Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 63 prej 63
    Perjashtuar Maska e thorgal
    Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Citim Postuar më parë nga Albo

Thorgal me lart thote "ne e kemi realizuar bashkimin shpirteror me rilindjen kombetare", por harron qe ka 4 milion shqiptare qe jetojne perreth Republikes se Shqiperise qe nuk e kane patur fatin e madh te shkollimit ne gjuhen shqipe, apo njohjen me vete rilindasit tane. Nuk kane patur te gjithe fatin e thorgal e Albo qe te shkollohen ne gjuhen shqipe, dhe me keta anetare ti diskuton perdite ne forum.

Albo
    Nuk jane 4 milione jo , pastaj edhe Noli e shume te tjere nuk jane shkolluar ne gjuhen shqipe por kjo s'i ka penguar te jene kolloset e kesaj gjuhe e ta shkruajne shqipen shume mire , e mos te bejne gabime sic ben ti kur ne vend te ortodoks shkruan orthodhoks. Pastaj a di ti kush jane armiqte e gjuhes shqipe sot ? Shikoji ketu poshte

Dhe P.S. : A eshte e mundur ti hiqet ban'ni AliBabes
    Ndryshuar për herë të fundit nga thorgal : 13-10-2006 më 16:17

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Thorgal me lart thote "ne e kemi realizuar bashkimin shpirteror me rilindjen kombetare", por harron qe ka 4 milion shqiptare qe jetojne perreth Republikes se Shqiperise qe nuk e kane patur fatin e madh te shkollimit ne gjuhen shqipe, apo njohjen me vete rilindasit tane. Nuk kane patur te gjithe fatin e thorgal e Albo qe te shkollohen ne gjuhen shqipe, dhe me keta anetare ti diskuton perdite ne forum.
    Heeeeeeeeeeejjj Albo
    në cilën gjuhë qenkemi shkolluar ne??
    Si ke guxim t'a thuash??
    More shoq, ka shumë kosovarë që dinë për rilindasit më shumë se ti.
    Madje unë vetë kam një fjalor të dialektit përmetar, nuk e di a e ke ti këtë fjalor.
    O shoq, ne prej fëmijërisë kami mësuar për rilindasit dhe atë në gjuhën shqipe.
    Ti nuk jeton në Kosovë por unë.
    Prandaj herë tjetër mos bëj gafa të tilla sepse në Kosovë jetojnë 2 e gjysmë milion shqiptarë a ndoshta më shumë të cilët qeshin me gafat e tua kur thua se ne nuk jemi shkolluar në shqip.

Dhe P.S. : A eshte e mundur ti hiqet ban'ni AliBabes
    Faleminderit thorgal.Në këtë forum bani është vetëm ban.Nuk ka të bëjë me ndonjë dënim të merituar por është thjesht manifestim i shovenizmit.

Nuk besoj qe eshte shum problem me bashkuar shqiperine! Sepse behet me shum pune, por problemi eshte qe duhet nje udhëheqës qe ti bashkoje shqiptaret!

Shikoni historin Botrore ose ate te thjesht te Shqiperis (Skenderbeu) shum fitore kan ardhur thjesht vetem sepse kan pas nje udhëheqës shum te mire dhe me ambicje per Shqiperine. Dhe tani per tani nuk duket qe ne shqiptaret e kena kete udhëheqës, ndoshta ne te ardhmen....pas....1.....5....10.....20...vitesh! nuk i dihet. Por duhet qe Shqiperine ta bashkojme sepse me cfar shoh une do te presim shum gjat deri sa te hyjm ne Europe nejse nuk i dihet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr_Right : 07-12-2006 më 21:18

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Premisa të gabuara
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mehdi Bej Frashëri: "Pse ia dhashë Shën-Naumin Serbisë"
    Nga ALBA në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-10-2007, 09:48
  4. Historia politike e Shqipërisë në tre vjet
    Nga no name në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-03-2007, 19:49
  5. Lek Zogu me se fundi ka nje strehe..
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 26-11-2005, 13:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •