Pse ti mendon se ka demokraci sot ????!!!!
E ke shume gabim nese mendon kshtu i dashur. Beje prove shko kerko nje license per cdo biznes te madh qe te duash te hapesh, ske per ta marre kurre, kurre, sepse kto i marrin vetem njerezit qe kane ba monopole bizneset shqiptare, kto fmijt e komunistave. Shko merr nje license ti te prodhimit te detergjenteve ne shqiperi, ske per ta marr kurre, edhe po te shesesh gjith shqiperine .
Po mos harro vetem, se sot politike mbahet nga biznesi ashtu sic biznesi mbahet nga politika, te cilat kane formuar nje simbiose shkatrruese qe po u pin gjak perdit shqiptareve te gjore.
Une rrespektoj Saliun per shume gjera qe ben, po per shume tjera edhe mbetet ne frymen komuniste qe eshte rritur.
Sot ka ardh koha qe shqiperine ta drejtojne te rinj, po kjo koh vetem se ka ardhur, se ne realitet shqiperine kane per ta drejtuar gjithmone komunistat.
Te thashe per me lexu ose ma marr vesht se ca eshte than ne mbledhjen e fundit te byrose politike. Po ta pershkruaj une se cfare ka thene shoku ramiz ne ate kohe.
Thote se do te bejme shume parti ne krye te te cilave do veme njerezit tane, e kshtu ne do drejtojme serish politiken. Do krijojme thote shoqata apo organizate si ato per te drejtat e pronarve, po qe sdo kene kurre funksionin qe kane me pase po do jene vetem sa per te thane se ja ku e keni demokracine. Bizneset me te fuqishme te vendit do i kemi ne dhe kshtu ne do e drejtojme shqiperine edhe ekonomikisht....etj ...nje kopje e kesaj deklarate me ka ra ne dore rastesisht po them se eshte e sigurte qe esht e vertet.
Pastaj , kush eshte ramiz alia qe te kete pension mujor nga shteti shqiptare 800 $ . A nuk te duket absurde.
Une jam demokrat, po sot, kur njeriu dyshon edhe tek vetvetja, ka ardh koha te dyshojme pak edhe per PD.
Por prap them kete, nder dy te keqija te medha qe ka kombi jone, PS dhe PD, PD eshte e keqja me e vogel, shume me e vogel se PS.
Krijoni Kontakt