Kete nuk do ta besoja vetem me llafe , por fotot flasin qarte ,dhe te bejn te ngresh shum pikepyetje ?????????????????
Kete nuk do ta besoja vetem me llafe , por fotot flasin qarte ,dhe te bejn te ngresh shum pikepyetje ?????????????????
larguar forever
Nje fotografi = 1000 fjale, thote nje fjale e urte.Postuar më parë nga dardajan
Edhe pse internetit nuk i zihet bese pasi cdokush mund te abuzoje dhe fallsifikoje prape mendoj se keto foto mund te jene orgjinale.
E them kete pasi kam pare disa foto me vullnetare greke ne luften e Bosnjes.
Por a edini se kush ishin ne te vertete keta vullnetare?
Keta i perkisnin nje organizate racisto-neonaziste greke qe quhet Hrisi- Avgji (Agimi i Arte) te cilet qeveria greke duhet ti kishte shpallur te jashteligjshem gje qe se ka bere deri me sot.
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Keto foto jane origjinale. Jane publikuar per here te pare ne revisten 'Amyna & Diplomatia' (te cilen e kam) ku ka edhe interviste te pjestarit i cili emerohet thjesht 'Aris'. Ky kishte ndenjur ne Serbi rreth 7 vitesh dhe kishte luftuar ne Bosnje dhe me pas ne Kosove.Postuar më parë nga tani 26
Ky pretendonte sikur kishte marre pjes dhe ne trazirat e '97 duke ardhur ne Shqiperi per te marre arme por nuk me duket e besueshme.
Ketu ke te drejte, keta ishin pjestare te 'Hrisi Avji', madje disa jane akoma dhe kane dhene edhe intervista ne gazetat e medha greke, si Ta Nea. Por tashme Hrysi Avji ben pjese ne nje koalicion te madh nacional-racist i cili eshte shnderuar ne parti, keshtu qe qeveria greke nuk mund ta nxjerri jashte ligji nje parti.Keta i perkisnin nje organizate racisto-neonaziste greke qe quhet Hrisi- Avgji (Agimi i Arte) te cilet qeveria greke duhet ti kishte shpallur te jashteligjshem gje qe se ka bere deri me sot.
atehere i paska punte keq Greqia...ka shume jo te bardhe Greqi...mund te jete ndonje trazire te ardhmen nga keta (qe ndoshta kane origjine sllave)
Greqia+Serbia=Armiq te perjetshem te Shqiperise...
Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!
Xhihadi orthodoks me ekstremi ne ballkan.
Orthodokset greke qe ne emer te xhihadit ekstremist orthodoks shkojne te vrasin njerez te pafajshem ne Bosnje dhe Kosove.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Njesoj sic erdhen dikur xhihadistet myslima nga fundi i botes per te luftuar ne bosnje dhe kosove. Bosnja beri gomarllekun dhe i la arabet dhe ata i dhane nje emer te keq luftes se boshnjakeve, ndersa ne nuk i lejuam callmaxhinjte qe te na menderosin luften.
Eshte fakt qe ka patur tek ne, ne luften e fundit te kosoves, mercenar te huaj, por jo edhe aq shume, dhe nuk ishin vetem musliman (Xhihadist ??? - Xhihadist nuk ka patur KURRE ne Kosove ne anen e shqiptarve, leri ato pallavra), se do ta kishim paguar me koke edhe ne sikur Boshnjaket, faleminderit nga ata qe kan ardhur te na ndihmojne ne lufte kunder okupatorit Serb, pa marr parasysh se pse kan ardhur, per interese financiare apo vetem per ndihme.
Nuk e di a ja vlen te diskutohet per ate numer aq te vogel se qka ishin ata apo se sa na kan ndihmur ne beteja.
Per neve do te ishte pak me e dobishme sikur qeverite e tyre te na kishin ndihmuar politikisht, se per luftetar kemi patur mjaft per Serbine.
Siq i dime fjalet e Saddam Huseinit kunder shqiptarve dhe ndihmen me armatim te Serbise nga ai, ose fjalet e Al Gadafit qe i kishte then zotri Rugoves ne kohen e luftes se Kosoves "Qka po kerkoni ju shqiptaret ne Kosove, une nuk mundem te shkoj ne nje vent fqinje e te kerkoj shtet e pavarsi, sikur ju shqiptaret qe po e beni ne Serbi", ose sikur Turkia qe e organizon korridorin neper Maqedoni per deportim te shqiptarve nga Kosova per ne Turki siq e kishte bere edhe me heret pas luften se pare dhe pas luftes se dyt Boterore, pastaj per shtetet e tjera muslimane, une nuk e di qe na kan ndihmuar ndonjeher sikur qe e di per Europianet e Krishterë qe nuk na kan ndihmuar kurr por jan munduar gjithmone te na zhdukin nga siperfaqja e tokes.
Ti falenderohemi Zotit te plotfuqishem qe ka thene te na shpetoj Amerika dy here nga shfarosja, edhe pse amerikanet nuk jan edhe aq te mire por kan interesat e tyre tek ne shqiptaret. E ne duhet te jemi me Amerikant (dhe Hebrejet) e fuqishem, aktualisht, sepse jemi nje popull i vogel ne mes dy armiqeve gjigant siq jan ne njeren ane Amerika dhe Europa krishtere dhe ne anen tjeter te gjith muslimanet Aziatik, qe po bejne aleance me Rusine dhe Kinen.
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 26-09-2006 më 16:08
Une mbaj mend qe lideri cecen Maskadovi, i ofroi ndihme UCK-se ne kohen e luftes, por ndihma e tij nuk u pranua.
Krijoni Kontakt