Close
Faqja 30 prej 57 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 565
    i/e regjistruar Maska e njemik
    Anëtarësuar
    31-01-2006
    Postime
    403
    Dirty
    eshte shkruar gabim Janar
    duhej shkruar shkurt
    Shih daten e gazetes ne pamje 12.II.2007
    po tani cfar ke me thene

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974
    Sinqerisht, me vjen keq qe shqiptari po huazon shume gjera negative, e kam fjalen per kompanite qe bejne fushaten e seciles parti. Pasi jane keto qe udhezojne veprime si ato te fotografive, gjithsesi, nese mendonin se me nxerrjen atyre fotove do fitonin ndonje pike, perkundrazi ate qe fituan ishte nje "sharje" nga gjithkush per hyrjen aq imtesore te jetes private. Do thoni po keshtu bejne te gjithe, ne sjemi te gjithe jemi shqiptare.

Sido qe te dali rezultati i zgjedhjeve per tiranen ne vecanti dhe gjithe shqiperine ne teresi mendoj se Edi Rama ka nje merite shume te madhe per te gjithe ,permbi gjithcka qe thuhet dhe trillohet shpeshhere mbi te , ai do ngelet nje model shume unik dhe per tu marre shembull i te berit politike ,ndoshta me vizione te tepruara (shume te perparuara) per trute aktuale te "shqipove" . Kam pershtypjen qe ka shume akoma per te treguar dhe ofruar kshu qe shpresoj qe ta arrije shumicen e votave, jo thjesht per mos ta lene kete qytet ne dore te sales...

Mirulexofshim
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga Ingenuous

Sido qe te dali rezultati i zgjedhjeve per tiranen ne vecanti dhe gjithe shqiperine ne teresi mendoj se Edi Rama ka nje merite shume te madhe per te gjithe ,permbi gjithcka qe thuhet dhe trillohet shpeshhere mbi te , ai do ngelet nje model shume unik dhe per tu marre shembull i te berit politike ,ndoshta me vizione te tepruara (shume te perparuara) per trute aktuale te "shqipove" . Kam pershtypjen qe ka shume akoma per te treguar dhe ofruar kshu qe shpresoj qe ta arrije shumicen e votave, jo thjesht per mos ta lene kete qytet ne dore te sales...

Mirulexofshim
    Shume mire e thene vetem do shtoja...

Sali Berisha eshte komunist dhe jeton me metoda komuniste. Vjedhja dhe publikimi i fotove nga makineria berishjane tregon qe banda e berishes nuk eshte shkeputur nga jeta diktatoriale. Pse o sal berisha te hy ne pune cfare jete private e Ed Rames? Pse o berishjan vjedhni fotografi private? Pse o Sal nuk zhvishet ti lakuriq kur je me Lirin ne dhomen tende? Si do ndiheshe sikur ti publikonin fotot pa lejen tende?

Kur do shkeputeni nga mentialiteti i vjeter komunist qe te respektoni jeten private te tjereve? NUk gjeni dot metoda ta fitoni betejen per Tiranen ne menyre tjeter? Ne fakt ai speci mbushur Kokdashi ka gjetur nje metode ala amerikance mos te pi duhen ne publik....eeee mjerret ne.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    Eh Antimafi noi her ngatresen qe bo nje i cmendur as 100 te mecur nuk e zgjedhin dot

Ne nje teme tjeter Edin e akuzoni qe eshte peder kurse ti te ka cuar Sala qe ti bindesh braroristet qe jo qe Edi nuk eshte gay por vrapo mbas plakave.

Te pakten rrini ne nje mendje ose Rama eshte gay ose eshte gjujtes i plakave 65 vjece.

Ec e merre vesh
    E para

Une nuk kam thene qe ajo teta ishte 65 vjece, por qe plaku im 65 vjec mund ta rrefuzonte.

E dyta

Nuk e dija, qe Sala paska thene qe Rama eshte gay.
    Sala tha: Rama nuk eshte as burre as grua.
    Pra Rama eshte si ti vij rasti.

E treta

Une nuk doja ta akuzoja per qefli plakash, por per korrupsion.
    Pse per korrupsion?

A tha Rama dje, qe keto foto jane bere 12 vjet me pare.
    Pra para 12 vjetesh Rama pa pushtet dhe para, ishte i lumtur kur perkedhelte ndonje bythvarur si ajo e fotografise
    Sot mbasi ka vene 500-600 milion dollare mi zgjedh shalqinjt si Sulltan duke filluar te Megi Ayteresa e duke mbaruar te Erion Velia

zot i vetes
    Anëtarësuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    rome, itali
    Postime
    55
    Citim Postuar më parë nga BEHARI
    PEDROS!!!
    merre pak me shtruar,e kuptoj qe realiteti nen sy eshte pak i veshtir pety dhe shoket e tuj!
    por kjo eshte e verteta,keto qe sot fliten per liderin tend shpirteror politik EDVIN RAMEN,nuk eshte se poj sajoj une apo dikush tjeter!
    keto jane fakte qe tash me i din shqipria tiran dhe vet shoku RAMA!
    nuk kuptoj persi erritohe dhe pranon te biesh pre e politikes mashtruese degjeneruese te PS dhe edvineit!as gje me teper nuk din ti nga gjermania se sa une nga shkodra apo londra!
    kurse une eshikoj problemin ne nje kendveshtrim tjeter nga ti,une nuk jam interesant se kush do fitoje,mu me intereson se cili do jet ai njeri i ndershem qe mund ta qeverise shqiperine!dhe mos me qaj hallin mua se po shpenzoj ko mbas ketij problemi,se sa per te mbushur mendjen ty zot rrote i kam mbi 100 veta qe punojne dhe sigurojne te ardhurat e tyre nen menaxhimin tim ketu ne londer,aq me teper qe kam dhe british pashaport!
    mos mendo se jam si puna jote qe e len shqiperin sa here te nderrojne pushtetet,duke shikuar si sorra me sy larte per ndonje lemoshe mbas zgjedhjesh!

AHAHHA na shkrive gazit...hera e pare qe nje injorant., qe nuk di shkrim e kendim(kete e tregojne gabimet e shumta ortografike qe permban shkrimi yt, edhe mbeska ime 7 vjece ben me pak gabime se ty) na menaxhoka nje ndermarrje e u jep buken e gojes 100 vetave dhe ku pale mu ne mes te Londres...e di cfare i them une kesaj...Ma va a caggare...na paske dhe British Passport...ik o tutkun e shko therrmo gure ne malesi se nuk kemi nevoje per demagogjine tende...
    se c'e` rimedio perche' ti incazzi, se non c'e` rimedio perche' ti incazzi?
    ciucciati il calzino :^Globi

i/e larguar Maska e Tirana
    Anëtarësuar
    29-06-2004
    Postime
    211
    Pse o Sal nuk zhvishet ti lakuriq kur je me Lirin ne dhomen tende? Si do ndiheshe sikur ti publikonin fotot pa lejen tende?
    Po zhvishet o zhvishet qe cke me te , kete ta jap une me garanci , por ndryshimi eshte, se nje njeri normal nuk c'vishet ne mes te plazhit , dhe nuk ben foto ashtu sic kishte ber ai . Me gjej mua ti nje familje shqiptare qe mban te tilla foto ne albumet e tij . A ka gje me te turpshme per ate qe eshte baba (Shyqyr qe ka cun ), ti gjej femija foto te tilla ??? Nuk e kuptoj se c'dreq karakteri keni ju qe i beni mashalla ketij muhabeti . Kaq poshte ka rene karakteri i shqiptarit ?

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556

Sali Berisha eshte komunist dhe jeton me metoda komuniste. Vjedhja dhe publikimi i fotove nga makineria berishjane tregon qe banda e berishes nuk eshte shkeputur nga jeta diktatoriale. Pse o sal berisha te hy ne pune cfare jete private e Ed Rames? Pse o berishjan vjedhni fotografi private? Pse o Sal nuk zhvishet ti lakuriq kur je me Lirin ne dhomen tende? Si do ndiheshe sikur ti publikonin fotot pa lejen tende?

Kur do shkeputeni nga mentialiteti i vjeter komunist qe te respektoni jeten private te tjereve? NUk gjeni dot metoda ta fitoni betejen per Tiranen ne menyre tjeter? Ne fakt ai speci mbushur Kokdashi ka gjetur nje metode ala amerikance mos te pi duhen ne publik....eeee mjerret ne.
    S'te jap dot reputacion
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119

me pelqej ky shkrimi jot ne nje far menyre!!
    por dua te sqaroj dicka,
    TI PO I THUA BERISHES QE ZHVISHU ME LIRIN NE DHOMEN TENDE,SE AS NJERI NUK TE EKSPOZONTE!KETU KE TE DREJET TI!!
    POR ATO FOTOT E EDVINIT NUK ISHIN NE DHOMEN E TIJA ME TE SHOQEN MEGITHSE KA PATUR E NDARE 5 APO 6 GRA,FOTOT NUDO TE IDVINIT ISHN MARRE NE PLAZHE PUPLIKE TE FRANCES!LE QE SINDROMA TE TILLA SI PAS INFOMACIONEVE KA SHFAQUR EDHE NE SHQIPERI,DUKE DALUR NUDO SE BASHKU ME DISA SUEDES QE I KISHTE FTUAR EDVINI VET NE JUG TE VENDIT!

i pamartuar Maska e Dark_Fighter
    Anëtarësuar
    15-12-2002
    Vendndodhja
    ne boten time
    Postime
    49
    Citim Postuar më parë nga Tirana
    Po zhvishet o zhvishet qe cke me te , kete ta jap une me garanci , por ndryshimi eshte, se nje njeri normal nuk c'vishet ne mes te plazhit , dhe nuk ben foto ashtu sic kishte ber ai . Me gjej mua ti nje familje shqiptare qe mban te tilla foto ne albumet e tij . A ka gje me te turpshme per ate qe eshte baba (Shyqyr qe ka cun ), ti gjej femija foto te tilla ??? Nuk e kuptoj se c'dreq karakteri keni ju qe i beni mashalla ketij muhabeti . Kaq poshte ka rene karakteri i shqiptarit ?
    Tirancja e mban veten si murgesh xa xa.
    ngelet duke u mar me b...t e Edit mor amani,hallall jeni te zgjuar dini te beni politik lum Sala qe ju ka.Dhe mjer Shqiperia qe njerez si ju ka!!
    Sa tju ket ju Shqiperia jo drita dhe uj sdo ket por avash avash do shitet e gjitha tek greket sic bet me veriopiriotet.
    Pra arrim ne kete konkluzion mos votoni ju Edin sepse ka dal lakuriq. xa xa
    se ka rregulluar lamen dhe Tiranen pak rendesi ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dark_Fighter : 12-02-2007 më 14:58
    Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Boll u moret me loqet e Rames.

Nuk eshte krim te dalesh bythperjasht ne fotografi. PIKE

Gabimi ne kete histori eshte qe nuk kane fshehur portretin e asaj tjetres, ajo e gjora nuk kishte pse te perzihej ne luften elektorale.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Faqja 30 prej 57 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rama: Berisha në pushtet, fundi jonë
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 08:53
  2. Poni: Rama, doreheqje ose mocion mosbesimi, shpërfilli Festën e Pavarësisë
    Nga Barlet23 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 06:20
  3. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Votëbesohet në parlament qeveria Berisha
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  5. Fushata për kreun e bashkisë së Tiranës
    Nga reporter në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 14:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •