imazhi i shqiperise ne bote eshte negativ fale ENVER HOXHES dhe pasuesve te tij nen lekuren e demokracise
imazhi i shqiperise ne bote eshte negativ fale ENVER HOXHES dhe pasuesve te tij nen lekuren e demokracise
po sikur te kishim famen si shtet i krishtere, shqiptaret nuk do merrnin rruget e europes dhe nuk do benin krimet qe kane bere dhe po bejne??????
italia eshte shteti me katolik ne bote dhe ka reputacion te keq fale mafias...
kur permend italine italine, gjerat e para qe u shkojne nder mend njerezve jane: kuzhina e mire, monumentet dhe mafia...
Vasudhaiva Kutumbakam
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Ne nuk jetojme ne Mars qe u dashka hapur nje teme per te na treguar se cfar mendojne te huajt per Shqiperine. Ja te them une dy fjale meqe nuk kam nevoje te me thone te huajt se si eshte Shqiperia.
1-) Korrupsion ne cdo dere te Shtetit dhe Privatit
2-) Krimi i organizuar dhe ai ekonomik, e banal
3-) Burrokracia ne max
4-) Indiferenca ne cdo aspekt problematik e shtetit dhe e popullit
5-) Mungese e zbatimit te ligjeve
6-) Gjithmone kam pyetur veten se : Kush kane me shume para, Politikanet duke vjedhur dhe tregtuar tendera etj, apo Gjykatesit duke mos penalizuar kundrejt shumave te konsiderueshme ?
7-) Pislleku ne Toke, Det dhe Ajer e mbulon Shqiprine ne cdo skaj te saje
8-) Shqipria po kthehet si tokat e Saharase pa pyllzim dhe gjelbrim
9-) Zhrmat e padureshme qe dalin nga lokalet apo apo apo nga cdo shtepi qe jane shenderruar ne fabrika prodhimi te mobiljeve, torrnove, saldime, lavazhe, prodhim buke etj etj
10-) Mungese e kultures dhe e ruajtjes se asaj pak qe kemi
Se di a harrova ndonje gje tjeter ?
Cfar do te thuhet per Shqiprine nuk eshte aspak jashte realitetit. Shqiperise nuk i mungon asnje e keqe. Te keqiat ne Shqiperi i gjen kudo, ne te gjithe teritorin e saje, ne cdo njeri, ne cdo ore te dites dhe nates.
A ka mundesi te mos meremi se cfar thone te huajt per Shqiperine, por te ndryshojme realitetin duke e nisur nga vetja ?
Revolution 1848
Krijoni Kontakt