Postuar më parë nga
Lioness
Paske qene, c'te te them. Fjala "ton" qe me sarkazem, se ti je shprehur shqeto, ashtu sic vazhdon te shprehesh, qe gjoja jeni ju me patriot se restoja, se ka me shume nevoje Kosova per Shqiperine, se keni me epersi e llogje te tjera. Ik aman, nje vrime i bie fyellit.
Dmth, skuadra e kombetares, sipas llogjikes tende, po humbet, se lexon temat e hapura ne FSH per tifozat e Milanit, Interit, Italise, Gjermanise, Hollandes etj. Hajde mendje hajde. Ne diskutime te tilla "tip patriotike" kam lexuar qe shume nga anetaret e forumit qe jane ne Shqiperi vene ne ndeshjet. Vajtja ne stadium eshte tifozllek, e jo englendisjet ne forum. Une personalisht, kam pothuajse 9 vjete pa vajtur ne Shqiperi, keshtu qe s'me ka rene rasti te vete nga stadiumi.
Dhe sa per dijeni, si praktike, nuk shkruaj kur skuadrat e mia te preferuara humbasin. Shko gjej nje teme ku kam shkruar, si ne futboll, si ne baseball. Para ndeshjes me hamendje si puna jote, qe do fitojne 3-1, e pastaj hane tre gola, as ashtu nuk shkruaj. Preferenca ime personale.
PS: Nqs xhaxhai yt beri 2 muaj burg (jo "mbajti burg") atij ia befte Zoti mbare. Ti pastaj me keto qe shkruan e ke bere uje gjakun e xhaxhait.
Krijoni Kontakt