Close
Faqja 53 prej 57 FillimFillim ... 3435152535455 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 565
    i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS
    Cilat jane forcat progresiste?
    Sipas mendimit tim forcat progresiste ne Shqiper dhe kudo jane ato forca qe kane nje vizion te caktuar per te ardhmen, kane njerez te cilet jane ideologjikisht te mbeshtetur ne parime te verteta demokratike dhe qe dine te pranojne humbjen si nje proces natural ne politike...
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga ANNUIT COEPTIS
    Sipas mendimit tim forcat progresiste ne Shqiper dhe kudo jane ato forca qe kane nje vizion te caktuar per te ardhmen, kane njerez te cilet jane ideologjikisht te mbeshtetur ne parime te verteta demokratike dhe qe dine te pranojne humbjen si nje proces natural ne politike...
    Me sa kuptova une pyetja nuk ishte per perkufizimin e "forces progresiste" por per specifikimin e ketyre forcave, pra emra.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Teorikisht ashtu i bie te jete, por me praktikisht!
    Cfare vizioni kane "progresistet" ne Shqiperi?
    Cili eshte ndihmesa e tyre ne "progresin" e Shqiperise?
    Cilate jane parimet demokratike mbi te cilat mbeshteten Rama, Meta, Ceka, Milo dhe Gjinushi?
    Kur e kane pranuar keta humbjen si proces natyral ne politike?

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Sipas meje vetem nje krah i politikes Shqiptare i ka shfaqur keto vlera, dhe ky eshte krahu i cili ishte FITUESI i vertete dhe jo sic deklarojne SHARLATANET dhe HUMBESIT e pakorrigjueshem te politikes shqiptare!!!

Sipas meje vetem nje krah i politikes Shqiptare i ka shfaqur keto vlera, dhe ky eshte krahu i cili ishte FITUESI i vertete dhe jo sic deklarojne SHARLATANET dhe HUMBESIT e pakorrigjueshem te politikes shqiptare!!!
    Duhet te kuptosh nje gje se PS trashegon qe nga viti 1991 nje kontigjent te gatshem te ish-strukturave te PPSH dhe ish-Sigurimit te Shtetit.
    Nga keto struktura lindi PS, PSD, Aleanca e Cekes, etj dhe nga keto struktura lindi biznesi mafioz shqiptar.
    Keto struktura sot per fatin tone te keq, kontrollojne pjesen e luanit ne biznes, kontrollojne dhe strukturat e nendheshme te krimit politik.
    Duhet te dish se ne vende si Shqiperia, ligjin e kane neper duar grupimet politike dhe sherbetoret e tyre te biznesit te zi, bashke me mediat e krijuara prej tyre.

Ma provo te kunderten!

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Teorikisht ashtu i bie te jete, por me praktikisht!
    Cfare vizioni kane "progresistet" ne Shqiperi?
    Cili eshte ndihmesa e tyre ne "progresin" e Shqiperise?
    Cilate jane parimet demokratike mbi te cilat mbeshteten Rama, Meta, Ceka, Milo dhe Gjinushi?
    Kur e kane pranuar keta humbjen si proces natyral ne politike?
    Te me falni qe i bie shume verdalle.Ka akoma elemente te papranueshem per demokracine ne krahun e majte (sic jane karrieristet e paskrupull dhe oportunistet e shemtuar Milo, Gjinushi e Meta)prandaj nuk mund te trgoj pikerisht me gisht cila, por ne pergjithesi e majta shfaqi me teper aspirata ne keto zgjedhje ndaj dhe u mbeshtet nga shumica, packa se kryeministri deklaroi te kunderten.

Do te shtoja se edhe PD ka ne gjirin e saj elemente progresiste por jane te shtrenguar te ndjekin rrugen dhe vijen e mbrapshte te cilen DOKTORI ka diktuar qe ne 1990 dhe se ka ndryshuar qe atehere.

Nuk do te doja te ndalesha te fituesit, pasi ata jane tashme te zgjedhurit e popullit, por do te desha te theksoja se Berisha ndoshta ka ide ne parim te mira por kurre ska qene ne gjendje ti implementoje ato.Dhe nje gje tjeter, mos harroni se ai vetem nje pale zgjedhje ka fituar me meriten e tij, ato zgjdhje rreth 16 vjet me pare.

Prandaj them se politikane si Nano, Berisha dhe picirruket e vegjel nanoiste apo berishiane duhet te zhduken njehere e mire nga arena politike per te lene demokracine te marre fryme.
    PS e tregoi kete vlere.uroj qe te njejten gje ta beje edhe PD.

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Duhet te kuptosh nje gje se PS trashegon qe nga viti 1991 nje kontigjent te gatshem te ish-strukturave te PPSH dhe ish-Sigurimit te Shtetit.
    Nga keto struktura lindi PS, PSD, Aleanca e Cekes, etj dhe nga keto struktura lindi biznesi mafioz shqiptar.
    Keto struktura sot per fatin tone te keq, kontrollojne pjesen e luanit ne biznes, kontrollojne dhe strukturat e nendheshme te krimit politik.
    Duhet te dish se ne vende si Shqiperia, ligjin e kane neper duar grupimet politike dhe sherbetoret e tyre te biznesit te zi, bashke me mediat e krijuara prej tyre.

Ma provo te kunderten!
    Nuk thashe qe jam kunder me ate cka thua. Shqiptaret kane votuar te keqen me te vogel gjithmone.Une them se e majta, e cila duhet korrigjuar edhe me, ka bere perpjekje per tu larguar nga zona e zeze, kurse Berishianet jane ende te ngjitur aty....

Te me falni qe i bie shume verdalle.Ka akoma elemente te papranueshem per demokracine ne krahun e majte (sic jane karrieristet e paskrupull dhe oportunistet e shemtuar Milo, Gjinushi e Meta)prandaj nuk mund te trgoj pikerisht me gisht cila, por ne pergjithesi e majta shfaqi me teper aspirata ne keto zgjedhje ndaj dhe u mbeshtet nga shumica, packa se kryeministri deklaroi te kunderten.

Do te shtoja se edhe PD ka ne gjirin e saj elemente progresiste por jane te shtrenguar te ndjekin rrugen dhe vijen e mbrapshte te cilen DOKTORI ka diktuar qe ne 1990 dhe se ka ndryshuar qe atehere.

Nuk do te doja te ndalesha te fituesit, pasi ata jane tashme te zgjedhurit e popullit, por do te desha te theksoja se Berisha ndoshta ka ide ne parim te mira por kurre ska qene ne gjendje ti implementoje ato.Dhe nje gje tjeter, mos harroni se ai vetem nje pale zgjedhje ka fituar me meriten e tij, ato zgjdhje rreth 16 vjet me pare.

Prandaj them se politikane si Nano, Berisha dhe picirruket e vegjel nanoiste apo berishiane duhet te zhduken njehere e mire nga arena politike per te lene demokracine te marre fryme.
    PS e tregoi kete vlere.uroj qe te njejten gje ta beje edhe PD.
    Atehere i bie qe "progresisti" i vetem te jete Rama dhe ajo Veizi qe i dilte neper konferenca shtypi duke deklaruar neperkembjen e ligjit.

Ndersa Berisha nga viti 1990 ndjek nje vije politike ndoshta pak naive, por kurresesi te mbrapshte.

Berisha mbart ide progresiste dhe shumica e klases politike shqiptare perpiqet te mbarte ide te tilla, por ata mbyten me nje pike uje nga mungesa e pervojes dhe tradites (nje pjese), ndersa pjesa tjeter jane perfitues te paligjshem te gjithckaje dhe telekomandues te gjithckaje te keqe qe ndosh ne Shqiperi.

Ne Shqiperi eshte e veshtire te luftohet me mjete politike kunder strukturave te krijuara dhe te salduara me dekada. Kjo duhej bere ne vitin 1990, por atehere u mjaftua vetem me nje revolucion portokalli e tashme jemi te detyruar te vuajme edhe per nje kohe deri sa ne skenen politike te ndodhe mrekullia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 24-02-2007 më 14:34

Nuk thashe qe jam kunder me ate cka thua. Shqiptaret kane votuar te keqen me te vogel gjithmone.Une them se e majta, e cila duhet korrigjuar edhe me, ka bere perpjekje per tu larguar nga zona e zeze, kurse Berishianet jane ende te ngjitur aty....
    Ne Shqiperi e majta dhe e djathta nuk jane aspak te tilla.
    E majta eshte mbizoteruese e te gjitha partive politike (perfshire dhe Berishen), sepse e djathta shqiptare u pushkatua ne vitin 1941 e ne vazhdim.
    Asaj ju grabit prona, ju mor jeta, ju shkaterrua klasa politike, ju perndjek familja, ju shkaterrua jeta nga ata qe lane kerrabat neper stane e pushtuan vilat dhe pronat e ndertuar me djerse e me breza.

Anëtarësuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Atehere i bie qe "progresisti" i vetem te jete Rama dhe ajo Veizi qe i dilte neper konferenca shtypi duke deklaruar neperkembjen e ligjit.

Ndersa Berisha nga viti 1990 ndjek nje vije politike ndoshta pak naive, por kurresesi te mbrapshte.

Berisha mbart ide progresiste dhe shumica e klases oitike shqiptare mbart ide te tilla, por ata mbyten me nje pike uje nga mungesa e pervojes dhe tradites, ndersa atyre qe vijne nga llogoret e PPSHnuk vuajne per "pervoje" dhe "tradite" te "fitoreve" te lavdishme.

Ne Shqiperi eshte e veshtire te luftohet me mjete politike kunder strukturave te krijuara dhe te salduara me dekada. Kjo duhej bere ne vitin 1990, por atehere u mjaftua vetem me nje revolucion portokalli e tashme jemi te detyruar te vuajme edhe per nje kohe deri sa ne skenen politike te ndodhe mrekullia.
    To vertete beson se bishtat e PS kane ndonje rendesi kaq te madhe ne vote???
    Po, besoj se Rama perfaqeson nje klase te re dhe te vizionuar drejt se ardhmes. Dhe po, besoj se BERISHES i ka ardhur verte fundi, ose te pakten me ate cka deshmoi SOVRANI ne vote.
    Ka shume gjera per te cilat eshte e veshtire te luftohet ne menyre demokratike ne Shqiperi por kjo sdo te thote qe ne sduhet te besojme ne keto menyra dhe te perdorim mjete rrethanore....
    Kam nje pyetje per ju...Vertet bashkoheni me idene e berishes qe 18 shkurti shenoi fitoren me te madhe te PD dhe "aleateve" ne 16 vjet demokraci???

Faqja 53 prej 57 FillimFillim ... 3435152535455 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rama: Berisha në pushtet, fundi jonë
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 08:53
  2. Poni: Rama, doreheqje ose mocion mosbesimi, shpërfilli Festën e Pavarësisë
    Nga Barlet23 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 06:20
  3. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Votëbesohet në parlament qeveria Berisha
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  5. Fushata për kreun e bashkisë së Tiranës
    Nga reporter në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 14:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •