Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 94
    i/e regjistruar Maska e Salonica_m
    Anëtarësuar
    28-08-2006
    Vendndodhja
    SELANIK GR
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga goldian
    pershendetje te nderuar forumista.duke marre shkas nga momentet jo te mira qe kaloj mendove te hape nje teme ku mund te marre sygjerime nga ju.
    problemi qe kam eshte ky.para 2 muajsh u ndava nga e dashura.si fillim ndarjen e kerkova vete duke menduar se asgje nuk ecte me mes nesh.une dhe ajo jetojme ngjitur me njeri-tjetrin.pas ndarjes une shkova per pushime diku larg dhe qe nga momenti qe jam kthyer une kam nje ndjenje te zjarrte per te sa nuk gjej fjale ta pershkruaj.cdo moment kam para meje syte e saj levizjet e saj fjalet e saj.ajo eshte e vendosur te mos kthehet me me mua mirepo mua sme intereson njeri tjeter ne bote.gjithe kohen vetem momentet me te me kujtohen.se di ca po me ndodh por nuk kam force te mendoj per tjeter gje.nuk e di nese u shpreha qarte por gjithsesi shpresoj se do me kushtoni pak kohe me mendimet tuaja.
    Me Respekt
    GOLDIAN
    goldian degjo shtat a tete dhe bej si di vete.me thene te drejte te duhet shume pune ta besh per vete prap kete femer qe e ke palgosur kaq shume.por mgjth mos i humb shpresat,vazhdo te dalesh vazhdimisht me ate dhe beja te qarte gjendjen qe ti ndodhesh ne koto kohe larg saj dhe besoj se per disa dite to te jeni perseri bashk
    buzeqeshi jetes dhe behu i durushem ne dhimbjet e saj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mirembrema te nderuar miq
    ju falenderoj sinqerisht per kohen qe i kushtuat temes sime.
    i lexoj me shume vemendje te gjitha postimet tuaja dhe vertet me ben te ndihem me mire kur shoh se edhe pse ne menyre virtuale kam arritur te marr ndihme nga ju.eshte e vertete se koka ben dhe koka peson dhe kete budallalek timin nuk ja uroj asnjerit nga ju por ja qe jeta qenka e tille.une e ndiej veten fajtor per te gjitha pasi isha une ai qe kerkova ndarjen por me besoni nuk e bera sepse doja ti tregoja se une jam don zhuan dhe neser do gjej tjeter por ja qe nga shume probleme bashke mu krijua ajo idea se dhe lidhja me te nuk funkisonon.por ne ditet pas ndarjes e ndiej vertet shume mungesen e saj(kjo ska te bej me vetmine por mungesen e saj ne cdo kuptim)sot si fundjave qe eshte ku dihet se cbehet neper pubet e europes une nuk preferoj te dal pasi nuk me behet te rri me asnje femer se ne cdo moment kam vetem ate para syve.e kam provuar ta ftoj per te dale por me peergjigjet se une e kam lenduar shume dhe se sdo te lendohet me nga une.e di se shume nga ju do mendoni se duhet ta harroj kete histori por ja qe smund ta bej.mi ka mbyllur te gjitha shtigjet dhe se di se si mund ti hap serish.eshte vertet nje lufte mes ndjenjes qe kam per te dhe asaj qe ajo mendon tani per mua.
    edhe nje here ju falenderoj perzemersisht per pergjigjet tuaja
    ju uroj nje fundjave te kendshme
    Me Respekt
    GOLDIAN

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Epo provoji te gjitha, ske cben nqs nuk do ta harrosh. Dergoji linkun e temes qe ke hapur ktu fundja
    Ndryshuar për herë të fundit nga Macho : 29-09-2006 më 17:45
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    syte ishin mbyllur nga pagjumesia, por kur pash kete postim, dhe anetarit qe e shkruajti...na mu ben syte si filxhan

nejse glodian
    te mendosh per te pasi vjen nga pushimet eshte pak vone, je i sigurt se mos po e ngatrron dashurin me vetmin?

shume bukur komshie...ky ishte nje postim i paperseriteshem.. i postuar nga nje person intelektualivisht te zgjuar

Besoj se ka raste qe personi ne te vertet ngateron vetmin me dashuri dhe ska gje me te keqe se kjo. Nuk eshte e drejt per personin tjeter te jesh me te thjesht nga qe do te jesh me dike.

efkaleminterit per vemendjen
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 30-09-2006 më 05:03

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    O Goldian,po luaj cike me psikologjine e femres cuno...i ri je,plot energji je,go for it.Ti mos shko ti lutesh qe te rikthehet me ty,ti biles duhet te besh dhe ate te besoje qe ne ate moment ndarja ishte zgjidhja me e mire,e qe ti e ke bere dhe per te miren e saje(edhe nese s'eshte keshtu).Ti bej lojen e terhiq-e-mos-keput,qendroji afer por jo aq afer sa ti besh te kuptoje ajo me siguri qe akoma e dashuron.Bisedo me te,fol me te si shoqe e thjeshte...mos i thuaj asnjehere se me ke merresh/s'merresh,nganjehere futi dhe ndonje femer tjeter ne loje qe t'ja ngacmoje pak ndjenjat e xhelozise por ama ti bej si indiferent.
    Sa me shume qe ti shkon dhe i fshihesh asaj per tu rikthyer me ty,aq me shume merr koke ajo dhe fiton deshire per te bere te vuash aq sa e bere ti te vuaje.Ajo perderisa te thote qe ka frike se mos e lendon serish me siguri te dashuron,por problemi eshte qe ti je fiksuar(se di nese eshte dashuri) deri ne ate pike sa s'di te luash letrat e tua ne formen e duhur.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    te nderuar miq une shkova per pushime pasi u ndava nga ajo me mendjen se sdo ndjeja me per te apo se do ishtee lehte per mua te jetoja pa te.por qe nga momneti qe une u ktheva dhe aq me teper kontakti i pare me te mua me beri te luaj me mendt e kokes.dallimin mes vetmise dhe dashurise arrij ta bej nuk jam budalla te vuaj per te sepse dua te kem nje njeri afer sa per te mos qene vetem.po te ishte ashtu universiteti ka femra plot.por ndjenja qe kam per te po me shkaterron.
    fleminderit per kohen qe i kushtuat temes sime

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ti Me Duket Paske Qene Don Zhuan I Keq Goldian Qe E Paske Lendu Kaq Keq........tani Qe Po Lexoj Po Te Kuptoj Se Cfar Tipi Je ......mos Kujto Me Vajzat E Universitetit Po Kujto Vetem Ate Qe Do.....dhe Mundohu Ta Fitosh Prap Dashurin E Humbur ............eshte Vetem Sjellja Jote Ajo Qe I Duhet Asaj Tani .....se Mesa Po Kuptoj Une Besimi I Asaj Ndaj Teje Qenka 0 Me Xhufk......

Te Pershendes Dhe Te Uroj Fat ...........

Jeta Eshte E Eger
    Mundohu Ta Jetosh
    Dhe Nese Peson Disfat
    Mundohu Ta Herrosh.........

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    goldian ,as nje gje nuk ndodh me ty mos u bej pesimist jeta vazhdon nuk perfundoi me nje dashuri ,mase do te ishte me mir qe tashti ne hapat e par ku jeni te ndaheshit .Nga nje her i thon nje fiale keshtu e kishte shkruar zoti deri ketu, dhe me mir shpejte sesa von, esht shum e hidhur kur kalon nje koh shum e gjat dhe pa dashje krijon nje familje, e cila nuk ka nje besim te plot midis ciftit. Dhe ben edhe nje femij, dhe pastaj ndryshojne te gjitha ,nuk desha tete vras me mendimin tim por nga eksperienca e jetes, kam mesuar dicka e cila me kshillon te mos lejoj te gaboj dhe kur me jepet mundsia te ndihmoj dike . Jo mos e humbe kohen dhe mos ja lejo me vetes trishtimin ,ajo vajz qe nuk ju beson me, me pak fjal nuk ju ka kuptuar nese jeni serioz apo jo , nuk ju perket lereni te qet .Dhe motra ime qoft per kete rast keni dhe ju dobsit juaja, sepse nuk mundet ta bindnit ate goc ne realitet qe ju jeni vetem per ate ne jet,. Dhe per ju nuk ka merendsi asnje vajze ne kete planit, duhet te kishit dhen besim te plot, mundou qe ne jeten e ardhshme te jipni dicka me teper qe te fitoni ate qe ju deshironi . Sepse jeta eshte e ndrtuar mbi baza te tilla ,aqe me teper tek gocat jan shum delikate duhet te kesh kujdes te vecant, eshte nje kryes e ndertuar nga natyra te beson shum shpejt por nuk duhet ta harrosh, se ehumbet pe e kuptuar dhe kur ke arritur ta ndiesh largimin e saj eshte shum von ,. Keshtu pra i dashur bashke foles mundou ta krijosh jeten sa me shpejt qe te mundesh te harrosh trishtimin, dhe mbasi te kaloj nje far kohe dhe mosha do te ndryshoj sigurisht dote jeni dicka me teper ,do ta quani vet nje aventur e moshes dhe do tju vij per te zbavitur. Por kurrr nuk keni per ta harruar, do te zer nje vend tjeter ne zemren tende. Nqofte se arrini ta urreni ate goc do te jet shum gabim, mundouni ti shmangeni cilesdo ndienj urrejtje qe mund tju afrohet ne mendime ,vetem keshtu mund ta fitoni jeten e lumtur me respekt nga
    Borshi ne emigrim
    A lleshi ju kerkoj ndies ne qoft se ju fyej dhe ju lendoj ndonje plag

TE DHUROSH DASHURIN EVERTET PER HER TE DYT NUK ESHTE MEKAT
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cobra1 : 30-09-2006 më 20:15

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Atehere lidhu me te perseri (ne rast se ajo e deshiron kte gje) ne rast se ajo nuk do, atehere shif harroje ate edhe mundohu te lidhesh me ndonje tjeter

ciao

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    He re, u bashkove me kte tipin apo jo?
    Desha me than, qe n.q.s ajo te don me te verte, ashtu sic e don ti, edhe uluni dhe flisni per kete ndarje, do bashkoheni prap. Fundja-fundit, ndoshta ndarja ishte gjeja me e mir per ju te dy.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •