JAM I ZHGENJYER
Une ne kete forum lexoj moti e shkruaj tash se fundmi mirepo jam i zhgenjyer nga niveli intelektual sidomos i disave qe mbahen per udheheqes.
Une kam bere nje postim me heret duke dhene arsye te qarta se cili eshte problemi i vertete i Kosoves dhe cili trumbetohet.
Se pari eshte thene qarte GRUPI I KONTAKTIT KA SHPREHUR ZHGENJÌM PER MOS MIRATIMIN NGA KUVENDI I KOSOVES TE LIGJIT PER GJUHEN TURKE.
Se dyti 2 here eshte rrezuar ky propozim ne parlament dhe nuk eshte bere me deshire.
Se treti cili DREQ problemi eshte ky qe ne kete forum DEMONIZOHET cdo gje qe ne ndonje menyre ka lidhje me turqit arabet islamin etj. Asnje arsye tjeter perveq fetare nuk ka ne publikimet kaq tendencioze nga disa ketu. Ne kete postim nuk po permendi emra sepse qellimi im nga fillimi i postimeve te mija ishte qe te mos bej chat ketu por diskutime.
Pastaj SI DUHET TE JU SPJEGOHET JUVE se rreziku ne Kosove nuk vjen sot nga Turqia as nga Turqit e Kosoves te cilet jane pothuajse te shqiptarizuar. A e keni fare parasysh faktin qe minoriteti Turk ne Kosove eshte shprehur ne menyre te hapur per Pavaresine e Kosoves.
RREZIKU ne Kosove vjen vetem nga SERBET dhe nga askush tjeter.
Une kam bere te qarte qe as Serbet as Turqit nuk e meritojne gjuhen zyrtare ne Kosove, sepse jane Pakice gati e pa perfillshme ne raport me popullsine Shqiptare.
Ju them se as Serbet as Turqit ne nivel Kosove nuk kalojne 5% sot. Mos llogaritni regjistrimet e kaluara, sepse sot ne Kosove jetojne gati 2.5 milion banore dhe nuk jane as 100 mij serb dhe 15 mij turq.
POR NUK ESHTE FARE ARSYEJA QE TE PARAQITET KETU IDIOT POPULLI I KOSOVES TE CILIT I PROPOZOJNE SULLTAN HAMITIN NE VEND TE SKENDERBEUT: KJO ME IRITOI TEPER SHUME DHE JU THEM SE KOSOVA KA DHENE SHEMBULLIN E VET PER ATDHETARIZEM DHE MOS PROVONI TA DEMONIZONI PER INATE FETARE:
Respekt dhe shpresoj te keni kuptuar dicka
Krijoni Kontakt