Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 94 prej 94
    i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Godian te uroj shume fat
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edelweiß : 11-12-2006 më 04:09

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Ue lajthiti interneti
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edelweiß : 11-12-2006 më 04:08

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Tipike muhabet tifozash m duket mu ky nejse, lol. Tani perderisa e paske lo vete i pari edhe cuca nuk do me me u kthyer mrapc... bon mire me e pranuar. Heheh se kshu jeni ju meshkujt sa shikon qe sjua varin ju ngrihet testoteroni lol.
    Edhe pse nga ana tjeter (ajo e mira lol)do te thoja qe te luftoje per 'dashurine' sepse nuk na ndodh cdo dite te dashurohemi.
    Nderkoh une shpresoj se ajo shoqja te kete ndryshura mendim edhe ti pergjigjet zjarrit tat me zjarr

Ps. Femrat duan meshkujt te fort fizikish dhe psiqikisht. Mundohu ti tregosh qe e do por edhe mos e egzagjero. Edhe beji ndonji dhurat hape qesen se vdesin femrat
    lol

Hajd me ndonje lajm te mire ishalla
    Ndryshuar për herë të fundit nga Edelweiß : 11-12-2006 më 04:09

Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga goldian
    Duke Ju Falenderu Te Gjitheve Nga Zemra
    Dhe Duke Ju Qene Mirenjohes Per Gjithe Jeten Per Kohen Qe I Kushtuat Temes Sime Edhe Pse Ndoshta Per Dike Mund Te Dukej Nje Teme Sa Per Te Qene Por Per Mua Kishte Nje Dmth Shume Te Madhe.
    Nuk Gjej Fjale Per Tju Falenderuar Pasi Edhe Pse Miq Virtual Per Mua Ishit Me Te Vlefshem Se Ata Real.
    Do Ju Duket Cudi Ajo Qe Ndodhi Me Kete Histori Por Ja Duhet Tjua Tregoj Pasi Besoj Se Ka Nga Ata Qe Ndoshta Jane Te Interesuar Ende Ta Dine Se Cpo Ndodh Me Mua????
    Goldian Qe Per Dike I Lezetshem E Per Dike I Keq Per Dike I Kendshem E Per Dike I Merzitshem Ketu Ne Forum Pesoi Nje Tronditje Te Madhe Sot Kur Perfundova Ne Makinen E Policise
    Femra Per Te Cilen Une Hapa Kete Teme E Ndikuar Dhe Nga Persona Te Tjere Kishte Bere Nje Lloj Denoncimi Qe Me La Me Goje Hapur Dhe Qe Me Rrezikon Jeten
    Deri Tani Isha Ne Polici Sonte Me Lane Te Lire Me Detyrim Paraqitje Serish Deri Ne Vendimin Perfundimtar.
    Vura Re Se Qenka E Veshtire Te Kesh Nenshtetsi Shqiptare Ne Te Tilla Raste Sepse Je I Neperkembur Nga Cdo Institucion.
    Kjo Gje Me Rrezikon Shume Dhe Kuptohet Me Shkaterron Cdo Enderr
    E Kisha Per Detyre Tju Tregoja Se Si Jane Ngjarjet Dhe Ndoshta Dikuj Mund Ti Vije Keq Ose Dikuj Mund Ti Vije Mire Per Situaten Ne Te Cilen Ndodhem.
    Me Respekt Per Kohen Qe Me Dhuruat
    Goldian
    Se tani e pash kete une. Na trego me tej po pati mundesi ....

Wünsch dir viel glück und kopf hoch e

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •