Close
Faqja 25 prej 25 FillimFillim ... 15232425
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 247 prej 247
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shylak kusherini, ngo knej se dhe un kelmend jam, ju jeni tue jetue mes hasmiv,
    shpijat e juve jan ne shtetin e hasmit,
    turkun e ki hasum armik, e me pas ju shqiptaret e turqis ate menje qe e kem edhe na shqiptaret ketu i kishim pas shtetin tone aneman ballkanit e turqise,
    e ke thane edhe vet se shqiptaret ne turqi jan fukara, e jan fukara se qashtu ka qef turku, hasmi don me te pa keq, nuk ta do tmiren,

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    unikatil mir e ke gjetur
    FUKARALLUK MASKARALLUK ka thene turku, plehrat na kan lan 500 vjet mrapa po te ishin te mire turqit do na kishin leshu ma perpara se komshit serb e bullgar meqe ishim te se njejtes fe.por su hangu palla shum na lan te na coptonin sllavet dhe greku.

Citim Postuar më parë nga unikkatil
    Shylak kusherini, ngo knej se dhe un kelmend jam, ju jeni tue jetue mes hasmiv,
    shpijat e juve jan ne shtetin e hasmit,
    turkun e ki hasum armik, e me pas ju shqiptaret e turqis ate menje qe e kem edhe na shqiptaret ketu i kishim pas shtetin tone aneman ballkanit e turqise,
    e ke thane edhe vet se shqiptaret ne turqi jan fukara, e jan fukara se qashtu ka qef turku, hasmi don me te pa keq, nuk ta do tmiren,
    Jo une gabim tregova kusheri.Une fole veq per neve.Se ne jemi katundar.Per qata une thashe jemi fukara.Ne kur ardhum te turqi ne 1912 Shteti turqi dhene toke qe mbet nga armen te neve.
    Ka edhe pasuri shqiptar shum qe jeton ne qyteti.Edhe ka famshem shqiptar Hakan Shukur ,Arif Erdem,Ozhan Xhanaydin,İlhan Xhavxhav,İslam Çupi keta jan fudbaler edhe ka artist shum Jeshim Salkim,Xhandan Erçetin,Emel Sajin,Shebnem Ferah.Edhe ka gazetar Fehmi Koru,Gani Muxhde,Ugur Arslan.

Ketu kush ta din ti je shqiptar shum punat çelin per ty Se ata din shqiptaret jan shum besueshem njeri.Ketu po thojn shqiptaret eshte miku me neve.Une kur nuk ndjeva keq fjale per shqiptaret ketu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shylak : 10-11-2006 më 21:36

Per gjuhe une mendoj Nje shteti nuk ban me dy zyrtar gjuhe Edhe ketu edhe ne Kosove.Si turqi eshte nje gjuhe zyrtar edhe Kosove duhet nje gjuhe zyrtar.Edhe serbisht nuk du zyrtar ne Kosove.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shylak kusherini po t'i baj do pyetje:

1 A e kini shkollën e juve aty në Turqi në gjuhën shqipe?A e lejon turku?
    2 A mësoni në shkollë Lahutën e Malsisë?
    3 Çka ju thonë juve për Skendërbeun? A mësoni për Skendërbeun?
    4 A guxon me vnue flamurin shqiptar në kulm të shpisë tane?

Dakord, mor verikat, po cfare kane treguar presidenti e kryeministri i Shqiperise kur kane pritur personalitete turke?

Vetem duke pastruar mjediset e tyre prej statujave te Skenderbeur, ne dac te medha, ne dac te vogla.

Per ti kenaqur turqit jashte mase, propozonj qe ne vend te Skenderbeut ne kale ne mes te Tiranes, te vendosim Balalban Pashen me palle!

Oh sa do te gezoheshin osmanllinjte! Oh sa do te zemeroheshin greket! Oh sa do ti afroheshim stepave te Azise! Oh sa do ti largoheshim Europes! Pastaj do te ringjallen Esat Pasha, si dhe do te dale prej litari Haxhi Qamili, ashtu sic e ka pershkruar shoku Enver ne nje nga veprat e panumerta te tij diabolike.

Citim Postuar më parë nga unikkatil
    Shylak kusherini po t'i baj do pyetje:

1 A e kini shkollën e juve aty në Turqi në gjuhën shqipe?A e lejon turku?
    2 A mësoni në shkollë Lahutën e Malsisë?
    3 Çka ju thonë juve për Skendërbeun? A mësoni për Skendërbeun?
    4 A guxon me vnue flamurin shqiptar në kulm të shpisë tane?
    1. Shkolla shqip nuk eshte.Por tash nga deri 2003 ka leje me çel kurs per krejt etnike .Sepse nuk ka ke deri tash. shteti nuk eshte ke krejtesisht demokraci edhe ka probleme me nje etnike kurd.

2. dhe 3. njejte aresye me numer 1

4.Flamuri ligji po thot nuk mund me ngre edhe flamurin turk te shpise per dit.Veq mund me ngre per bajrami zyrtar.
    Ti mund me vesh per mbi flamurin ketu edhe ketu po ban nje bashkeshoqerim festimi 28 nentorin ne bajrampasha.

Tash mund edhe me çel television ne gjuhe shqip.

Faqja 25 prej 25 FillimFillim ... 15232425

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •