Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750

Çfarë "Long Distance" përdorni..??

Ca behet keshtu mer jahu s'na mbeti long distance qe s'po na vjedh e s'po na sakaton... Nga 10 $ per muaj ja kam ba hallall kesaj te fundit qe kisha
    Primo por keto dy billat e fundit pa rrena nja 100$ jane te vjedhuna ne bill. Muajin e kaluar me dhane credit se e kuptuan gabimin, kete muaj me vodhen 2 fishin. Pa frike e them qe me shume se gjysma e billit eshte e vjedhur. Tashi e mbylla me ato, dhe kush do prej jush qe e ka hedhjani nje sy billit pasi dhe dy shoqeve te mija i bene te njejten gje kete muaj...dhe ja kane rrite gryken shume vjedhjes.

Tashi pyetja ime eshte, cfare perdorni ju per te marre ne tel Shqiperine...dhe nqs eshte Long Distance si e ka emrin....( perjashto ketu NECC ) se dhe ato njesoj jane....hajna ne kulm. Dhe ndonje karte ju te Floridas dini qe eshte e mire me marre Shqiperine dhe nuk te han minutat..??

Ju flm.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Kohet e fundit nuk me eshte dashur tel. per jashte U.S. por kur isha ne shtepi NECC perdornim (dhe vazhdojne te perdorin). Me keta ka rendesi ti shikosh mire faturat dhe kur i merr ne tel te flasesh duhet tu tregosh qe je ti ajo qe di me shume jo ato vajzat 18vjecare qe te pergjigjen nga ana tjeter (ose me mire akoma te kerkosh te flasesh me amerikane).

Kerko temat te tjera neper forum se me duket eshte diskutuar dhe me pare kjo teme.

Fiori

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Une e kam mbyllur linjen.. Perdor kartat e vogla me pagese..

Sepse per nje karte 5 dollareshe flas gati 60 min e me shume me shqiprine

Kartat me te mira per te fol me Shqiprine jane:

1) Coffee time ( kjo thote se ska aq min.. por ne te vertet telefonata zgjat shume shume mire .. une ket kam fillu te perdor me shume)
    2) African card ( Jo ajo me luan si ikone por tjetra.. similiar)
    3) Masachusetts card.. kjo ka afersisht 50 min ne nje karte 5 dollareshe..

Me kane thon qe eshte edhe nje karte tjeter.. Mama dicka e tille po se di.. se kam provu ndonjehere...

Sa per linjat me jashte.. i kam provu te gjitha.. dhe te njejten konkluzion nxjerr..

Shkodrane.. be careful tani..sepse Necc tani qe ke mbyll acc.. do te te charge prape nje shume se mbaj mend mire po nja 17 dollare me duket..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

ØÐЮ§ ® Maska e White_Wolf
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Vendndodhja
    ŦǾЯÖйЂŌ ®
    Postime
    59
    Edhe mua me kane ndodhur shume here biles keto kohet e fundit qe ne "bill" kane ardhur shuma katastrofike nderkohe qe sapo e kisha lidhur kontraten me ate kompani dhe shume sherbime i kisha falas.
    Nga ana tjeter kompania nga e cila u shkeputa vazhdonte perseri te sillte faturat per disa muaj rresht deri sa me ne fund arritem ta shkepusnim.
    Por perseri dhe muajt e tjere ne faturat e telefonit,cell,Tv & internet perseri ka parregullsi nga kompania me te cilen jam tani.Kete gje e kam vene re dhe ne shume njerez te tjere te cilet kane te njejtata shqetesime dhe sidomos abonentet e rinj ose ata te cilet shkeputen nga njera kompani dhe lidhen me nje tjeter.
    Imagjinoni se cfare ndodh apo se cfare ka ndodhur kur si kemi pare "billat" ose imagjinoni se cfare ndodh me ata njerez qe i paguajne faturat e permuajshme me Credit Card ku kompanite futen vete ne llogari dhe ta marrin pagesen automatikisht cdo muaj (me ane te nje te drejte qe i ka dhene vete personi).
    Me sa kam arritur te kuptoj del qe te gjithe kompanite bejne nje "loje" qe mund te quhet pak a shume : Ta haje kush ta haje.
    Kush e kap gabimin ne fature i merr mbrapsht ato qe duhet te paguaje ose qe ka paguar po jo te gjithe i shikojne faturat.
    Nje gje eshte e mire qe faturat vijne ne shtepi dhe beni mire ti hidhni ndonje sy,se padashur do gjeni dhe dicka te vogel qe e paguani muaj per muaj dhe sia keni idene se cfare eshte kjo fee qe paguani.
    A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    International
    Optimum Voice World Call

