Close
Faqja 6 prej 57 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 565
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga Brari
    ------

Po ashtu, Bogdani u shpreh se e kishte pasur shumë të thjeshtë të qëndronte atje ku mbaroi edhe shkollën, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “Por ishit ju që më sollët këtu, sepse dua që të bëhem njëriu i cili do u japë një dorë në zgjidhjen e problemeve tuaja. Dua të mos mas metrat katrorë për të ndërtuar pallate, por për të shtuar sipërfaqet e gjelbra për ju, dua të rregulloj rrugët ku kalojmë së bashku, të heq atë baltën e dimrit dhe pluhurin e verës në minibashkinë tonë. Unë nuk po ju kërkoj votën, por po ju kërkoj ndihmën tuaj që t’i zgjidhim këto probleme”,

Kush është Gerti Bogdani

Pasi mbaroi shkollën e mesme profesionale “Harry Fultz”, studioi në Nju Jork për Shkenca Kompjuterike. Në Nju Jork, Gerti, si një student i shkëlqyer “rrëmbeu” medaljen e artë. Tashmë, dy vjet pas mbarimit të studimeve në Universitetin e Nju Jorkut, ai ndjehet gati për të drejtuar minibashkinë numër 10 në Tiranë dhe e gjithë kjo, pas një eksperience njëvjeçare si këshilltar politik i ministrit të Transporteve, Lulzim Bashës.

Saimir Kola
    Eshte per tu pershendetur nisma e Gertit qe pasi ka mbaruar shkollen ne NY(cilen shkolle nuk e thote) eshte kthyer ne shqiperi.

Ajo qe me terhoqi vemendje eshte se si eshte e mundur qe nje minister i rendesishem ne qeveri merr si keshillar politik nje student komputerash? Shume i ri te jete kshilltar ky Gerti. Ndoshta eshte ndonje cun i squt por prape te jeshte kshilltare minisitri duhen goxha shkalle. Xhanem minisitri vet o i ri.

Kam ven re qe shume politikane ne shqiperi vejne ne resume gjera koti.
    psh. Perdor komputerin apo ka mbaruar Master ne usa( nderkohe ka shkuar ktu 1 muaj e gjysem ne shkolle ne 34st per te mesuar englishten. Nuk e di nese dikush i kerkon diploma ti vertetojne kto qe thuhen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298
    Brari thote :

" Edvini eshte mesjeta.. ajo me e zeza..
    Berisha eshte Liria dhe demokracia.. "

E njoh Brarin (nepermjet forumit) qysh nga viti 1998.
    Kur u regjistrova atehere une isha anetari 97 ne Albasoul.

Duhet ta pranoj se Brari me beri pershtypje shume pozitive per menyren e tij (qe eshte e pa arriteshme ) se si i shprehte mendimet per problemet serioze qe trajtoheshin ne forum. Lexoja emrin Brari, dhe thoja me vete, kush mund te jete ky njeri qe flet kaq shume terheqeshem dhe kaq thjeshte?
    Edhe emrin e ka te thjeshte , Brari.
    Ne ato kohe te fillimit une isha prezantuar me nje emer qe te beja pershtypje , dhe pata zgjedhur emrin: Gery4U.
    Shume shpejt nuk ndjehesha mire me kete emer dhe e ndrova ne Dajti,
    duke kerkuar qe te gjitha kreditet e emrit Gery4U te kalonin tek Dajti.
    Me rastin e nderimit te emrit , mora disa reagime nga anetaret e atehershme te forumit, dikush me thonte, pse e ndrove une e pelqeja emrin Gery4U.
    Por nuk do ta harroj kurre reagimin e Brarit per emrin tim , reagim i cili me beri qe ta vleresoja brarin akoma me shume. Ne ato kohe ai me thote: shume mire bere qe e ndrove emrin, ku e kishe gjete ate Gery4U si emer spiuni .
    Qe mos ta zgjas Brarin e njoh qe nga viti 1998.

Jam frekuentues i rregullt i kompjuterit per te lexuar gazetat e dites nga Shqiperia
    dhe gjithmone nuk e fik kompjuterin pa hyre tek Albasoul ne forum te lexoj diskutimet e te tjereve dhe te mesoj se si reagojne shqiptaret per problemet e shqiptareve.Qysh nga viti 1998, qysh para 8-vjetesh e tani nuk kam postuar as 8-diskutime , kurse Brari 8000 ,po po tetemije.
    Nuk ka diskutim per mua , Ti Brari paguhesh nga dikush qe te jeshe kaq shume aktiv. Je i zoti. Diskutimeve te tua nuk i afrohet askush per nga menura terheqese kur diskuton. PIKE. ose...qashtu... kur thua vete ndonjehere kaq bukur ne fund te diskutimit.

Me vjen megjithemend keq ,kur nje legjende te tille si Brari, e kane punesuar ato forca qe po e mbajne popullin shqiptar ne mjerim. Tani edhe me naivi e din se e keqja 16-vjecare e politikes shqiptare dhe e gjendjes ku ndodhemi 16-vjet mbasi thirem ti dhe une : e duam Shqiperine si gjithe Europa, eshte binomi Nano-Berisha. Njeri hiku, oburra te largojme edhe tjetrin.
    Nuk e mendonim kurre para 16-vitesh se do te ishim ne kete gjendje ku jemi tani.
    Fajin nuk e kane vetem dy personat Nano-Berisha. Fajin e kane edhe ata qe perpiqen dhe punojne me cdo kusht qe ato Nano-berisha te qendrojne ne skenen politike ose me mire te qendrojne ne qafe te ketij populli fatkeq. Popull fatkeq???
    Cdo popull ka ate qeveri qe meriton, dikush e ka thene kete dhe mendoja se nuk eshte e vertete. Koha ka ardhe ti thuhet Berishes largohu.
    Sokol Olldashi si i ri qe eshte me siguri qe do te fitonte sikur ne drejtim te PD te ishte nje figure tjeter , le te themi Bamir Topi. Ne kete rast vota ime do te ishte per te riun Sokol Olldashi. Por tani qe eshte Sali Bisha ne udheheqje te PD
    Sokol Olldashi i ri perfaqeson forcen e vjeter dhe te erret qe duhet te largohet.

Brari, je legjende. Te lutem mos ju pergjigj ne menyre personale shkrimit tim.
    Nuk jam spiun dhe nuk kam asnje lidhje familjare edhe shoqerore me njerezit e pushtetit te te dy kraheve. Te afermit familjare te mi mezi e fitojne buken e gojes duke punuar fizikisht dhe duke mallkuar veten per nivelin ekonomok.
    Une them te mallkojme ata politikane qe na mbajten deri ketu the ato qe perpiqen ti mbajne keta politikane.

Brari, ngrije steken lart, lart shume lart.
    Per menyren terheqese si shkruan je i pa-afrueshem jo ne forum po se po ,por edhe neper gazetat e dites qe lexoj ne internet nuk e gjej tek askundi shijen terheqese te diskutimeve te tuja. Kjo eshte shume e sinqerte. Ato te tjerat me siper jane edhe me pak ngarkese emocionale per faktin se ku ndodhemi tani mbas 16-vitesh kur thirrem : E duam Shqiperine si gjithe Europa.

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    Ajo qe me terhoqi vemendje eshte se si eshte e mundur qe nje minister i rendesishem ne qeveri merr si keshillar politik nje student komputerash?
    Eshte po aq e mundur sa çeshte e mundur qe bashkia e nje kryeqyteti te kete per kryetar nje student pikture, per drejtor urbanistike nje student matematike, etc.

Eshte po aq e mundur sa çeshte e mundur qe nje parti te kete per kryetar nje student pikture.

gezuar vitin e ri
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Dajti
    Sokol Olldashi si i ri qe eshte me siguri qe do te fitonte sikur ne drejtim te PD te ishte nje figure tjeter , le te themi Bamir Topi. Ne kete rast vota ime do te ishte per te riun Sokol Olldashi. Por tani qe eshte Sali Bisha ne udheheqje te PD
    Sokol Olldashi i ri perfaqeson forcen e vjeter dhe te erret qe duhet te largohet.
    domethene, mjafton te nderrosh kryetarin dhe problemet zgjidhen, he?
    kete po perpiqet PS te shese qe prej nje viti, por spo i hecen.

edhe nje pyetje; Rama pet ty, perfaqeson "forcen e re" ?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Dajti..

nuk te zemrohem aspak nga cka ke shkruar..
    por si lexues qe te kam.. sic po thua vete.. nuk mund te te le ne iluzione per mua..
    prandaj per respekt ndaj teje dua te te siguroj me 120% siguri e garanci se askush nuk me paguan..
    me beso per kete..
    me beso se asnje kafe 30 lekshe skam perfituar nga PD-ja.. le me rroga e poste.. e pare a shperblime.. qe as i mendoj.. jo me ti prek a provoj..
    e vetmja lidhje qe une kam me me pd-ne apo qeverrine e saje apo me kundershtaret e saje eshte shtypi apo tv.. pra media.. kurgje tjeter..

cdo te mire.. e gezuar vitin e ri.. e e hengshit me lezet ate 50 mi lekshin e sales.. ne se ke pensionist ne familje..
    lol..

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga drity
    domethene, mjafton te nderrosh kryetarin dhe problemet zgjidhen, he?
    kete po perpiqet PS te shese qe prej nje viti, por spo i hecen.

edhe nje pyetje; Rama pet ty, perfaqeson "forcen e re" ?
    Kur po ky Ramë, në fillim të viteve '90, ulërinte nëpër mitingjet e PD-së, turfullonte kundër komunizmit, kur në mitingjet e PD-së ishin në çdo 5 parrulla foto, 4 të Rexhep Qoses, mos ndoshta PD-ja nuk ishte PD dhe elektorati i saj votonte dhe admironte tipa si Edi Rama dhe Rexhep Qosja??!!

Tek PD-ja kushdo që mendon dhe vepron ndryshe nga çfarë i thotë "NJËSHI" quhet armik i betuar i PD-së... e pra ai Edi Rama me ato që foli para jush, ju bëri në sheshin para tribunës të stadiumit "Qemal Stafa" të iknit të ngjirrur dhe të ekzaltuar nga kënaqësia që keni të tillë intelektualë që shajnë komunizmin dhe këlyshët e kuq.
    Sot Edi Rama nuk vlen më për ju, nuk është më intelektual, është bir komunisti, i shitur, i droguar etj etj... këto nuk i dinit më parë ju, apo ja u kishte fshehur Berishnikovi??!!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Olldashi: 3 milionë euro për të ndryshuar imazhin e harruar të Laprakës

Kandidati demokrat akuzoi qeverinë e mëparshme se ka zvarritur miratimin e kredisë italiane dhe theksoi se tani, është rruga e lirë që të nisë realizimi i këtij projekti të rëndësishëm. Sipas tij, për vite me radhë, në zonën e Laprakës, Bashkia e Tiranës nuk ka bërë asnjë investim, duke i lënë banorët në kushte të papërshtatshme jetese

Kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë e Tiranës, Sokol Olldashi, zhvilloi dje një takim me banorët e njësisë bashkiake numër 11, në zonën e Laprakës, ku prezantoi një projekt të miratuar nga qeveria shqiptare për zhvillimin e infrastrukturës dhe shërbimeve publike. Ministri i Brendshëm theksoi se projekti i financuar në formë kredie nga “Cooperazione Italiana” do të ndryshojë imazhin e kësaj zone të harruar të Tiranës. “Janë vënë në dispozicion 3 milionë euro për këtë projekt, i cili do të fillojë të zbatohet në muajin shkurt të vitit 2007 dhe përfshin 7 km rrugë, 5 km kanalizime të ujërave të zeza, 2 km ujësjellës, bibliotekë, salla kinemaje, fushë sporti dhe 5 ha gjelbërim”, deklaroi Olldashi që siguroi se ky projekt do të nxjerrë Laprakën nga kaosi total që e ka përfshirë dhe do ta shndërrojë në një zonë me infrastrukturën e duhur dhe shërbimet e nevojshme për të gjithë qytetarët e Tiranës. Kandidati demokrat akuzoi qeverinë e mëparshme se ka zvarritur miratimin e kredisë italiane dhe theksoi se tani është rruga e lirë që të nisë realizimi i këtij projekti të rëndësishëm. Sipas tij, për vite me radhë, në zonën e Laprakës, Bashkia e Tiranës nuk ka bërë asnjë investim duke i lënë banorët në kushte të papërshtatshme jetese. “Jemi këtu në qëndrër të Laprakës së vjetër, një pjesë tradicionale dhe e vjetër e qytetit dhe shikoni në çkushte tërësisht të papërshtatshme jetohet, në kushte totalisht jashtë çdo standardi për një qytet. Prej vitesh me radhë, këtu nuk është investuar asgjë, as në infrastrukturë, as në shërbime publike”, theksoi kandidati i Partisë Demokratike për Bashkinë e Tiranës, duke shtuar se kjo gjendje duhet të marrë fund sa më parë. Në këtë takim, Olldashi ishte i shoqëruar nga deputetja e zonës, Majlinda Bregu dhe kryetari i njësisë bashkiake nr.11, Haki Mustafa.

gazeta 55
    F.SLATINA

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Rama: ’07,me shume rruge, gjelberim, parkinge

Data e Publikimit: 29/12/2006

Autori i Lajmit:
    A.K.

Tiranë

- Bashkia e Tiranës në funksion të përmirësimit të cilësisë së jetës së qytetarëve ka institucionalizuar të gjithë mekanizmat e informimit të tyre mbi kompetencat e pushtetit lokal si edhe me shërbimet që ky pushtet i ofron qytetarëve por nga ana tjetër ka ngritur një sistem të tërë me instrumenta të qëndrueshëm dhe koherent të thithjes së mendimit dhe opinionit qytetar mbi sasinë, cilësinë e shërbimeve si edhe pritshmërinë e tyre nga një qeverisje e mirë lokale, duke i bërë ata në këtë mënyrë pjesëmarrës aktivë në vendimmarrjet tona lokale. Një nga instrumentat më të rëndësishëm të këtij sistemi, tashmë të aplikuar në Bashkinë e Tiranës prej 5 vjetësh është vrojtimi "Transparenca për Bashkinë e Tiranës". Me anën e këtij vrojtimi merren mendime dhe opinione të qytetarëve lidhur me punën e Bashkisë në të gjithë sektorët gjatë një viti si edhe nevojat apo preferencat e tyre për vitin në vazhdim. Rezultatet e këtij vrojtimi, së bashku me të gjithë mekanizmat e tjerë përbëjnë bazën mbi të cilën hartohen politikat tona fiskale, sociale apo edhe ekonomike të zhvillimit të qytetit dhe në veçanti janë përcaktuesi kryesor i prioriteteve tona në buxhetin vjetor si edhe atë tre-vjeçar. Gjatë prezantimit para përfaqësuesve të komunitetit të këtij vrojtimi, Kryetari i Bashkisë Edi Rama u shpreh se"Prioritetet e investimeve sipas qytetarëve janë: 77% e të intervistuarve kanë përmendur rrugët si një ndër 3 prioritetet kryesore. Në vend të dytë vijnë sipërfaqet e gjelbra ku 43.8% e kanë përmendur këtë prioritet ndër 3 të parat. Në vitin 2006, për herë të parë kemi investuar për parqet brenda blloqeve të banimit. Në vend të tretë vijnë investimet për rrjetin e ujit të pijshëm me 41.6% e më pas shkollat dhe kopshtet. ka edhe nje rritje te prioriteteve sipas këndvështrimit qytetar edhe në fusha të tilla si strehimi social, vendet e lojrave për fëmijë apo aktivitete kulturore dhe sportive".

Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Kur po ky Ramë, në fillim të viteve '90, ulërinte nëpër mitingjet e PD-së, turfullonte kundër komunizmit, kur në mitingjet e PD-së ishin në çdo 5 parrulla foto, 4 të Rexhep Qoses, mos ndoshta PD-ja nuk ishte PD dhe elektorati i saj votonte dhe admironte tipa si Edi Rama dhe Rexhep Qosja??!!

Tek PD-ja kushdo që mendon dhe vepron ndryshe nga çfarë i thotë "NJËSHI" quhet armik i betuar i PD-së... e pra ai Edi Rama me ato që foli para jush, ju bëri në sheshin para tribunës të stadiumit "Qemal Stafa" të iknit të ngjirrur dhe të ekzaltuar nga kënaqësia që keni të tillë intelektualë që shajnë komunizmin dhe këlyshët e kuq.
    Sot Edi Rama nuk vlen më për ju, nuk është më intelektual, është bir komunisti, i shitur, i droguar etj etj... këto nuk i dinit më parë ju, apo ja u kishte fshehur Berishnikovi??!!
    Humdinger,
    ne 90 turfullonte kunder komunisteve sot eshte kryetari i tyre.
    normal qe ata qe e duartrokiten ne 90 nuk e duartrokasin sot.

ajo qe eshte çudi eshte fakti qe sot, ju keni sot kryetar, pikerisht ate person qe turfullonte kunder jush ne 90.

gezuar

Per hir te se vertetes ...

Po ne ate vjet, kur partia e punes e shoku ramiz e pane se shkembi i granitit buze adriatikut dhe fanari i vetem i komunizmit te vertet ne bote po binte, ne muajne Gusht mblodhne intelektuale te çquar ne nje takim. ku u shtrua edhe pllurallizma - benet fjale per ate qe shoki ramiz flet per Kadaren qe nuk iu degjua zeri.

Ne ate takim shoki sali eshte ngritur te flase, duke e siguruar shokin ramiz se edhe po te lejohej pllurallizma, perseri partia e punes do te fitonte.

Kete e kemi degjuar te tere ne komunistet e ngecur per vjeshte, se ne ate kohe partia e punes i hapi mullaqet, shalet e gjoksin e saj te gjere per te njollosur sa me shume qe te ishte e mundur me emrin e saj te nderuar.

Ne pastaj e hapem llafin neper popull, e pastaj ne zgjedhje lejuam 30 per qind, mbasandaj 70, dhe shoki sali e mori shperblimin duke e zgjedhur jo vetem te pare te partise, por edhe prezident, tani edhe krieminister.

Po çfare eshte edushka para sales? Nje m*t m*ti, tha shoki enver per ballukun ne mbledhjen e pllenumit per denimin e armikut te radhes, kadriun.

Faqja 6 prej 57 FillimFillim ... 456781656 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rama: Berisha në pushtet, fundi jonë
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 08:53
  2. Poni: Rama, doreheqje ose mocion mosbesimi, shpërfilli Festën e Pavarësisë
    Nga Barlet23 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 06:20
  3. Analiza dhe komente për zgjedhjet lokale, 18 shkurt 2007
    Nga Dr Rieux në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 230
    Postimi i Fundit: 11-04-2007, 16:14
  4. Votëbesohet në parlament qeveria Berisha
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32
  5. Fushata për kreun e bashkisë së Tiranës
    Nga reporter në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 14:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •