtenet u shtokan dita dites sa spo i nxen vatha...shkojn ndertohen kisha me kapacitet 15 000 vensh e shkojn ne meshe nja 3-4 plaka ne dy bankat e para si sorra te vetme..

Siduket imamet nper xhamia po japin leksione te ateizmit.....
    Po shtoj

Ateista jane edhe ato qe mbushine te gjitha xhamite ne gjdo dite te xhuma ne faljen e drkes............
    Ateista jane edhe ata dhjetra mijra njerez qe mbushin sheshet e te gjithe qyteteve ne diten e bajramit (nuk ka xhami qe i ze)......dhe ata qindra mijra te tjere qe gezojne neper shtepi, presin dalin , vizitojne te tjeret, duke festuar...
    Po po ateista jane.......

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Eshte qesharake qe ne Shqiperi 73% e popullsise i perkasin nje besimi fetar.
    Une kete e quaj cmenduri. Ne fakt, ajo 73% e popullsise qe ketu na prezantohet me shifra te ndara per komunitetet kryesore nuk i perket nje besimi te caktuar por eshte thjesht nje hamendje statistikore qe eshte genjeshter dhe shtremberim faktesh.

Eshte akoma me qesharake te lexosh deklaratat e komunitetit islamik te cilet na jane irrituar ne lidhje me shifrat ne fjale duke iu kundervene me pohimin se "te gjithe shqiptaret" e dine se islamiket perbejne perkatesine me te madhe fetare ne vend me shifra shume me te distancuara se keto qe u publikuan.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Xhep mejdani nrron si qielli vjeshtes.Nganjehere eshte ateist e ngajhere ma i krishtene se papa.Organizatror atentatesh..krokodil 97

Statistikat nuk jane reale.E dime sa katolik dhe orthodoks ka shqipnia nuk asht nevoja te lexoj xhep mejdanin pranej qe mos ma trego...por thuj qe shifra te tilla jane absurde dhe jo reale...ndersa ti i ban avokatin xhepes...armiku armikut tim eshte miku im...

Muslimant i paska kap smunja e ateizmit ne mase ndersa te krishtenet u shtokan dita dites sa spo i nxen vatha...shkojn ndertohen kisha me kapacitet 15 000 vensh e shkojn ne meshe nja 3-4 plaka ne dy bankat e para si sorra te vetme..

Siduket imamet nper xhamia po japin leksione te ateizmit.....
    Me mbushni mendjen perdite e ma shume se nuk ju punon logjika.
    More djale, une s'po i baj avokatin Rexhep Mejdanit, por po ju tham ju se duhet njeriu me qene krejt pa tru me sulmue te krishtenet per fjalet e njenit me emnin Rexhep, qe i krishtene nuk asht, por musliman, ose prej atyne qe kane qene e tash e kane hollue "shumicen absolute".
    Ti thue: "Krishtert vujn shume per me ra ne sy u duhet nji shifer ne leter.." e une te tham: merru me Rexhepin e Ismailin po deshte e leni rehat te krishtenet se s'jane tue u marre me ty e as jane tue vue ujin ne zjarr me shifra e statistika.
    Ai tjetri: "A c'na cat ate me kto sondazhe , sa te frymzuar qe jeni ju krishteret mer amon te gjithe engjuj ". thueja ti po deshte se nuk e shpalli sondazhin nji i krishtene. S'ka randsi, randsi ka me fole kot.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Oj Shipnije Arabije, He,he,he...

Cka ne paste me shume t'krishtere se sa musliman?
    E cka ne paste me shume musliman se te krishtere?

Ku jeni mor tifoza futbolli, po nuk eshte qeshtje kampionati ky, mo, pse kerceni nga karriga? -A ka ndonje intelektual ketu, apo te gjithe jeni tifoze futbolli?

Po pse hiqeni kot sa andej sa kendej? Shiperija eshte shtet laik si gjithe shtetet e perparuara evropiane. Pa cka po t'kishte budiste me shume se gjithe palet tjera? Do e shpallnim Shqiperine shtet budist atehere?!
    Sa spirituoz qe jemi, -hajde urime, cila do qofte.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    70% jan tifoza futbolli

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Nuk te dolen 50 vjet Shqipni ateiste???????? Mrekulli ishte plot kampe perqendrimit e plotone pushkatimit!!!
    Ah...
    Emruesi i perbashket i shqiptareve,nese duan te mbeten dhe me tutje si nje komb me vehte,ne rethanat e sotme dhe te neserme eshte ATEIZMI!
    Bota eshte sot aq e felliqur me fe dhe sekte te ndryshme te cilat,te gjitha vetem pushtimet dhe grabitjet i kane çellime te tyre.

Lavdi te perjetshme dhe rikthim te shpejte te asaj Shqiperie Ateiste me kampe dhe me pushkatime!
    Tani pas 15 vitesh Demokracie dobiçiste, po shihet fare mire qe te gjitha ato qe i beri Ateizmi ishin jo dhe krejte ajo qe duhej bere mbi ne!
    Ndryshuar për herë të fundit nga kurkushi : 03-10-2006 më 16:31

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Une perseri nuk ju kuptoj se ku doni me dal me keto qe thoni?
    Ne jemi keta qe jemi,pse u dashka me zorr me ndryshu statistikat?
    Me i pelqy perendimit?Me i pelqy vetes?Kur te behet census i ri atehere do te shohim se sa jane shifrat reale,por deri atehere c'do gje tjeter eshte dhe mbetet spekullim.Rexhep Mejdani ku i mori keto te dhena?Mos ja dha e shoqja apo e bija?Se kam degjuar se i ka grate e shtepise shume te devotshme ky Xhepi.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •