Close
Faqja 41 prej 57 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 565
    i/e regjistruar Maska e Anisa_Itali
    Anëtarësuar
    11-02-2007
    Vendndodhja
    diku ne bote por destionacioni eshte vlora.
    Postime
    35
    Te thme te drjten kam kater vjet qe nuk interesohem per politiken shqipetare dhe nuk e di zhvillimet e saje ne keto vite.Di vetem qe sa here kthehem ne vendin time vecanerisht ne vlore jam gjithmon e zhgenjyer edhe pse ne keto kater vjet kane bere shume permiresime por jo aq sa duhet.Nuk e di se c'fare ka bere EDVIN RAMA ne keto vite qe ka qene kryetare bashkie por me sa degjoje te rrinjete qe studiojne ne Itali flasin mire per te,dhe thone qe ka bere shume per tiranen.Shpresoje te jete e vertet!!!! Per mua nuk ka rendesi kushe fiton ne keto zgjedhje sepse nuk jam as e majte as e djathe une jam shqipetare dhe ajo cka dua eshte te shofe vendin time sa me mire.Do te doja qe gjerat te ndryshonin sa do pak edhe pse dihet qe ka veshtiresi,sepse te udheheqesh nje shtet si joni dhe me gjithe trazirat qe kane ndodhur s'eshte aspak e lehte.S'kerkoje mbrekuillira,por as premtime te kota nga qeveritaret, kerkoje vepra sa do te vogla por te behet dicka.Sepse qeveritaret tane po mos te mendonin q ete mbushnin xhepat e tyre me leke ndoshta mund te benin dicka per kete vend.Une nese do te isha ne shqiperi do te votoja vetem per permiresimin e vendit tone dhe per asnje tjeter.Me respekt ANISA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga tirons
    A mund ta di se ky Olldashi kur ka dhene ndonjehere prova organizimi apo menaxhimi parash dhe resorsash njerezore, ne CV e tij ke vetem punen te ATN1

Rreth 12 000 punonjes te policise dhe ministrise se rendit nuk te duken resorse njerezore???!!!

Apo mendon se 120 nepunesit dhe puntoret e bashkise se Tiranes jane me shume dhe me veshtir per tu menaxhuar.

i pamartuar Maska e Dark_Fighter
    Anëtarësuar
    15-12-2002
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    49
    Po i kemi par dhe ato policet e OLLDASHIT SHQUHEN PER AFTESINE TYRE, PER KULTUREN E TYRE, PER PERGATITJE DHE SHUM TE << MIRA>> TE TJERA.

I KA ZGJEDHUR NJE PER NJE. KY ANTIMAFIA DO E KET BABIN POLIC QE E KA VESH POLIC OLLDASHI.SE NDRYSHE NUK SHPJEGOHET GJITH KJO DASHURI PER OLL-DASHIN.
    Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Mire une qe e dashkam Olldashin se paskam babin polic, po ti pse e do Ramen?
    Si Elbasanlli qe je, duhet te besh kujdes kur te japesh pergjigje.
    Jo per gje, por meqenese keni pak nam te keq, njerezit mund te bejne ndonje lidhje te shkurter ndermjet Edushkes dhe perkrahjes tende per te.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ata qe e duan Olldashin e bejn nga e keqja, sepse i perket partise e tyre dhe kujtojn se me verte eshte njeri i aft.

Tiransit e vertet gjithnje votojn Edi Ramen dhe me 18 Shkurt do perseritet, per ata qe skan shkel kembe asnjehere ne Tirane do votojn Olldashin vetem per hater te Sali Berishes...

Kur ke dhe nga Kosova dhe Maqedonia apo nga Veriu qe se kan pa me sy Tiranen qe thojn Edi Rama ska ber asgje per Tiranen, hajde fol po deshe...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926

Miting i jashtëzakonshëm. Mbi 100 mijë vetë përmbytin Sheshin "Skënderbej"

Tirana vulos fitoren e PD

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    me ngadale antimafie se nuk jane te gjith Elbasanllit me Eden, e di ate llafin ti ujku ujku çakalli e çau dynjane
    e djathta do fitoje do apo sdo Eda me gjith ato qe i shkojne mbrapa.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Të tilla mitingje, janë bërë sa herë ishin zgjedhjet në Shqipëri dhe të njëjtat fjalë thuheshin për të "nesërmen" por, 8 vjet karantinë në opozitë treguan se sheshi Skëndërbej, mbushej me të ardhur nga rrethet apostafat për mitingjet PD-iste në kryeqytet.
    Lavdinë t'ja shtojnë vetes se me lëvdata shërojnë plagët këta.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Të tilla mitingje, janë bërë sa herë ishin zgjedhjet në Shqipëri dhe të njëjtat fjalë thuheshin për të "nesërmen" por, 8 vjet karantinë në opozitë treguan se sheshi Skëndërbej, mbushej me të ardhur nga rrethet apostafat për mitingjet PD-iste në kryeqytet.
    Lavdinë t'ja shtojnë vetes se me lëvdata shërojnë plagët këta.
    Tani e kane rradhen idhujt e tu Ramushi dhe Metka te rrine nja 18 vjet ne karantine, se literalisht i rane breket

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga murik
    Tani e kane rradhen idhujt e tu Ramushi dhe Metka te rrine nja 18 vjet ne karantine, se literalisht i rane breket
    Opiumi të ka lenë me gojë hapur, por duro dhe ca ditë dhe do shohësh KATANDINË.

Faqja 41 prej 57 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rama: Berisha në pushtet, fundi jonë
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 08:53
  2. Poni: Rama, doreheqje ose mocion mosbesimi, shpërfilli Festën e Pavarësisë
    Nga Barlet23 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 06:20
  3. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Votëbesohet në parlament qeveria Berisha
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  5. Fushata për kreun e bashkisë së Tiranës
    Nga reporter në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 14:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •