Ne Flasim Per Ne Shqiperi Moj Korca Ti Na E Kthen Ne Lindjen E Mesme
Dashuria Mbizotron Ne Cdo Vend ,ne Cdo Kohe, Dhe Cdo Menyr .......
Pershendetjeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne Flasim Per Ne Shqiperi Moj Korca Ti Na E Kthen Ne Lindjen E Mesme
Dashuria Mbizotron Ne Cdo Vend ,ne Cdo Kohe, Dhe Cdo Menyr .......
Pershendetjeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cupke nga korca nuk e di se cfar moshe mund te kini dhe nuk me intereson por mendimet etua me bejne qe te Lipame per tia se jeton me kohen e kaluar dhe te prrallave me bora bardhen dhe 7 xhucrit
cfar rendsi ka feja sot kur ata duhen ,
KUSH DASHURON NE CFAR DO LLOJ FEJE FITON DASHURIN
me sa di un shqiptari sdo tja di per fen myslo ose krishter aman se po menduat ate gje do rini beqar
Partizoni
Ndersa une flas "from a global perspective." Dy gjera e sjellin boten verdalle: feja dhe politika. Dhe shqiptaret i qajne qe te dyja! Right?Postuar më parë nga alnosa
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
E nderuar Bebushe.
Une nuk shava dhe as nuk fyeva asnjeri. Prandaj te lutem lexoje pak me me teper vemendje shkrimin tim.
Respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga Florida : 30-09-2006 më 09:50
[B]Pra mallkue njaj bir Shqyptari,
Qe kyt gjuhe te Perendise,
Trashigim qe na e la i Pari,[
Trashigim s'ja len ai fmis;
E nderuara Bebushe.
Une ne shkrimin tim as nuk shava dhe as nuk fyeva njeri. Prandaj te lutem lexoje me me teper vemendje shkrimin tim.
Respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga Florida : 30-09-2006 më 09:48
Sme duket se familjet shqiptare e kane pase problem te madh ndryshimin e fese.Une jam myslimane,im shoq ortodoks;gjithashtu plot ne fisin tim i kane grate myslimane.Asnje problem,asnje moskenaqsi.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Postuar më parë nga alnosa
Se pari me lejo te te shpjegoj ty e/i nderuar se nuk kam patur dhe nuk do te kem probleme te tilla, meqe per mua besimet fetare( pa dashur t'i bie ndesh ansjeriu-gjithmone sipas mendimit tim,) jane si partite politike, dhe sikur ty apo ndonjerit i djegu atehere mbajeni.
Dhe une nuk tregova asgje me ato qe shkruajta, prandaj para se te me thuash ti se kush qenkam une, do te beje mire qe ta lexoje si fillim dhe pastaj te me thuash mua se kush qenkam.
Edhe une te uroj cdo te mire, dhe se une jam i bashkuar me te dashuren time dhe flmd zotit jam shume mire dhe shume i kenaqur.
me fal meqe e bere si histori na trego historine e le gjysmen.Postuar më parë nga Florida
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Fyerjet ndaj njeri-tjetrit u fshine,jeni te lutur ti permbaheni temes!Eshte e kote te postoni fyerje/poshtrime te kalibreve te ndryshme nese e dini qe do fshihen,eshte konsumim kohe.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt