Cfare te thuash , autogol i De3des dhe 2 me 0 !
Duhet te futi patjeter nje for te shkurter , tare nuk eshte gjekundi !
Deri tani vec nje gjuajtje te Bogdanit asgje nga ne , reth 12 gjuajtje ne porten tone nga hollandezet !
Cfare te thuash , autogol i De3des dhe 2 me 0 !
Duhet te futi patjeter nje for te shkurter , tare nuk eshte gjekundi !
Deri tani vec nje gjuajtje te Bogdanit asgje nga ne , reth 12 gjuajtje ne porten tone nga hollandezet !
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Pjesa e pare mbaroi Hollande-Shqiperi 2-0.
Goli i dyte ishte autogol nga Dede.
Ndeshja transmetohet gjithashtu falas nga Saudi Sport (gjendet ne ArabSat)
FLUCTUAT NEC MERGITUR
2-0 45 minutat e para sjemi dhe keq jo
Ndeshjet qe kane perfunduar !
Andorra 0-3 FYR Macedonia
Belarus 4-2 Slovenia
Croatia 2-0 England
Kazakhstan 0-2 Finland
Malta 2-1 Hungary
Russia 2-0 Estonia
Ukraine 2-0 Scotland
Minuta e pare e pjeses se dyte , gjuajtje ne levizje e Dallkut , trondit traversen e Van Der Sar !!
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Shikoni Kroatet Paskan Fituar Me Vjen Mire Per To
Kjo kombetarja jone e felliqet, nuk ka as shpirt as zemer te bej asnje gje. Shikoni Maqedonine, nje shtet futja pordhes gri sallate, merr barazim ne Angli, fiton ndesjen tjeter ne Andorra(pak rendesi ka se c'ekip eshte Andorra). Me duket se edhe me Hollanden kan barazu. Ne dhe Maqedonia jemi te vetmit ekip ne ballkan qe akoma skemi fitu ose bere ndonje gje te hajrit. Kam parandjenje se Maqedonia do na e kaloj se shpejti, e do mbetemi ne vend te fundit. TURP!
Vetem ti shohesh se si lujn, pa shpirt pa gje. 2 ndeshje 2 autogola qesharake. Nuk eshte puna jo Hollanda e forte jo kjo e forte, edhe pse sinqerisht Hollanda ne keto 2-3 vjet eshte ne nje krize totale futbolli. Me Rumanine qe normalisht dhe realisht duhet ta rrifshim(ose te pakten barazim) duke pare ne cfare gjendje katastrofale ishin, shkuam dhe humbem duke u paraqitur me keq se kurre duke futur dhe atje autogol. E po e njejta gje dhe ketu. Ku eshte shpirti i ketyre njerezve ? E ndiejne keta peshen e fanelles qe veshin apo si e kane hallin ?
Edhe Barici me zhgenjeu, te therrasesh akoma ProstaTAREN eshte ku thrret kjameti!
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
Curri
une jam i mendimit ti heqim te gjithe keta lojtare qe kemi e te luame me te rinj
nuk gezohem se beme gol ka ardhur koha te marrim rezultate shikoni kroatet munden angline
apo irlandezo verioret munden spanjen
Une per kete humbje fajsoj trajnerin dhe mungesen e shpirtit.
Bogdani dhe Aliaj nuk duhet te loznin pjesen e dyte as nje minute.
Edhe arbitri kishte faj, rasti i fundit i prekjes me dore nga mbrojtesi hollandez, ishte penallti e paster.
Si gjithmone humbasim, por me dinjitet ama
Se nuk me kujtohet mire, Dede ka bere autogol tjeter me kombetaren?
une nuk gezohem me kete rezultat humbje eshte dhe kjo zero pike morem serish
Krijoni Kontakt