Do perzihem qe çke me te se du me e dit ku shkojn ato 2 miliard eurot ne vit qe ne dergojme.Postuar më parë nga IL_DON
Do perzihem qe çke me te se du me e dit ku shkojn ato 2 miliard eurot ne vit qe ne dergojme.Postuar më parë nga IL_DON
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
ik brashka bej ndonje motor turbo qe te ecesh me shpejt ne mendime
GABIM 404
Postuar më parë nga drity
Ca per droge ne turqi, ca per ndertime pa leje, ca per te blere toka ne bregdet e per te bere vila qeveritaret e pushtetaret lokale, ca per te kaluar pushimet jasht shqiperise se ne shqiperi dhe ne vere skemi drita me mbajt ndezur frigoriferin per te pire uje te ftohte, ca per postera fushatash, ca per mitingje me drita, mbi 1 milion euro ne dite per te blere energji nga EFT (kompani serbe), dhe ca per te bere ca rruge pa pike standarti.
Ja ku shkojne!!!! ( besoj se keto i dije pavaresisht se ben sikur si di )
GABIM 404
Postuar më parë nga drity
shoku me gjith respektin mua me dukesh me shume nga ata luzerat qe rin gjith diten ne net dhe shajn robt apo sesa nga ata qe dergoj ndonje lek ne SHqiperi
Postuar më parë nga IL_DON
Po me urrene c paten more amanpandi raidhi)
Postuar më parë nga njemik
Cfar eshte kjo gjeagjeze?
Un them se i ngjan Sales
duhet te jet vet Ram Berisha i teri dhe i beri
Germo Tare, germo...se gabime nuk ke per te gjetur...Ke memorie afatshkurter me sa duket...Une po ta perseris...Nuk kisha ndermend te merrja pjese ne debat, pasi e shoh si humbje kohe te merrem me njerez qe jane vendosur ne llogoret e tyre dhe nuk duan te shohin arsye dhe nuk respektojne mendimin e lire po vjellin vrer kunder kujtdo qe e shikon me nje sy kritik qeverisjen e Berishes&Co...Une thjesht u yshta nga nje post i yt qe per nga permbajtja ngjante si te ishte shkruar nga nje analfabet...gjynah thashe:"po marr mundin t'i ndricoj mendjen ketij shpellari...se mbase nuk ka faj, atje ku eshte rritur vetem bageti e gure ka pare, cfare kulture pret te mare nje njeri i tille...mbase tani qe ka erdhur mes njerezve te qyteteruar do qyteterohet dhe ai" mendova...Ah Berisha's Copy...porsi ai dhe ti nuk je i afte te argumentosh dhe te faktosh ate qe thua...vetem fjale ne ere sipas parimit: Fol, vetem fol se dicka ka per te mbetur...nuk ka rendesi se cfare...Kur aludon per mungese etike do ishe i lutur te sillje momentet kur ajo mungon...Le qe kot qe te lutem...tanto nuk ke per ta berePostuar më parë nga BEHARI
se c'e` rimedio perche' ti incazzi, se non c'e` rimedio perche' ti incazzi?
ciucciati il calzino :^Globi
Sondazh i gazetes "Koha Jone" i bere me 11-16 Shkurt 2007
Pjesmarres ne sondazh (deri ne kete moment qe po postoj mesazhin) : 5029 lexues
Sokol Olldashi 55,1%
Ed Pabreksi 44,9%
-------------------------------------------
PD 48,4%
PS 34,3%
-------------------------------------------
ja pra pikrisht ketu e tregon me semiri etiken qe ty te karakterizon ne komunikim!Postuar më parë nga B-16
mjafton te lexosh rreshtin e pare dhe te fundit te citimit tend,per te nxjerrur konkluzionin se me cfar prototipi kemi te beje!!besoj qe eshte i mjaftueshem momenti a po argumenti qe ti kerkove per te vertetuar kulturen tende <>qe ty te karakterizon ne debat!!
kur se sa per postimet e mia,nuk te kam faj une qe ti je analfabet dhe nuk din, apo nuk don mej kuptuar eshte problemi jot!me gjithe ate mjafton te lexosh ate qe ti vet e ke shkruar me doren tende dhe te garantoj se ke mbi 50%gabime ne drejtshkrim.kurse ato shpedhat apo shkembinjet qe ti po i permend pa fund
me duket se e paskan dhene rezultatin me se miri tek ti!por tani meqense ke dal nga stani dhe ke marre ruget e perendimit dote uroja ty qe sa do pak te qendrosh pran njerzve qe trashigojne sa do pak kulture,se mbase dikush e ven doren ne zemer duke u marre me ty,nga qe ne pamje te par jep shenjat e nje njeriu te pa gllendur mir,
E kote...argumentat e tua nuk qendrojne...Mbase per Ju te flasesh me maturi eshte mungese etike. E ku ta di une i shkreti etiken e maleve! Te jete kjo qe shpalosni Ju ketu? Me driconi Ju lutem shume!!! Une nuk kam ndermend te korrigjoj perseri gabimet e tua(qe perseri jane me shumice dhe ne kete post, por mbase ti nuk je i afte qe t'i identifikosh pasi dhe shqipja jote eshte e cunguar) por thjesht kerkoj te me bindesh me fakte sic kam bere une kur t'i vura ne dukje gabimet e tua duke t'i renditur...meqenese thua qe gabimet e mia jane me shume se 50% besoj se nuk do te lodhesh sikur te me sillje vetem 25% te tyre!Prova...dhe vetem Prova dhe jo FJALE BOSHE...TYRYRYRYPostuar më parë nga BEHARI
P.S: Nga firma jote ma do mendja do jesh kosovar...perse merresh me zgjedhjet ne Shqiperi atehere?
Ndryshuar për herë të fundit nga B-16 : 15-02-2007 më 21:58
se c'e` rimedio perche' ti incazzi, se non c'e` rimedio perche' ti incazzi?
ciucciati il calzino :^Globi
Krijoni Kontakt