po pate optimum voice si linje per telf shpie kjo kompani ka plan per nje muaj 20 dollare per 500 minuta ne gjithe boten(amerika dhe kanadaja jane falas nuk llogariten). Duhet ti harxhosh kto 500 min brenda muajit ose digjen dhe fillo plan i ri muajin tjeter dmth gati njelloj si plane celularesh por ky plan eshte per thirrje nderkombtare.

500 min @ 20 dollar lire fare po i kalove 500 minuta fillo plani i ri i 500 minutave te reja.

Une them ky eshte plan fantastik por nuk e di a ka aty ku je ti por duhet te kete patjeter kompani te njejta me cmimi te njellojta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga vagabondo_nyc : 27-09-2006 më 20:54

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Me mire perdorni 101 6868. futen telefonatat qe ke bere me shqiperine te fatura e Verizon.Edhe charge,fee nuk ka vetem paguan telefonatat per sasine minutave.
    http://www.101-6868.com/pt1.nsf/1016868_Rates_01.htm
    ---
    Per raste kur nje kompani te fut pagesa si ajo 17 dollarshi,pagesa pa asnje shkak.
    Ske bere telefon ose ke mbyllur llogarine dhe te vjen fature,duhet marre ne telefon verizon dhe duhet ta autorizosh operatorin e verizonit te mos lejoje charget nga pale te treta telefonike per numrin e telefonit qe ke.(kjo do te thote qe verizon nuk do te lejoje te futen ne fature pagesa bullshit nga ndonje kompani long distance me te cilen ke mbyllur llogarine.Nqs kompania e longdistance perseri vazhdon avazin,merri ne telefon dhe kercenoji qe do marresh ne telefon dhe kontaktosh departamentin e avokatise(law department) qe ka kompania e long distance.Kercenoji qe do besh file te nje ankese te better business byroja dhe do marresh ne telefon
    Prokurorin e Countit,te qytetit ku ka zyrat kompania.(adresa nga vjen fatura).
    Nqs te thone do ndryshojme charget duke i ulur nga 20 dollare ne 12,mos e prano as ate.kembengul te te fshihet emri dhe komplet te dhenat e tjera nga databaza e kompanise.Faturen qe te ka ardhur nga kompania qe ke mbyllur llogarine,mos e paguaj.Verizon nuk ta mbyll linjen,kur ke shkak te forte abuzimi nga kompani pale e trete long distance.Vetem se duhet te marresh ne telefon verizon qe ta autorizosh te mos fuse charge nga kompania long distance.Ato e bejne kete gje menjehere.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema të Ngjashme

1. Çfare seti përdorni për mirëmbajtjen e trupit tuaj?
    Nga Observer në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 16-11-2023, 14:53
  2. Çfarë perdorni per të fotografuar?
    Nga BvizioN në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 174
    Postimi i Fundit: 06-05-2011, 20:56
  3. Cilin program perdorni per te shkarkuar torrente?
    Nga meganoi në forumin Informatikë dhe Internet
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-12-2009, 18:16
  4. Perdorni floss?:D
    Nga FЯODO në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-10-2006, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •