Close
Faqja 4 prej 34 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 335
    i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    mat me krahe "struci"
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,565
    athina me krahe

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Tani me behesh dhe qesharak.
    Ku e sheh athine ti ketu?!!
    Qysh kur del Athina ne pixhama publikisht, hahahaha
    Kjo qenka perle me e madhe se e para.
    Me jip te lutem ato adresa, se do ngrej padi kunder marrezise shkencore!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,565
    he he he ...po une jam ironiku
    ...po ti je kopili, sepse do linkun, meqe qenka nje montazh vari teneqene pse nuk e injoron, por dashke dhe linkun zotrote...lutju kristos se te vaftisurit i ka qejf ai
    :-). ketu me siper te kam derguar nje a-t-h-a-n tjater mo vaftis..dhe kjo eshte ne muze...thua te jete babilonase?
    sa per mashkull nuk e di se me c sy e shikon ti.....po ajo eshte femer..
    ...eshte pak e ashper po s ka problem, femer ngelet :-)
    edhe mos e merr kaq seriozisht ...po si bone i lidhje egjyptit me NE (para e pas) tij s del me asnje qafe...o ndriko

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    mos e merr veten me qafe kot,
    ja lexo nje artikull te permbledhur per maaten egjiptiane e mos sill foto qe nuk kane lidhje me asgje.
    http://aras.org/selection_thoth.aspx

Ti the se eshte Athena me krih or Tanhauz
    Tani te doli muze hehehe.
    Po s'eshte as njera, as tjetra, se muzat nuk vrapojne
    e as nuk mbajne mjekerr te shkurter cjapore.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,565
    shiko ti bon postime ne teresi te mira...me aq sa te kam lexu dhe me aq sa gjykoj une...por mos u bo si themi ne ne Shqiperi p__ s___. mos i hidh benzine zjarrit qe te perfitosh ndonje te dhene a ku di une (dhe ketu se kam per vete). po te bej edhe nje sqarim, ndoshta edhe te parendesishem....herodoti se c thote per perendite pellazgjike

e para hyra ne diskutim per te kundershtuar kundervenien tende ndaj detajeve qe jepte styx te cilat nuk ishin te pasakta si thua ti. mos me jep artikuj per maat se skam ci dua. une posten e bera vetem per punen e kraheve

e dyta eshte muzE me germen "E" si puna e ELBASAN, ENVER, E DI ETJ ETJ...jo muza si muza e frymezimit. E kisha llafin qe eshte ne nje muze qe ndodhet ne qytetin e athines.

e treta . styx eshte peshk i madh qe rritet ne nje lum te rrezikshem, andaj te thashe ...o ndriko... qe s ja fut kot ai.

e katerta mos me thuaj tANHAUz, se nuk jam i vaftisur as si ti e aq me shume as si ai. tano rafmet past, eshte sh i qut (po qe se nuk osht ndonje patriot i kamuflum), por harron se guret e lashtesise nuk e kan thon akoma llafin e fundit....prit sa te fillojne te ribehen datimet e objekteve arkeologjike te gjetura ne ballkan

e pesta . si djale i mire qe jam do vendos nje foto ku tregohen dekoracionet e atij "burrit" qe THOT ti....ti vaftis. duhet ta dish se edhe perendite kane pasur etapa te ndryshme...vaftis urata

zotrote si egjiptolog qe je merr e lexo tot-thotin qe fliste shqip se ai do te ndihmoje ne ate po kerkon. Punoi 40 vjet ai robi qe e shkruajti. Edhe nje faqe ne dite te kish lexuar per 40 vjet me rradhe, coc do kish bere.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une serish them se nuk lepij ku kam peshtyer.
    Ato replika te shkurtera qi ia kam dhene (ty ndoshta te duken se me dolen nga emocioni) ia kam dhen me besim te plote ne ate qe po shkruaja te mos i bie pishman pastaj. Dhe nuk do ia thoja kurre ne ate menyre po te mos me kishte sulmuar varg e varg pa ndonje arsye te njohur per mua dhe askund duke mos dhene ndonje argument per te mbeshtetur fjalet e vete pa perfshire ketu edhe fyerjet qe bente.

Dhe ti me gjith kete berllok qe sjell ketu nuk arrite me asnje shembull ta vertetosh te kunderten.

Me vjen keq qe ti e njihke personalisht zoteri stiksin dhe qe paske mendim personal te larte per te, por mua kjo nuk me intereson.
    Ne asjeri nuk kemi vene emra dhe mbiemra nga bota reale qe te mund te rrenojme apo te ngrisim veten mbi te tjeret ketu.

Herodoti ishte senil, ai vertete nuk di cfare flet ne te shumten e rasteve. Ai ia fute kontren vetes. Qeshtja e perendive pellasge eshte pikerisht ai rast ku ia fute vet-vetes dhe thote dicka krejtesisht te kundert me ate qe kish thene disa faqe me pare. Ai ne pergjithsi sa here flet per pellasget nderron pozicionin diametralisht ndaj atyre qe kish thene me pare.

Athena nuk ka krah, a u binde?
    Aeneas Dardanus

Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,565
    o shoku....
    ti o nuk thith o tallesh...
    nuk kam as mendime te larta e as te uleta per askend...por per postimet qe behen...dmth per menyren se si ne identifikohemi nepermjet postimeve qe bejme...as per tankun as stiken as per vafton ...per asnje
    une s bej avokatin apo ortakun e askujt...thjesht jap mendim pro ose kunder...
    ...ta thashe se pse "mos merresh"..po ti aha...hic o shoku
    ..ta thashe herodotin..per te bere link_pellazg...po ti aha..hic o shoku...:-)
    ...tani degjo xhaxhi, une jam nje vogelush qe prap po tregohet i mire...prape po te them qe Athina ka edhe krahe, por problemi nuk eshte ka apo s ka po kur ka?...prandaj ti ke te drejte te mendosh se s ka ....:-)
    Ne vend qe te harxhojme kohe ketu me kete diskutim jo e lagu jo se lagu Athinaja...me mire le te degjojme argumentat e tua se si e gjete ti perendine tone te humbur...si more aman...he t lutna shum...qe te gjej edhe une ndonje perendi e te behem edhe une i famshem....

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nese thithe dikush ne ket forum je ti pa perzier asken tjeter ne kete mes.
    Une e kuptoj shqetesimin e stiksit.
    Ti o shoku nuk arrite asgje nga ato qe dole te mbrosh.
    Bile me vjen keq se hodhe stiksin me poshte me paaftesine tende per te mbrojtur jo vetem pasaktesite e tija, po as "ndreqjet" tua.

Apriorizmi yt dhe qellimi yt i ulte, vetem sa per te luhatur kunderpergjigjen time te prere ashtu sic duhej ta beja ne ate moment te futi ne nje gracke kah nuk dilet paster si ke hyre. Kurse une vertete nuk te terhoqa per hunde, ti ke hyre vet.

O quni, une nuk kam ardhur ketu te luaj gje-e-gjeza me ty.
    Nese ke dicka per te thene thuaje. Mos hidh asociacione e parabola te mjegullta kot se ato nuk jane te dhena as fakte.
    Ja ku po ta them dhe nje here: Ai qe me sjell krahet e Athenes, do i marr dhe do fluturoj me ta jasht ketij forumi te mos kthehem me.

hehehe se une qenkam bere i famshem?
    heee lume lala per ty.
    Aeneas Dardanus

Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,565
    Nese thithe dikush ne ket forum je ti pa perzier asken tjeter ne kete mes.
    booobooo...ti kenke ma keq se c parishkohej... nuk e kisha llafin me thith pluhur se as une se terheq..s jam aq i pasur...po nejse per ket do hapim i teme tjeter

Ti o shoku nuk arrite asgje nga ato qe dole te mbrosh.
    Bile me vjen keq se hodhe stiksin me poshte me paaftesine tende per te mbrojtur jo vetem pasaktesite e tija, po as "ndreqjet" tua.
    pra..shoku VAFTIS... une spo mbroja gjo; ta thsashe edhe me siper. Sipas teje Styx paska qene poshte dhe une e hodha akoma edhe me posht...ore se mos je me vertikale ti...si po na shef :-)?
    ...Vaftis je i pregatitur s kam c them...po ne kete rast ja ke fut kot plako

Ja ku po ta them dhe nje here: Ai qe me sjell krahet e Athenes, do i marr dhe do fluturoj me ta jasht ketij forumi te mos kthehem me
    ...o xhaxhi..une po ti postoj nja dy pale krahe..po te pelqyen perdori po mos ik nga forumi se na duhesh, ke stilin tat edhe ti...pse merzitesh

hehehe se une qenkam bere i famshem?
    mos u knaq o shoku vaftis...nuk eshte puna a je i famshem...po per ca je i famshem :-). Mendoj se zbulimi i Mat perendise nga ju Vaftis do ta ndihe kombin tone per te hyre me shpejt ne Egrope.

Faqja 4 prej 34 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •