Dirty
eshte shkruar gabim Janar
duhej shkruar shkurt
Shih daten e gazetes ne pamje 12.II.2007
po tani cfar ke me thene
Dirty
eshte shkruar gabim Janar
duhej shkruar shkurt
Shih daten e gazetes ne pamje 12.II.2007
po tani cfar ke me thene
Sinqerisht, me vjen keq qe shqiptari po huazon shume gjera negative, e kam fjalen per kompanite qe bejne fushaten e seciles parti. Pasi jane keto qe udhezojne veprime si ato te fotografive, gjithsesi, nese mendonin se me nxerrjen atyre fotove do fitonin ndonje pike, perkundrazi ate qe fituan ishte nje "sharje" nga gjithkush per hyrjen aq imtesore te jetes private. Do thoni po keshtu bejne te gjithe, ne sjemi te gjithe jemi shqiptare.
Sido qe te dali rezultati i zgjedhjeve per tiranen ne vecanti dhe gjithe shqiperine ne teresi mendoj se Edi Rama ka nje merite shume te madhe per te gjithe ,permbi gjithcka qe thuhet dhe trillohet shpeshhere mbi te , ai do ngelet nje model shume unik dhe per tu marre shembull i te berit politike ,ndoshta me vizione te tepruara (shume te perparuara) per trute aktuale te "shqipove" . Kam pershtypjen qe ka shume akoma per te treguar dhe ofruar kshu qe shpresoj qe ta arrije shumicen e votave, jo thjesht per mos ta lene kete qytet ne dore te sales...
Mirulexofshim
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Shume mire e thene vetem do shtoja...Postuar më parë nga Ingenuous
Sali Berisha eshte komunist dhe jeton me metoda komuniste. Vjedhja dhe publikimi i fotove nga makineria berishjane tregon qe banda e berishes nuk eshte shkeputur nga jeta diktatoriale. Pse o sal berisha te hy ne pune cfare jete private e Ed Rames? Pse o berishjan vjedhni fotografi private? Pse o Sal nuk zhvishet ti lakuriq kur je me Lirin ne dhomen tende? Si do ndiheshe sikur ti publikonin fotot pa lejen tende?
Kur do shkeputeni nga mentialiteti i vjeter komunist qe te respektoni jeten private te tjereve? NUk gjeni dot metoda ta fitoni betejen per Tiranen ne menyre tjeter? Ne fakt ai speci mbushur Kokdashi ka gjetur nje metode ala amerikance mos te pi duhen ne publik....eeee mjerret ne.
E paraPostuar më parë nga vagabondo_nyc
Une nuk kam thene qe ajo teta ishte 65 vjece, por qe plaku im 65 vjec mund ta rrefuzonte.
E dyta
Nuk e dija, qe Sala paska thene qe Rama eshte gay.
Sala tha: Rama nuk eshte as burre as grua.
Pra Rama eshte si ti vij rasti.
E treta
Une nuk doja ta akuzoja per qefli plakash, por per korrupsion.
Pse per korrupsion?
A tha Rama dje, qe keto foto jane bere 12 vjet me pare.
Pra para 12 vjetesh Rama pa pushtet dhe para, ishte i lumtur kur perkedhelte ndonje bythvarur si ajo e fotografise
Sot mbasi ka vene 500-600 milion dollare mi zgjedh shalqinjt si Sulltan duke filluar te Megi Ayteresa e duke mbaruar te Erion Velia
Postuar më parë nga BEHARI
AHAHHA na shkrive gazit...hera e pare qe nje injorant., qe nuk di shkrim e kendim(kete e tregojne gabimet e shumta ortografike qe permban shkrimi yt, edhe mbeska ime 7 vjece ben me pak gabime se ty) na menaxhoka nje ndermarrje e u jep buken e gojes 100 vetave dhe ku pale mu ne mes te Londres...e di cfare i them une kesaj...Ma va a caggare...na paske dhe British Passport...ik o tutkun e shko therrmo gure ne malesi se nuk kemi nevoje per demagogjine tende...
se c'e` rimedio perche' ti incazzi, se non c'e` rimedio perche' ti incazzi?
ciucciati il calzino :^Globi
Po zhvishet o zhvishet qe cke me te , kete ta jap une me garanci , por ndryshimi eshte, se nje njeri normal nuk c'vishet ne mes te plazhit , dhe nuk ben foto ashtu sic kishte ber ai . Me gjej mua ti nje familje shqiptare qe mban te tilla foto ne albumet e tij . A ka gje me te turpshme per ate qe eshte baba (Shyqyr qe ka cun ), ti gjej femija foto te tilla ??? Nuk e kuptoj se c'dreq karakteri keni ju qe i beni mashalla ketij muhabeti . Kaq poshte ka rene karakteri i shqiptarit ?Postuar më parë nga vagabondo_nyc
S'te jap dot reputacionPostuar më parë nga vagabondo_nyc
![]()
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
me pelqej ky shkrimi jot ne nje far menyre!!Postuar më parë nga vagabondo_nyc
por dua te sqaroj dicka,
TI PO I THUA BERISHES QE ZHVISHU ME LIRIN NE DHOMEN TENDE,SE AS NJERI NUK TE EKSPOZONTE!KETU KE TE DREJET TI!!
POR ATO FOTOT E EDVINIT NUK ISHIN NE DHOMEN E TIJA ME TE SHOQEN MEGITHSE KA PATUR E NDARE 5 APO 6 GRA,FOTOT NUDO TE IDVINIT ISHN MARRE NE PLAZHE PUPLIKE TE FRANCES!LE QE SINDROMA TE TILLA SI PAS INFOMACIONEVE KA SHFAQUR EDHE NE SHQIPERI,DUKE DALUR NUDO SE BASHKU ME DISA SUEDES QE I KISHTE FTUAR EDVINI VET NE JUG TE VENDIT!
Tirancja e mban veten si murgesh xa xa.Postuar më parë nga Tirana
ngelet duke u mar me b...t e Edit mor amani,hallall jeni te zgjuar dini te beni politik lum Sala qe ju ka.Dhe mjer Shqiperia qe njerez si ju ka!!
Sa tju ket ju Shqiperia jo drita dhe uj sdo ket por avash avash do shitet e gjitha tek greket sic bet me veriopiriotet.
Pra arrim ne kete konkluzion mos votoni ju Edin sepse ka dal lakuriq. xa xa
se ka rregulluar lamen dhe Tiranen pak rendesi ka.
Ndryshuar për herë të fundit nga Dark_Fighter : 12-02-2007 më 14:58
Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best
Boll u moret me loqet e Rames.
Nuk eshte krim te dalesh bythperjasht ne fotografi. PIKE
Gabimi ne kete histori eshte qe nuk kane fshehur portretin e asaj tjetres, ajo e gjora nuk kishte pse te perzihej ne luften elektorale.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Krijoni Kontakt