Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-07-2004
    Vendndodhja
    Florida, USA
    Postime
    14

Cili është mendimi juaj?

Do te tregoj ketu nje histori te vertete ne lidhje me ndjenjen e dashurise qe lindi midis dy te rinjve ( qe une i njoh te dy) dhe qe ka arritur deri ne ate pike saqe edhe jeten e japin per njeri-tjetrin. Por ketu kane filluar edhe problemet.
    Njeri i perket besimit musliman dhe tjetra atij katolik. Duke e pare se sa te ndjeshem jemi ne shqiptaret ndaj ceshtjeve te tilla, ketu kane filluar edhe problemet e para.
    Kane lindur disa pyetje ne kete rast, se si do pritet vendimi i ketyre dy te rinjve te dashuruar marrezisht nga prinderit dhe te afermit e tyre?
    Cili do te jete rezultati i kesaj lidhjeje dhe a do te perfundojne se bashku keta dy njerez?

Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete ceshtje dhe a do te zbrapsenit ne kete rast duke u dorezuar para opinionit apo do te vazhdonit te ndertonit jeten me njeriun qe doni?

Faleminderit
    [B]Pra mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qe kyt gjuhe te Perendise,
    Trashigim qe na e la i Pari,[
    Trashigim s'ja len ai fmis;

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Postime
    72
    No qofte se dy duhen shume then they shoudl not care what people will say.

They shoudl get on with life and if people do not approve then tough.

They will approve on day

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ore ca pyetje eshte kjo xhanem?

Goca me perce eshte?
    Jo
    Djali prift eshte?
    jo

athere?

Akoma presin ata te dy?
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Ku na u bene kaq fetare kto mer zot?! 50 vjet pa fe e kur vjen puna shikon lloj lloj marrezirash. Gjithsesi ne cilin liber fetar shkruhet qe dy njerez te besimit te ndryshem nuk duhet te lidhen perjete?? Ruhuni nga injorantet...
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Akoma me keto Idiotesira ne Shqiperi?Po jemi ne vitin 2006 ore u shpjegoni njerezve edhe ska lezet te merresh me keto Budallalliqe akoma per te vendosur te ardhmen e dikujt.

Florida u thuaj prinderve te atyre te dyve qe te mbajne Injorancen sepse jeta eshte e gjate edhe nuk i dihet mund tu hyj ne pune. :P

*KiSsEs* Maska e summer_babe
    Anëtarësuar
    21-08-2006
    Vendndodhja
    te duhet gje ty?
    Postime
    59
    Te them te drejten, te kesh probleme sepse njeri eshte katolik edhe tjetri eshte mysliman, kjo eshte e c'eshte! Po te duheshin aq shume nuk do merreshin me keto marrezira, jo jam une katolik, jo je ti mysliman.... ik o vlla... me do - te dua, ok u zgjidh ai muhabet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 27-09-2006 më 09:11
    Linda pa deshiren time, do vdes pa deshiren time, me lini te jetoj ashtu sic dua vete

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-07-2004
    Vendndodhja
    Florida, USA
    Postime
    14
    Well, une pajtohem me mendimin e shumices dhe them se besimi fetar duhet te luaj rolin e afrimitetit dhe jo te shkeputjes se njeriut nga njeriu.
    Situata ne fjale eshte e veshtire per te dy palet nga nje prizem. Sepse asnjeri nuk deshiron qe te lendoje prinderit, por nga ana tjeter edhe une mendoj se jeta u perket atyre te dyve dhe askush tjeter nuk ka te drejte tua shkaterroje ate.
    Ata te dy jane krijesa te zotit dhe zoti i ka bashkuar te dy dhe bere te duhen aq shume.
    Shpresoj dhe lutem per ta qe e gjithe kjo mos te jete gje tjeter pervecse nje pengese e momentit.
    Eshte me te vertete e cuditshme se si ne shqiptaret ngulitemi pas disa gjerave qe per shekullin e 21te bien ne kategorine e injorances dhe padijes. Akoma mendojme se duhet patjeter qe te kontrollojme jeten dhe te ardhmen e dikujt tjeter duke u bazuar ne mendime meskine dhe te prapambetura, me zanafille vetem tek injoranca dhe mosdija.
    [B]Pra mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qe kyt gjuhe te Perendise,
    Trashigim qe na e la i Pari,[
    Trashigim s'ja len ai fmis;

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga Macho
    Ku na u bene kaq fetare kto mer zot?! 50 vjet pa fe e kur vjen puna shikon lloj lloj marrezirash. Gjithsesi ne cilin liber fetar shkruhet qe dy njerez te besimit te ndryshem nuk duhet te lidhen perjete?? Ruhuni nga injorantet...
    Kete mendim do kisha dhe une

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Tashi varet deri sa ka arritur gjendja qe keto 2 pale po bejne keto pyetje do te thote qe ne fisin e tyre (feja paska rendesi). Kjo nuk do te thote asgje- ka Anglez qe jane te tille, ashtu si Kinez, Arab edhe Amerikan- ejo me Shqiptare!
    Une nuk jam rritur/perplasur ne keto rrethana kshq nuk jam ne gjendje te them sesa e rendesishme eshte feja per keto 2 individa dhe familjen e tyre.
    Por po te isha une ne ate situate- nuk ka pasur problem, edhe nuk do te kete.

Nje zot eshte per te gjith- edhe deri sa ai zot i ka bashkuar keto 2 njerez nuk shoh pse te mos e kalojne jeten e tyre bashke.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

TiRoNce Ose Herga Maska e Michelle
    Anëtarësuar
    29-08-2006
    Vendndodhja
    Endless Sorrow
    Postime
    165
    per mendimin tim kjo nuk eshte normale po meqe e duan kaq shume njeri tjetrin pse mos te behet djali mysliman ose vajza kristiane une them se do ishte e drejte kur bejne gjithshka per njeri tjetrin
    Nuk duhet vetem te vdesesh fizikisht qe te jesh "pa jete"...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Medh'hebet ne Islam.
    Nga ERIKSON në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2009, 17:07
  2. Përse na duhet Mendimi?
    Nga AuGuSt_ në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-11-2007, 14:09
  3. Mendimi juaj për veten dhe mendimi i të tjerëve për ju
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 04-10-2006, 17:59
  4. Shkaqet e mjerimit të Shqipërisë
    Nga Iceberg në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:56
  5. Mendimi Ekstrem
    Nga green në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •