Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 94
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Çfarë po ndodh me mua?

pershendetje te nderuar forumista.duke marre shkas nga momentet jo te mira qe kaloj mendove te hape nje teme ku mund te marre sygjerime nga ju.
    problemi qe kam eshte ky.para 2 muajsh u ndava nga e dashura.si fillim ndarjen e kerkova vete duke menduar se asgje nuk ecte me mes nesh.une dhe ajo jetojme ngjitur me njeri-tjetrin.pas ndarjes une shkova per pushime diku larg dhe qe nga momenti qe jam kthyer une kam nje ndjenje te zjarrte per te sa nuk gjej fjale ta pershkruaj.cdo moment kam para meje syte e saj levizjet e saj fjalet e saj.ajo eshte e vendosur te mos kthehet me me mua mirepo mua sme intereson njeri tjeter ne bote.gjithe kohen vetem momentet me te me kujtohen.se di ca po me ndodh por nuk kam force te mendoj per tjeter gje.nuk e di nese u shpreha qarte por gjithsesi shpresoj se do me kushtoni pak kohe me mendimet tuaja.
    Me Respekt
    GOLDIAN

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Eshte gje qe kalon me kohen , s'je as i pari as i fundit .
    Ndonjeher fajet paguhen me vuajtje .
    Gjithsesi te uroj bashkim te shpejt me te dashuren .
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ti alba ske eksperienc ne kto lugina..lol..

cka po hin ktu me dhan mend..

goldian.. po coja more nji imell asaj a nji pusull.. se me ll mbarojn te dyja..
    un te due mori ftue ..thuj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Po Se Paskam Ditur Qe Dhe Djemt Vuanin Kaq Shume ..............

Nuk Te Ve Faji Po Gjeje Gabimin Tek Vetja Pse Ajo Te Eshte Larguar

Per Derisa Ti Thua Qe Dua Te Largohem Prej Saj Une Kuptoj Se Ti Dashke Te Ndahesh ....................

Te Pershendes Dhe Bej Kurajo Se Dashuria Nuk Harrohet Po Ngandonjeher Veri Zemres Nje Gur Dhe Jeto Jeten ..........

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Ja ke shpjeguar ndonjehere keto qe ndjen? Mundohu ti dalesh perpara si rastesisht dhe ftoje per kafe. Mbaje afer pak a shume si shoqe sa te ngrohesh perseri muhabetin. Flit ndonjehere ne tel, dergoji ndonje sms pa i dhene shkas te mendoje se kerkon te kthehesh perseri me te. Pas disa kohesh gjej momentin dhe shpjegoja te gjitha. Hajt ishalla te ecen
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    do kesh rene ne dashuri, kjo do te te kete ndodhur, por hap syte se eshte gje e keqe. ishalla se ke lenduar shume kur e ke lene sepse mund te te kete marre inat.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Zakonisht djemt jane kaq egoist qe nuk e pranojne qe bejne gabime te tilla.Por me mire do ishte ti shpreheshe asaj vajzes.Une do beja nje dicka tjeter do ti thoshja qe ta harronte ate pjese edhe ta njihja nga e para keshtu qe do krijoja nje dashuri te "re"midis nesh edhe nuk do mendoja per te kaluaren.Shpresoj qe te ndihmova.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ALBA;BRARI ALNOSA MACHO FLOWER DHE YASMIN ju falenderoj nga zemra per kohen qe me kushtuat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    MACHO ja kam shpjeguar se e dua por ajo sme beson dhe me thote se une keshtu sillem me te gjitha vejzat e universitet dhe te gjithave ju them te dua sa per ti patur ne shtrat e pastaj i le.edhe pse jetoj afer me te nuk kam mundesi te kem dhe kontaktin me te vogel me te.kur u takova per here te fundit me te me tha ste besoj asnje fjale ti me le tani ske ckerkon me.FLOWER ke te drejte e kam lenduar tej mase dhe kam frike se vertet me ka marre inat YASMIN e kam provuar ate qe me sugjerove por ajo me thote se une nuk e dua por vetem e pelqej sa per te kaluar kohen.ALNOSA gabime kam bere aq shume me te sa nganjehere mendoj se ka te drejte qe nuk kthehet me mua me.Haahhha BRARI i kam than ftue molle e qershi por nuk ecen.ALBA ke te drejte se sjam as i pari e as i fundit po vertet qe smund ta ndaj mendjen nga ajo edhe pse kane kaluar dy muaj.
    ju falenderoj dhe njehere per kohen qe me kushtuat

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    Une s'kam as idene me te vogel se si te kane ecur punet. dmth pse u ndave, si, qysh, tek?! Hollesirat ktu kane rendesi. Mgjth kjo s'do te thote qe ti tashi duhet te fillosh te zbrazesh thesin. Fakti qe ti ke qene larg saj per dy muaj dhe tani do te rikthehesh serish me te tregon se e ke dashur dhe akoma e do (nje fare eksperimentimi me ndjenjat e tua) Sesa aftesi do kesh ta afrosh perseri kjo varet vetem prej teje, sepse vetem ti e di shkakun e ndarjes, ndersa tani vuan pasojat. Mos harro, i zoti e nxjerr gomare nga balta...
    Po ashtu, mos prit rezultate te menjehershme...bej cik durim, nese vertet do ta kesh prane serish. Ama po t'ja kesh thyer zemren aq keq sa s'behet, do besh mire te mundohesh ta harrosh! Perndryshe do e fusesh veten ne shume siklete...

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •