Pershendetje
Desha te di se kush jane mjeshtrat shqipetare te fotografise?? ( Kam degjuar per familjen Marubi dhe per punen te tyre ne fushen e fotografise....)
Pershendetje
Desha te di se kush jane mjeshtrat shqipetare te fotografise?? ( Kam degjuar per familjen Marubi dhe per punen te tyre ne fushen e fotografise....)
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
Fadil Berisha numer NJO
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
Fotografist me te mire se Fadil Berisha as nje ska.
Tek ky shkojn Extra Nga Kosova/Shqiperia ne USA, jo vetem shqipetaret por dhe amerikan apo ca po di une.
Ska Komente per kete.
ja edhe websajti i Fadil Berishes
http://www.fadilberisha.com/
p.s. shikoni tek ADS gazeta JETA cfar femre kishte fotografuar Fadili
Ndryshuar për herë të fundit nga cool_dancer : 21-04-2006 më 11:33
June 16, World cup 1st round: ARGENTINA-surbia 6:0
varet per cfare fotografie flasim. ne stilin e vet edhe bevis fusha i talentuar me duhet:
http://www.bevisfusha.com/
ooo Bevisi qenka bere me nam! Te gjithe shoket e klases jane kapur mire, vetem une s'bona hajer![]()
Ne Kosove eshte nje djale shume i taletuar qe ka mbaru fotografin ne Gjermani ai ka punuar dhe me Fadil Berishen kur ishte ne Kosove,quhet Lulezim Gashi do i kerkoj ca fotografi dhe do i postoj,Mandej eshte Nexhat Behrami ai eshte fotograf i njohur ne Aregjentin ka pas nje ekspozit ne Prishtine shume i sukseseshme,dhe i madhi Fadil Berisha qe pa dyshim eshte shume shume i mire
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
Per mjeshter te fotografis nder shqiptare do ta vecoja Fadil Berishen. Eshte talent i rralle, edhe ka be fame ne USA.
Edhe une studioj per fotografi. Pas disa vitesh do ta shihni edhe emrin tim ktu pari(lol).
Edhe une them se Fadili eshte se tjeter nuk besoj qe ka aq te famshen
Photoshopi asht e barabarta e dhomës s'errtë. Pa marr parasysh sa e bukur del foto prej aparatit, gjithmonë ka nevoj për përmisim. Ashtu si kan veprue mjeshtrat e moçëm n'dhomat e errta, sot bojnë profesionistët digjital. Vetëm veglat kanë ndryshue.Postuar më parë nga Mirton
Arian_KS: A ka naj vend në net ku mblidhen fotografistat Shqiptar? ka mundsi ta shoh punën?
Ndryshuar për herë të fundit nga Lumnjani : 06-05-2006 më 13:21
Krijoni Kontakt