Bulgari - Hollande 1-1
Shenoi per bullgaret M.Petrov ne 12' dhe barazoi per hollandezet Van Persie ne 62'.
Bulgari - Hollande 1-1
Shenoi per bullgaret M.Petrov ne 12' dhe barazoi per hollandezet Van Persie ne 62'.
Rezultati i deshiruar nga ne. Megjithese ne nuk do kualifikohemi eshte mire qe te dalim sa me mire ne kete grup dhe ti ruajme shpresat per kualifikim deri vone.Postuar më parë nga Qazim RUDI
BRIGADA E KUQE PERJETE
A di ndonjeri nai Tv online per me pa ndeshjen Shqiperi-Holland.Po patet mundesi.plz
Shiko njehere ketu www.medialb.comPostuar më parë nga FreeZe
Per ata qe jane ne NYC ndeshja do ritransmetohet ne te njejten dite ne oren 5:00 PM tek Nevada Smiths's.
BRIGADA E KUQE PERJETE
deri tani dihet qe kete ndeshje do ta transmetoje TV 3 Slloveni kurse kanali 7 tv Bullgari do ta transmetoje ne oren 22.keto dy kanale e transmetojne falas. K mundesi qe edhe klani ta transmetoje per te gjithe abonentet e digitalbit.po keshtu diku 10 minuta para ndeshjes shihni per ndonje feed ne faqen www.satfootball.com
Hollande 1 - 2 Shqiperi![]()
Uroj te mos pesojme shume gola!
Humbja e thelle na derrmon moralisht...
I vetmi favor qe kemi (serisht) ne kategori, eshte ai alfabetik!
Te pakten nuk mbetemi te fundit...
Sekretari i FSHF-së parashikon rreth 3000 simpatizantë të kombëtares në stadium
3000 tifozë shqiptarë do të jenë të prashënishëm në takimin mes Shqipërisë dhe Holandës, i cili do të zhvillohet sot në darkë në “Amsterdam Arena”. Burime zyrtare nga delegacioni shqiptar në Holandë kanë bërë të ditur një fakt të tillë. Sipas sekretarit të përgjithshëm të FSHF-së, Roland Mici, të paktën 3000 shqiptarë kanë blerë nga një biletë për këtë ndeshje, më e rëndësishmja e grupit G për kuqezinjtë. Tifozët janë shqiptarë që jetojnë nëpër Europë, por edhe në Holandë, Angli, Belgjikë dhe vende të tjera. Edhe nga Shqipëria do të ketë një numër të konsiderueshëm tifozësh. Sekretari Mici, i ndodhur në Holandë me skuadrën, është shprehur se interesimi për këtë takim nga shqiptarët është i jashtëzakonshëm.
“Tani që po flasim bashkë mund të them se në stadium do të jenë të paktën 3000 tifozë. Janë shqiptarë që vijnë nga çdo cep i Europës. Pak më parë më njoftuan se vetëm nga Anglia do të vijnë 1200 shqiptarë për të parë ndeshjen. Thjesht do të jenë shumë bluza të kuqe sot në stadium dhe kjo nuk është një gjë e vogël,” është shpehur Mici. Sekretari i FSHF së gjithashtu ka folur edhe për ndeshjen e sotme. Sipas tij atmosfera në ekip është shumë e mirë. “Skuadra është e qetë. Në mbrëmje zhvilloi edhe stërvitjen e fundit në “Amsterdam Arena”. Mund të them se gjithçka është mëse normale dhe të gjithë janë optimistë. Realisht edhe unë jam shumë optimist për takimin e sotëm. Shpresojmë në një rezultat pozitiv. Do të ishte fantastike për skuadrën tonë sikur të merrnim edhe një barazim,” është shprehur Mici.
Sekretari i federatës është shprehur se dëmtimet në ekip pothuajse kanë kaluar. Edhe Dallku që ka pasur probleme mendohet se do të jetë në fushë rregullisht kundër Holandës. Gjithsesi, e rëndësishme për ndeshjen e sotme është fakti se në “Amsterdam Arena” 11 kuqezinjtë do të mbështeten dhe nga rreth 3000 tifozë shqiptarë.
marre nga albaniasoccer.com
Uroj per nje barazim a fitore.
Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 11-10-2006 më 01:36
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
min 14 1-0 shenun hollandezet ...ndeshja live ne knvb.nl
Na mbyten ,dhe ne sjemi gjekundi der tani ,tare mezi vrapon
.
Cuna Na Jepni Ndonje Koment
Krijoni Kontakt