Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga i fundit
    Po dhe qns kane qene te ftuem perseri tregon nje kulture dhe nje mireqenie te dialogut mes muslimaneve,se po te ishte aq i paster papa duhej tu shkonte vet e jo ti ftonte ata....
    ketej nga perendimi nuk ka kercenuar njeri klerin mysliman,
    kurse papen po,
    te kish shkuar papa nga lindja e mesme do e kishte shperthyer ndonje nga ata qe jane te paduruar per te shkuar tek virgjereshat.
    Pyetje:Pse papa refuzon per nje dialog me klerin musliman?!
    Pytje: Ku paska refuzuar dialog papa?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    muslimanet qe ju i quani terroriste etj etj,po bejne bisedime dhe po i sqarojne gjerat me inisiativen e tyre,se ai papua nuk mundi te levizte
    Po dhe qns kane qene te ftuem perseri tregon nje kulture dhe nje mireqenie te dialogut mes muslimaneve,se po te ishte aq i paster papa duhej tu shkonte vet e jo ti ftonte ata....
    Pra versioni i pare s'qendron realisht. Si rrjedhim ke fole kot.

po te ishte aq i paster papa duhej tu shkonte vet e jo ti ftonte ata....
    Papa ftoi ambasadoret e ketyne vendeve te akredituem prane Vatikanit. E vetmja menyre per me pase referenta.
    Ku te shkonte? Ke te takonte? A e din se si asht e organizueme bota islame apo po vazhdon me fole kot?

Nuk ka te beje me qenjen e Shqiperise ne kete konference pjesmarrja ne takime te tilla,madje nuk kane qene as te gjith ambasadoret e te gjitha vendeve muslimane e Arabe.
    Ndoshta per vende muslimane njifen vetem ato qe e kane ne kushtetute, prandaj Shqipnia s'besoj te kete qene e ftueme.
    Ndersa persa i perket mungesave, te gjithe ambasadoret (me perjashtim te Sudanit) ishin te pranishem.

Pyetje:Pse papa refuzon per nje dialog me klerin musliman?!
    Ndoshta duhet me ta mesue se si asht i organizuem muslimanizmi. Nuk ka perfaqesues te islamit. Kjo asht pengesa ma e madhe ne dialog, mbasi mungon pala tjeter me te drejten me fole ne emen te muslimaneve tue mos e pase asnjeni kete te drejte. Kjo ban qe edhe te spekullohet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 26-09-2006 më 09:54

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Myslimat kur bejne dialog nuk e bejne me idene qe une te leshoj pe dhe oponenti te leshoje pe. Per myslot dialog do me thene vetem qe tjetri te kerkoje falje dhe mysloja te ike me idene qe feja islamike eshte me e mira dhe cdo njeri i terheq komentet perpara potences se fese islamike.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kur kane patur dialog njehere se nuk me kujtohet

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Papa ftoi ambasadoret e ketyne vendeve te akredituem prane Vatikanit. E vetmja menyre per me pase referenta.
    Ku te shkonte? Ke te takonte? A e din se si asht e organizueme bota islame apo po vazhdon me fole kot?
    Mbase ti nuk din gje se dhe papa vet e din qe ne Arabi Saudite ka nje komision te fetvave per Muslimanet,ky eshte nje komision i perbere nga dijetaret me te shquar te kohes.

Citim Postuar më parë nga shkodra13
    Ndoshta duhet me ta mesue se si asht i organizuem muslimanizmi. Nuk ka perfaqesues te islamit. Kjo asht pengesa ma e madhe ne dialog, mbasi mungon pala tjeter me te drejten me fole ne emen te muslimaneve tue mos e pase asnjeni kete te drejte. Kjo ban qe edhe te spekullohet.
    Te thashe me siper se ka ku te drejtohet dhe e mer pergjigjen shume mire papa atje,porse mesa duket nuk ka sy e faqe tu dale perpara dhe mjaftohet me ambasadoret e vendeve islamike ne itali,ne fund te fundit ata nuk jane klerik fetar dhe nuk ka se si te dialogoje me ta,nuk e di se persei ka ftuar????!!!!

Sa per frike jane pallavra koti se ne Saudi te pakten ka shume rregull dhe siguri nuk po flasim qe te shkoje ne Irak apo Afganistan.
    me mire vone sesa kurre....

Perjashtuar Maska e Cappuccino
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311
    Ja fut kot...
    JA pra muslimanet qe ju i quani terroriste etj etj,po bejne bisedime dhe po i sqarojne gjerat me inisiativen e tyre,se ai papua nuk mundi te levizte....

Ca te beje papaja kur udhheqsi i sektit islamist - muha eshte ne xhehnem duke u rrezitur afer furrave. ska me kend bisedoj po te shkoj ne arapi e somali. Si kafir i flutunon koka. kjo nuk ke iniciativa e tyne po e papes.

Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Ore se kush eshte e do jete ne xhehenem po shifet qarte....(ata qe nuk dine se kush eshte zoti) porse ky paua nuk eshte profet qe te kerkoje nje rival te tille per dialog...

ose po e le me kaq se nuk ja vlen me....

Perjashtuar Maska e Cappuccino
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Vendndodhja
    N'bisht t'ballanes
    Postime
    311
    Ore se kush eshte e do jete ne xhehenem po shifet qarte....(ata qe nuk dine se kush eshte zoti) porse ky paua nuk eshte profet qe te kerkoje nje rival te tille per dialog...

ose po e le me kaq se nuk ja vlen me....
    Paua nuk lyp rivala pedofila, kta e kan venin ne xhehnem atje ku est profeti pedofil. Zoti nuk zbulon ftyren e tina permjet pedofilave.

Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Nejse po e nxjerr vehten ne pah vet me kete teme,se kush eshte pedofil te gjith bota e din meqe e hape kete teme....
    Nnuk kam cte te bej,vet e thua,aty te rrin mejna....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Mbase ti nuk din gje se dhe papa vet e din qe ne Arabi Saudite ka nje komision te fetvave per Muslimanet,ky eshte nje komision i perbere nga dijetaret me te shquar te kohes.

Te thashe me siper se ka ku te drejtohet dhe e mer pergjigjen shume mire papa atje,porse mesa duket nuk ka sy e faqe tu dale perpara dhe mjaftohet me ambasadoret e vendeve islamike ne itali,ne fund te fundit ata nuk jane klerik fetar dhe nuk ka se si te dialogoje me ta,nuk e di se persei ka ftuar????!!!!
    Se sa ka vlere e te drejte ai komision per me fole ne emen te muslimaneve ti e din mire. Sa ka autoritet ai komision mbi shiitet? Aspak! Pse fatvat i japin klerike ne Iran?
    Nji za per boten muslimane njifet ndopak Universiteti Al Azhar, por edhe ma i thjeshti musliman e din se muslimanizmi nuk ka perfaqesi.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 1013
    Postimi i Fundit: 30-06-2011, 13:05
  3. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. SAKRAMENTET - Ne Kishen e Krishtit!
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 31-03-2006, 01:47
  5. Gjendja Aktuale Fetare Shqiptare
    Nga Anton në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-08-2004, 17:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •