emrin e ka xhemile shehu dhe per sa i perket pyetjes se dyt nuk te jap dot pergjigje pasi nuk e kam par personin ne fjal
emrin e ka xhemile shehu dhe per sa i perket pyetjes se dyt nuk te jap dot pergjigje pasi nuk e kam par personin ne fjal
flm,
walchira rri ne disco,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ne fakt Universiteti Europian i Tiranes eshte shume i veshtire lool
Kur e pata pyt i shokun tim: ku e ke shpine? m'pati thone "jam komshi me universitetin europian, te dy ne kat te tret e kemi shpine"Si Oksfordi jeni
P.S. eshte fjala per seline e vjeter, jo kete te rene.
Life's too short to remove USB safely.
u kthye a su kthye xhemilja
se tema thote nuk kthehem me
JO SEKS PARA MARTESE
bella gnocca comunque...
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
pak gnocca ka italia po dhe xhemileja u duhet. mba fort top-chanel se je e humbur.
Mos mor se na thau syte.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ama re se ne Itali po dalin nga 1.000.000 njerez si xhemi ne dite tek emisionet e Maria De Filipit, kush pyet per xhemin ne itali....fama e shqiperise nuk ndikon....
Tek DAMS i romes ka qene extracomunitare si te gjithe te tjeret.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Gjynaf mer se i qenkan prere enderrat ne mes Goces.Po pse ca e dinte Dams ne Rome Xhemilja apo sikur me pi kafe tek blloku.
Po Italianet nuk po dine ku te shkojne per vete do vij kjo tipja nga Shqiperia pa asnje lloj pergatitje vetem me disa paraqitje tek portokallia edhe do i hapen dyert.
P.s Guri i rende ne vendin e vet.
Ketu eshte Monica Bellucci sa per shume Xhemi.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt