Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 77
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Sondazhi per mua nuk eshte i besueshem.
    Fakt eshte se historia na la trashegim nje shumice myslimane. Kjo nuk mund te quhet fatkeqsi sigurisht, por me ngjarjet e fundit, ku myslimanet identifikohen me terroristet, kjo eshte nje minus i madh per vendin tone, aq me teper qe jetojme ne mes te Evropes se krishtere.
    Sinqerisht do me vinte mire qe ky sondazh te ishte i vertete, por kam mjaft rezerva. Besoj se nje numer i madh shqiptaresh qe jetojne ne Greqi dhe qe mjaft prej tyre kane fituar besimin ortodoks, luajne rol ne ndryshimin e ketij raporti,
    Thashe , nese Bota myslimane te ishte me e zhvilluar sot dhe me me pushtet, do deklaronim te kenderten.Ne gjate nje periudhe te gjate te historise kemi qene ne udhekryq dhe vazhdojme te mbetemi ne semafor PORTOKALLI.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ne nuk jemi as kemi qene ne udhekryq. Ne duhet te kthehemi ne detyren tone te dhene prej Zotit.Ne jemi ata qe rregullojne komunikacionin ne kete bote.
    Ne duhet ti kthehemi detyres sone te shenjte dhe jo te merremi me idiotesira si: jo ky beri keshtu, jo ai tjetri ashtu.
    Sa here qe ne dobesohemi dhe mungojme ne detyren tone, keto dy pale te papjekura bejne marrezira nga me te ndyshmet ne kete komunikacion pastaj i bien njeri-tjetrit me qafe. Ka ardhur koha te kthehemi e t'u shkruajme tiketa ashtu sic na ka hije dhe jo te marrim anen e pales se prishur apo me pak te prishur.
    Ata qe thyejn rregullat tona duhet te perjashtohen nga komunikacioni.
    Ky eshte tagri i detyres se shenjte te shqiptareve ne kete bote!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-04-2004
    Postime
    22
    Feja e shqiptarit eshte shqiperia.
    Bajrami, krishtlindjet etj etj per shqiptarin jane 28, 29 nentori......

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 38% MUSLIMAN ??????????????????

Ja mar po sjan 38%, jan ma pak

Kshtu si ja kan nise, mas 5 vjetesh do jena 0.000000001%

Eh sa hardhek asht shqipnija, edhe oksfordi po tall prapanicen tesh me ne, spo mjaftojne serbi e greku. Po ne fund te fundit, mire e kemi....

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Me sa duket nder te krishtene spaska dal asnji ateist

Vetem muslimant e paskan perqafu me mall ateizmin...
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga FLORIRI
    Me sa duket nder te krishtene spaska dal asnji ateist

Vetem muslimant e paskan perqafu me mall ateizmin...
    po edhe sikure te ket met vetem nje i krishtere ne shqiperi, ata nuk e lozin shifren, vetem se e shtojne.

Ehuuuuuuuuuuuu sa hardhek e, fiuuuuuuuuuuuuuuuuuu

MILANIST Maska e Loriku-Gjakove
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    39
    A c'na cat ate me kto sondazhe , sa te frymzuar qe jeni ju krishteret mer amon te gjithe engjuj
    MILANIST 4 EVER

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Kete mu dashka ta prinoj me bold dhe ta fus ne ram or ti!

Citim Postuar më parë nga Baptist
    Ne nuk jemi as kemi qene ne udhekryq. Ne duhet te kthehemi ne detyren tone te dhene prej Zotit.Ne jemi ata qe rregullojne komunikacionin ne kete bote.
    Ne duhet ti kthehemi detyres sone te shenjte dhe jo te merremi me idiotesira si: jo ky beri keshtu, jo ai tjetri ashtu.
    Sa here qe ne dobesohemi dhe mungojme ne detyren tone, keto dy pale te papjekura bejne marrezira nga me te ndyshmet ne kete komunikacion pastaj i bien njeri-tjetrit me qafe. Ka ardhur koha te kthehemi e t'u shkruajme tiketa ashtu sic na ka hije dhe jo te marrim anen e pales se prishur apo me pak te prishur.
    Ata qe thyejn rregullat tona duhet te perjashtohen nga komunikacioni.
    Ky eshte tagri i detyres se shenjte te shqiptareve ne kete bote!
    Besomeni ia paskam kaluar vetes. Bekuar qofsha para se tu them bekuar ju.
    Kjo eshte e verteta qe kerkoni me shekuj, o bije te shqipes.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anëtarësuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch
    [B]Jobesimtarët dhe ateistët shtohen si komponent i ri i përllogaritjes fetare në vend

Raporti i ri, shqiptarët: 38% myslimanë dhe 35% kristianë

Shifrat

Myslimanët

Sipas të dhënave të paraqitura nga "Oxford Christian Dictionary", popullsia që i përket besimit mysliman në Shqipëri është ulur në shifrën e rreth 38 përqindjeve

Kristianët

Po sipas studimit të përgatitur nga qendra e Oksfordit, besimtarët e besimit kristian, ku futen ortodoksët, katolikët dhe protestantët, e kalojnë shifrën 35 për qind

Jobesimtarët

Sipas statistikës më të re mbi raportet e besimeve fetare, jobesimtarët shkojnë te shifra e 16%

Ateistët

Në një kategorizim të veçantë futen ata qytetarë, të cilët e kundërshtojnë ekzistencën e Zotit

Nga Gazeta shqip
    Kjo me gezon shume!Rritja e numrit te te krishtereve sipas mendimit tim te ateistit eshte nje progres per ne ateistet sepse ata persona qe kethehen prapa ne krishterizem,ata jane te deshtuar.Te deshtuarit e sotem jane te zhdukurit e neserm.Sa i takon islamizmit,une s`do te doja qe edhe ky te kethehej prapa por te ece para ,ti bashkohet Ateizmit i cili ne tere boten e zhviluar po rritet me hapa gjigant.Bashkimi me ateizmin s`eshte zhdukje por Jetese,liri,Kenaqesi.Vetem te prapambeturit jane ata qe kethehen dhe shpurdhin plaçkat e vjetra te gjuajtura nga te dijturit dhe te pasurit! Eshte e dijtur se gjerat e vjetra e te hudhura i marrin varfanjaket e jo pasaniket!
    Shqiperi,te pafsha Ateiste brenda vitit!

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Loriku-Gjakove
    A c'na cat ate me kto sondazhe , sa te frymzuar qe jeni ju krishteret mer amon te gjithe engjuj
    Ha more Lorik, pa hyp deri ne tavan nje here, se ju andej nga Gjakova i keni shtepite nga motet. Ke per ta gjetur nje kryq te madh sa vetja. Por mos pyet kush ma ka vene, se ta thote gjyshi pa e pyetur!
    Aeneas Dardanus

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •