Ka ndonje fan te ketij show ketu?Kush mendoni se do e fitoj kete seazon ?
Michael
Uli
Jeffrey
Laura
Nuk e ndjek emisionin tek "Bravo tv"
Ka ndonje fan te ketij show ketu?Kush mendoni se do e fitoj kete seazon ?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Xhuxhumak ik mos me prish temen
Finalistet jane
Michael
Jeffrey
Laura
Uli .
Pink, per mendimin tim do ta fitoje Laura, me pelqen shume stili origjinal i saj, loja me ngjyrat dhe perdorimi i materialeve te vecanta.
e di qe ke gusto ti Dixhije. I ke rene taman ne te .Postuar mė parė nga D&G Feminine
Laura ka shume stil klasik .
Po dhe Michael me pelqen .
Project Runway eshte i vetmi emision ne tv qe ja kam ndjekur te gjitha sezonet. Plus qe me ka hapur pune si emisionGjeta nje cope neper shtepi gjithe qejf dhe vendosa ta beja fund lol, nuk doli gje, se une deri tek vizatimi shkoj keto te qepurat nuk i kam qejf.
Tani kam qejf te blej nje cope per fustan tek JoAnn, se kam pare nje shume te bukur dhe kam nje vizatim per fustan qe i shkon shume trupit tim, por perseri kam cik merak me prerjen
Ndersa ne lidhje me finalistet: Mendoj se kater finalistet kane nga dicka te vecante ndaj dhe mendoj perfunduan te katert ne Fashion Week.
Laura me pelqen per faktin se ka mbaruar arkitekture dhe eshte nene e pese femijeve, shtatzene me te gjashtin dhe perseri e mban veten. Por veshjet e saj me jane dukur disi demode. Plus nuk me duken shume origjinale. Fustanin me poshte konkretisht e gjeje ne 100 ngjyra tek Macy's apo Nordstrom pak muaj me pare (ndoshta jo me ate prerje tek gjoksi, por gjithsesi nuk me duket wow):
Lidhjen per fustanin po e heq, pasi nuk jam e sigurt nese del apo jo tek com. tuaj. Behet fjale per fustanin bardhe e zi me te cilin Laura fitoi dhe vendin e pare ne ate seri.
Kjo ndoshta per shkak se nuk eksperimenton me modelin, pasi do te jape dicka te pranueshme per llojin e jurise qe e gjykon.
Veshjet e Ulit dhe te Michael me kane pelqyer ne pergjithesi.
Ndersa Jeffrey eshte pak ekstremist per shijet e mija. Nga ai do vecoja vetem fustanin me te cilin fitoi me duket gjate serise 9te te ketij sezoni.
p.s. Ata qė nuk e njohin si emision mund te lexojne me shume kėtu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 05-10-2006 mė 23:07
Uli pak a shume nje model zgjedh ,life - adventure -fun . Megjithate me modelin e fundit me ka befasuar. Me pelqeu jashte mase .
Kurse Jeffrey ka talent por jo per shijen time.
Michael dhe Laura me pelqejne me shume. Shume veshtire e kam te zgjedh midis ketyre te 2-ve ..por voten po jap Laures . Eshte shume e talentuar. Ate foton me lart qe ke postuar nuk e di pse nuk e shoh une apo per te gjithe Fiori ?
Nejse mezi pres te shoh koleksionet qe do paraqisin ne finale.
Neser eshte finalja per season 3 , ora 10/9 ne kanalin Bravo . Shikojeni forumista se do ju pelqeje .
Kur i degjova historite e tyre javen e kaluar, me shume mu futen ne zemer te gjithe. Laurėn e mora inatsi ato plakat qe i futin turinjte kudo mu duk...
Jeffrey ndoshta vertet nuk i kish qepur vete veshjet perderisa dhe e hoqen, por menyra si ajo grindej, me merziti.
Shpresoj te fitoje Uli ose Michael...
Haha kur vjen puna te kariera dhe fama ste fal njeri Fiori. Nese Jeffrey nuk i ka qep vete te gjitha eshte cheating. Dhe ste fal njeri sot. Asaj me ket rast i erdhi zogu ne shteg kur i thone, pasi gjithe kohes ka pas konkurenc te forte me Jeffreyn.Postuar mė parė nga Fiori
Krijoni Kontakt